Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Τι ρυθμίσεις έχεις στη ψηφιακή? Σου βγάζει στο SET UP>DTV SETUP>USER PREFERENCES> language settings ελληνικά? Εμένα δε μου βγάζει.

Επίσης μπορείς να δείς στο SET UP> DTV SETUP>SOFTWARE UPDATE>TECHINCAL INFORMATION

το hardware version και το software version?

Ευχαριστώ
Θα το δω και θα σου απαντησω!
Πρεπει να ειναι ενημερωμενο το λογισμικο της γιατι ειναι παραγωγης φετος το Μαιο η τηλεοραση!

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ....!!!!!!!!!!.........:SFGSFGSF:
Ευχαριστω φιλε!
Καλες θεασεις και με την δικη σου Panny!
Ειναι πολυ καλη! Αυτη ηθελα να παρω αλλα επειδη βοηθησε οικονομικα και το μελλον γυναικακι μου πηρα την Kuro! Καλες θεασεις να εχουμε!

Τι ρυθμίσεις έχεις στη ψηφιακή? Σου βγάζει στο SET UP>DTV SETUP>USER PREFERENCES> language settings ελληνικά? Εμένα δε μου βγάζει.

Επίσης μπορείς να δείς στο SET UP> DTV SETUP>SOFTWARE UPDATE>TECHINCAL INFORMATION

το hardware version και το software version?

Ευχαριστώ
Φιλε ειχες δικιο! Δεν τα λεει ελληνικα! Απλα ειδα τους ξενους τιτλους και δεν εβλεπα μετα τα ελληνικα που εβγαιναν αλαμπουρνεζικα! Δεν βαριεσαι,no problem!
Οσον αφορα τις εκδοσεις ειναι: HARDWARE=0342 - SOFTWARE=0105

Επισης ξεχασα να αναφερω πως στην κουτα εκτος απο το κανονικο καλωδιο ρευματος ειχε και ενα αλλο με 3 πλατια σιδερακια το φις του και απο οτι διαβασα ειναι για αλλες χωρες! Απλα μου εκανε εντυπωση δεν το εχω ξαναδει! Συνηθως οταν συμβαινει αυτο εχουν ανταπτορα απο 3 πλατια σε 2 δικα μας κανονικα!

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Φιλε ειχες δικιο! Δεν τα λεει ελληνικα! Απλα ειδα τους ξενους τιτλους και δεν εβλεπα μετα τα ελληνικα που εβγαιναν αλαμπουρνεζικα! Δεν βαριεσαι,no problem!
Οσον αφορα τις εκδοσεις ειναι: HARDWARE=0342 - SOFTWARE=0105

Ευχαριστώ πολύ , εμένα είναι 0341 και 0102. Την αγόρασα Αύγουστο 2007.

Θα πάρω να τους ρωτήσω τί μπορεί να γίνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Ευχαριστώ πολύ , εμένα είναι 0341 και 0102. Την αγόρασα Αύγουστο 2007.

Θα πάρω να τους ρωτήσω τί μπορεί να γίνει.
Φιλε ευχομαι να βγαλεις ακρη αν και νομιζω πως ζουμε και χωρις αυτο! Οπως και να εχει εχουμε τελειες T.V παρει! Εχεις συνδεσει στην δικη σου ps3 η' γενικα καποιο Blue Ray? Πρεπει να εχει τελεια εικονα!

Επισης ξεχασα να αναφερω πως στην κουτα εκτος απο το κανονικο καλωδιο ρευματος ειχε και ενα αλλο με 3 πλατια σιδερακια το φις του και απο οτι διαβασα ειναι για αλλες χωρες! Απλα μου εκανε εντυπωση δεν το εχω ξαναδει! Συνηθως οταν συμβαινει αυτο εχουν ανταπτορα απο 3 πλατια σε 2 δικα μας κανονικα!

Μάλλον είναι τριπολικό(?) για συνδέσεις με ups ή line-r.

Μάλλον είναι τριπολικό(?) για συνδέσεις με ups ή line-r.
Ναι καπως ετσι μοιαζει! Λεει στο manual οτι εμπεριεχεται μαζι με την κανονικη πριζα και ειναι για μια το HB & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ.......Κ.Τ.Λ...

Φίλε blind guardian, καλορίζικη η pio σου!!!

Μετά από 2 χρόνια που έχω την 427XD, ακόμη υπάρχουν στιγμές που τη χαζεύω με τον τρόπο που απεικονίζει χρώματα, γρήγορες σκηνές κτλ…..

…..Προσπαθώ λοιπόν να φανταστώ πως είναι να βλέπει κανείς τηλεόραση με Pioneer KURO!!!!!!!!!!

Pioneer, technology at its best

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Φιλε ευχομαι να βγαλεις ακρη αν και νομιζω πως ζουμε και χωρις αυτο! Οπως και να εχει εχουμε τελειες T.V παρει! Εχεις συνδεσει στην δικη σου ps3 η' γενικα καποιο Blue Ray? Πρεπει να εχει τελεια εικονα!

To αν έχει καλή εικόνα το διαπιστώνουν με τη πρώτη ματιά ακόμα και γέροι! Ποιο blue ray? Αυτό είναι το εύκολο. Στα δύσκολα σας θέλω, τηλεοπτικό σήμα , αναλογικό , ψηφιακό, επιγειο ή δορυφορικό.

Ξερεις τί ειναι να πληρώνεις έστω 1000 ευρώ (για κάποια άλλη) και να βλέπεις τη Τρέμη να τρέμει!:BDGBGDB55:

Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

σε ps3 και blu ray η pio απλα γαμαει.εγω που δεν ειχα ξαναδει γενικα εικονα σε lcd ή plasma οταν πηρα την pio με την πρωτη εβλεπα διαφορα blu ray που εχω και οταν εβγαινα εξω για βολτα [στον κοσμο εννοω]μου φαινοταν παραξενο.ηταν σαν να εβλεπα καποια ταινια στην piooner kuro μου παιδια.αυτο που λεω οντως μου συνεβη τις πρωτες μερες που την πηρα[οποιος θελει με πιστευει] και ισως εχει συμβει και σ αλλους παρομοιο πραγμα...

Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

σε ps3 και blu ray η pio απλα γαμαει.εγω που δεν ειχα ξαναδει γενικα εικονα σε lcd ή plasma οταν πηρα την pio με την πρωτη εβλεπα διαφορα blu ray που εχω και οταν εβγαινα εξω για βολτα [στον κοσμο εννοω]μου φαινοταν παραξενο.ηταν σαν να εβλεπα καποια ταινια στην piooner kuro μου παιδια.αυτο που λεω οντως μου συνεβη τις πρωτες μερες που την πηρα[οποιος θελει με πιστευει] και ισως εχει συμβει και σ αλλους παρομοιο πραγμα...

και 2 και 3 και 10....

...όταν δέχεται καλό σήμα...
icon12.gif

Φιλε απο την Ομορφη Κρητη εισαι αρκετα κατατοπιστικος! Εγω δεν εχω δει ακομα γενικα Blue Ray σε καμια Flat τηλεοραση! Το μονο που εχω δει ηταν ενα Demo Blue Ray και αυτο μοιρασμενο μεσω κονσολας σε πολλες TV στην Ηχοεκφραση και ηταν και ο λογος που πηρα την τηλεοραση! Εννοω δεν εχω κατσει με την ησυχια μου να δω και να θαυμασω! Με το καλο μολις εγκατασταθω σπιτι και εντοιχισω και την Kuro μου στον τοιχο(Αδικα πηρα την βαση την επιτραπεζια) θα παρω ενα Blue Ray Player μαλλο το αναμενομενο ''φθηνο'' μοντελο της Pioneer το lx-51 και θα δω αυτα που μεταφερετε! Εδω επαθα πλακα με τα ψηφιακα καναλια! Χαθηκα στα χρωμματα της και στο οντως απιστευτο μαυρο! Πολλοι γνωστοι μου με εχουν φαει οτι θα βλεπω χειροτερα απο οτι αυτοι με τις τηλεορασεις Full Hd που εχουν επειδη με κοροιδευουν λεγοντας οτι εχω αναλυσης 1024 - 768 Panel! Δεν απανταω προς το παρον και τους ακουω! Αλλα πιστευω μεσα μου επειδη η Kuro μου υποστηριζει μεχρι και 1080p/24 fps οτι δεν το εχει τυχαια η Pioneer βαλει! Θεωρω οτι αυτοι θα χαζεψουν! Δεν μιλαω ομως μεχρι να γινει το πραγματικο τεστ!!! Αυτα και Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!

Φίλε blind guardian, καλορίζικη η pio σου!!!

Μετά από 2 χρόνια που έχω την 427XD, ακόμη υπάρχουν στιγμές που τη χαζεύω με τον τρόπο που απεικονίζει χρώματα, γρήγορες σκηνές κτλ…..

…..Προσπαθώ λοιπόν να φανταστώ πως είναι να βλέπει κανείς τηλεόραση με Pioneer KURO!!!!!!!!!!

Pioneer, technology at its best
Φιλε και εσενα η 427 δεν παει πισω! Την εχω δει σε φιλικο σπιτι και ηταν τελεια! Οσο για την 428 μου ειναι οντως καλη! Οτι πληρωσεις παιρνεις!
Καλες θεασεις συναδελφε Pioneerakia!