Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Γιωργο, μου χρωστας και φωτογραφιες απο τηλεοπτικο σημα, μην το ξεχασεις σε παρακαλω :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

που σε ξεχασε η για την τιμη-bye-

που με ξέχασε.

για τη τιμή....εντάξει δεν είμαι και στο πορτοφόλι του μέσα. -bye-

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Λοιπόν...αυτές είναι,πιστεύω οτι ακόμα και στις φώτο έχει μεγάλη διαφορά...
στην "θολή" είναι ευκρίνεια -0,και στην άλλη είναι ευκρίνεια full +15....

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    123.2 KB · Views: 230
  • 2.jpg
    2.jpg
    94.9 KB · Views: 176
  • 3.jpg
    3.jpg
    67.5 KB · Views: 108
  • 4.jpg
    4.jpg
    96.6 KB · Views: 111

Και δύο με σήμα SD,βέβαια στον αποδικωποιητή όταν πατάς pause χαλάει πολύ η εικόνα...αλλά τέσπα....

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    69.4 KB · Views: 104
  • 6.jpg
    6.jpg
    76.5 KB · Views: 96
Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Thanks για τις φωτογραφιες σε SD :grinning-smiley-043
Για πανελ υψηλης αναλυσης σε στο συγκεκριμενο καναλι που διαλεξες (ο ΑΝΤ1 εχει απο τις χειροτερες μεταδοσεις εικονας!!!) μια χαρα τα παει, οσο μπορω να διακρινω και να βγαλω συμπερασμα απο φωτογραφιες.

Σε αυτες που λες οτι ειναι η μια θαμπη και η αλλη ευκρινης, χμμμ... μηπως θα επρεπε να μειωσεις λιγο την ευκρινεια στο 5-10 ας πουμε? Διακρινω μια μικρη ψηφιακιλα ή μου φαινεται? Δοκιμασε και πες μου, γιατι ιδιαιτερα το προσωπο του Τζειμς Μποντ δεν μου φαινεται και τοσο φυσικο...

πολυ τεχνητη ,δηλ εχει υποστει πολυ επεξεργασια και εχει χασει την φυσικοτητα της, δεν ειναι η πρωτη photo του Τζειμς Μποντ

δεν νομιζω οτι βλεπουμε γυρω μας κατι τετοιο

Last edited:

απο τις φωτο αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εν μερει δικαιωνεσαι. Παρ ολα αυτα στην φωτο της γυναικας και ενω η διαφορα στο κεντημα της μπλουζας στον ωμο (αναμεσα στο 0 και στο+15) ειναι συγκλονιστικη υπερ του +15, εν τουτοις η υφη του δερματος του προσωπου δεν δειχνει καθολου ρεαλιστικη. Αυτη ειναι και μια καλη σκηνη για να ρυθμισεις το sharpness ετσι ωστε να σου δωσει ρεαλιστικο δερμα. Πιστευω οτι η σωστη τιμη θα ειναι κοντυτερα στο 15 και μακρυτερα παο το 0.

Σημ. Αυτο ισχυει για τις πρωτες φωτο (καλο σημα, dvd; br)

Για το τηλεοπτικο δεν ειμαι σιγουρος (μαλλον καπου στη μεση).

απο τις φωτο αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εν μερει δικαιωνεσαι. Παρ ολα αυτα στην φωτο της γυναικας και ενω η διαφορα στο κεντημα της μπλουζας στον ωμο (αναμεσα στο 0 και στο+15) ειναι συγκλονιστικη υπερ του +15, εν τουτοις η υφη του δερματος του προσωπου δεν δειχνει καθολου ρεαλιστικη. Αυτη ειναι και μια καλη σκηνη για να ρυθμισεις το sharpness ετσι ωστε να σου δωσει ρεαλιστικο δερμα. Πιστευω οτι η σωστη τιμη θα ειναι κοντυτερα στο 15 και μακρυτερα παο το 0.

Σημ. Αυτο ισχυει για τις πρωτες φωτο (καλο σημα, dvd; br)

Για το τηλεοπτικο δεν ειμαι σιγουρος (μαλλον καπου στη μεση).

εγω βλεπω να δικαιωνεται ο Μανωλης για αλλη μια φορα και μαλιστα πανυγηρικα

Εγω θα διαφωνησω με τις ενστασεις για το προσωπο του Μποντ. Αυτο που βλεπω εγω δεν ειναι ψηφιακιλα. Ειναι τρομακτικα ρεαλιστικο. Οπως σχεδον βλεπει το ανθρωπινο ματι απο τοσο κοντα ενα αλλο προσωπο. Βεβαια η τιμη του +15 ειναι τσιμπημενη αρκετα και αυτο μπορεις να διακρινεις απο τον θορυβο (noise) στα φυλλα απο πισω. Οποτε μια μειωση θα εξισοροπουσε την κατασταση.

Περιμενουμε τον Μανωλη.

πολυ τεχνητη ,δηλ εχει υποστει πολυ επεξεργασια και εχει χασει την φυσικοτητα της, δεν ειναι η πρωτη photo του Τζειμς Μποντ

δεν νομιζω οτι βλεπουμε γυρω μας κατι τετοιο

akren....ανέβα κανένα βουνό και βούτα στο γκρεμό....και μόλις φτάσεις κάτω πάρε ένα καθρεύτη και κοίτα τον εαυτό σου....και να είσαι σίγουρος οτι θα σου θυμίζει πολύ αυτή τη φώτο...

Σε λίγο θα μας πείς οτι κάνεις και παρέα με τον James Bond για να ξέρεις πώς είναι το πρόσωπο του απο κοντά......:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγω θα διαφωνησω με τις ενστασεις για το προσωπο του Μποντ. Αυτο που βλεπω εγω δεν ειναι ψηφιακιλα. Ειναι τρομακτικα ρεαλιστικο. Οπως σχεδον βλεπει το ανθρωπινο ματι απο τοσο κοντα ενα αλλο προσωπο. Βεβαια η τιμη του +15 ειναι τσιμπημενη αρκετα και αυτο μπορεις να διακρινεις απο τον θορυβο (noise) στα φυλλα απο πισω. Οποτε μια μειωση θα εξισοροπουσε την κατασταση.

Περιμενουμε τον Μανωλη.

Νίκο η λεπτομέρια που μου δίνει το +15 είναι απίστευτα μεγάλη,και ναί σε μερικές σκινές ίσως παραδείχνει πράγματα που δεν πρέπει να φαίνονται...
Πάντως συγκεκριμένα για τα φύλλα είναι έτσι θολό το πίσω τοπίο γενικά,οχι μόνο σε αυτη που είναι +15....
Δες και τις δύο μαζί να το καταλάβεις...

δείτε τις λεπτομέριες στο λαιμό της γυναίκας και τα κεντήματα στο ρούχο της...
Και αυτά υπερβολές που δεν υπάρχουν είναι???????

akren....ανέβα κανένα βουνό και βούτα στο γκρεμό....και μόλις φτάσεις κάτω πάρε ένα καθρεύτη και κοίτα τον εαυτό σου....και να είσαι σίγουρος οτι θα σου θυμίζει πολύ αυτή τη φώτο...

Σε λίγο θα μας πείς οτι κάνεις και παρέα με τον James Bond για να ξέρεις πώς είναι το πρόσωπο του απο κοντά......:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Παρακαλω τον akren να το εκλαβει ως..... humor :nounder:........

......για να συνεχιστει η κουβεντα.

Παρακαλω τον akren να το εκλαβει ως..... humor :nounder:........

......για να συνεχιστει η κουβεντα.

Δεν ήταν χιούμορ....
Αν βλέπεις μια θολή εικόνα και μια λεπτομερέστατη....και λές οτι η λεπτομερέστατη ειναι ψεύτικη ενώ η θολή είναι ρεαλιστική...ε τότε ή απο γκρεμό πρέπει να πέσεις για να δείς τι σημαίνει ταλαιπωρημένο πρόσωπο με ιδρώτες αίματα και μαυρίλες......ή σε γιατρό πρέπει να πας....ένα απο τα δύο...

Λοίπον...δεν θα κάθομαι εγώ να χάνω το χρόνο μου για να δουν κάποιοι κάποια πράγματα...και απο την άλλη να υπάρχουν οι σκεπτικιστές που να θέλουν να πέρασουν αυτό που πιστεύουν εκείνοι...ως εδώ ήταν....

Τώρα θα μου πείς τι φταίνε να την πληρώσουν αυτοί που πραγματικά θέλουν να δουν....
Έτσι είναι αυτά δυστηχώς....

Last edited:

Στο καλό παληκάρι μου, και όσο και να θέλουμε να μάθουμε, πάνω απ' όλα μάς ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια του forum και ο σεβασμός των άλλων χρηστών.
Είμαι καινούργιος στο συγκεκριμένο forum, και αρκετά έμπειρος σε πολλά άλλα, και είναι η πρώτη φορά που βλέπω επί 30 σελίδες να γίνεται ανεκτό αυτό το ύφος.

Καλορίζικη, και από μακριά.

Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Δεν ήταν χιούμορ....
Αν βλέπεις μια θολή εικόνα και μια λεπτομερέστατη....και λές οτι η λεπτομερέστατη ειναι ψεύτικη ενώ η θολή είναι ρεαλιστική...ε τότε ή απο γκρεμό πρέπει να πέσεις για να δείς τι σημαίνει ταλεπωριμένο πρόσωπο με ιδρώτες αίματα και μαυρίλες......ή σε γιατρό πρέπει να πας....ένα απο τα δύο...

Λοίπον...δεν θα κάθομαι εγώ να χάνω το χρόνο μου για να δουν κάποιοι κάποια πράγματα...και απο την άλλη να υπάρχουν οι σκεπτικιστές που να θέλουν να πέρασουν αυτό που πιστεύουν εκείνοι...ως εδώ ήταν....

Τώρα θα μου πείς τι φταίνε να την πληρώσουν αυτοί που πραγματικά θέλουν να δουν....
Έτσι είναι αυτά δυστηχώς....

Γιωργο το υφος σου ειναι απαραδεκτο και δεν ειναι καθολου συμφωνο με το πνευμα που επικρατει στο Avclub. Αν συνεχισεις με αυτο το στυλ, θα αναλαβουν οι διαχειριστες της κατηγοριας να σε "συνετισουν"
Μαθε να σεβεσαι τους συνομιλητες σου..

Μία ερωτησούλα, μια και είστε πολύ πιο έμπειροι.
Η LX508D είναι 1,920 x 1,080 ενώ η 508XD είναι 1,365 x 768.
Τελικά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά?
Αξίζει να προχωρήσει κάποιος στην φθηνότερη 508XD, ή πλέον οι διαφορές με τα πιο σύγχρονα συστήματα είναι πολύ εμφανής?
Με XBOX ή PS3 έχει δει κανένας την 508XD (gaming)? Αξίζει για κάποιον κονσολάκια αυτή η TV, ή καλύτερα LCD?
Και τέλος, είμαι πολύ τρελός που θα ήθελα να βλέπω την 50άρα από 2,5 μέτρα? Οι αποστάσεις περί 3.5, 4, 5 μέτρων μου φαίνονται αδιανόητα μακριές.
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.