Πιστεύω πάντως ότι η επόμενη γενιά τους θα είναι αισθητά φθηνότερη, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι είναι η πρώτη προσπάθεια της Pioneer στο χώρο και ότι έχει πέσει σημαντίκο κεφάλαιο στο θέμα του R&D, διαφήμισεις, προώθησης κτλ. κτλ.
Japan's Sharp to take 14% stake in Pioneer
TOKYO (Reuters) - Japanese electronics maker Sharp will buy about $357 million (178 million pounds) worth of new shares from Pioneer and work with its loss-making rival in developing DVD players, car electronics and displays.
..........
Sharp is one of the world's top makers of liquid crystal display (LCD) TVs, competing with Sony Corp and Samsung Electronics, while Pioneer is a producer of plasma display televisions, audio equipment and car electronics.While Sharp is one of the strong players in the fast-growing flat TV market, Pioneer has been losing money because it lacks the scale to make its products as efficiently as Matsushita Electric Industrial or LG Electronics.
..........
The two companies said they would work together on the development of next-generation DVD players, network-related products for the home, car electronics and imaging and display technology.
Λέτε στο μέλλον να δούμε και Pioneer LCD ? :chinscratch:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14655
Τζαμπα πραμα :bang:
ΥΓ. Τελικα οι Pioneer εχουν 1 η 2 χρονια εγγυηση?
tiramola;605229 .... το ερωτημα μου ειναι δινω 3800 για κουρο και τη τρωω για 5 χρονακια και τελος η καθομαι ακομα με 34 crt που εχω[/QUOTE said:Kuro και ξερο ψωμι. Ειναι η μονη πλασμα που αυτη τη στιγμη θα αγοραζα...αψογη εικονα χωρις κουσουρια που εχουν αλλες πλασμα (image retention , υπερθερμανση , θορυβο απο ανεμιστηρες κτλ)
ρε παιδια χρηματα για κουρο υπαρχουν που θελω να παρω αλλα εχω τοσο μπερδεμα με αυτα που εχω διαβασει απο το foroum ο ενας lsd γιατι ειναι value for money ο αλλος η κουρο ειναι ακριβες ο αλλος το μελλον ειναι η led .... το ερωτημα μου ειναι δινω 3800 για κουρο και τη τρωω για 5 χρονακια και τελος η καθομαι ακομα με 34 crt που εχω
ρε παιδια χρηματα για κουρο υπαρχουν που θελω να παρω αλλα εχω τοσο μπερδεμα με αυτα που εχω διαβασει απο το foroum ο ενας lsd γιατι ειναι value for money ο αλλος η κουρο ειναι ακριβες ο αλλος το μελλον ειναι η led .... το ερωτημα μου ειναι δινω 3800 για κουρο και τη τρωω για 5 χρονακια και τελος η καθομαι ακομα με 34 crt που εχω
Στα - η μικρή γωνία θέασης (ακόμα και για τα δεδομένα των LCD) και κάποια προβλήματα banding που όμως λύνονται με την κατάλληλη ρύθμιση του backlight.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.