Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Sorry my mistake...

6000!!! Πώς και δεν τόλμησες φίλε Γιώργο καμιά Samsung LED 52" LE52F96B?

Κάτσε να δοκιμαστούν πρώτα και να αποδειχτεί οτι είναι πιο καλές απο τις 8G...και θα δείς για πότε την πουλάω....:smash:

Τι σχεση μπορει να εχει μια Pioneer με μια Samsung ?

H Samsung είναι τεχνολογίας LED και από τα χαρακτηριστικά της, τα οποία και διάβασα, μου μοιάζει καταπληκτική. Και η τιμή της είναι κατά 1500 φθηνότερη...

Βέβαια δεν είμαι και πολύ σχετικός(τώρα αρχίζω σιγά σιγά να μαθαίνω άρα ίσως κάπου να κάνω λάθος)...

H Samsung είναι τεχνολογίας LED και από τα χαρακτηριστικά της, τα οποία και διάβασα, μου μοιάζει καταπληκτική. Και η τιμή της είναι κατά 1500 φθηνότερη...

Βέβαια δεν είμαι και πολύ σχετικός(τώρα αρχίζω σιγά σιγά να μαθαίνω άρα ίσως κάπου να κάνω λάθος)...

Άλλαξε θέμα...ή άλλαξε Thread.....:ernaehrung004:

Καλά μεγάλε... Μη βαράς... :nounder: Καλές θεάσεις να έχεις...

Ευχαριστώ Πανάθα....:grinning-smiley-043

αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου ισχυει για κάτι "κόκκινο" που ενώ τρώει 5αρες και 7αρες συνέχεια επιμένει να λέει οτι είναι πρωταθλητής....????:flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Κάτσε να δοκιμαστούν πρώτα και να αποδειχτεί οτι είναι πιο καλές απο τις 8G...και θα δείς για πότε την πουλάω....:smash:

Καλό ανέκδοτο κι αυτό ..... μέχρι να βγει η 9G δεν χρειάζεται να πουλήσεις...

Re: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

H SAMSUNG PS50Q96H με 1920 ευρώ πόσο πιό χάλια είναι από την 5080 τελικά?
Γιατί έχουν 1500ευρώ διαφορά...κ δεν πιστεύω,όσο καλή κ να είναι η pioneer ,να έχει 2 φορές καλύτερη εικόνα από την Σάμι...

Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Χωρίς να κατανοώ τον ορισμό "2 φορές καλύτερη εικόνα", σου θέτω ένα παρόμοιο ερώτημα.

Έχεις την εντύπωση πως κάποια εκ των Samsung 40F86, Philips 42PFL9732, Sony 40X3500 έχει "2 φορές καλύτερη εικόνα" από την 40D3000 ή την 42ΡΧ70 ?

Το κάτι παραπάνω πληρώνεται δυσανάλογα σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά και οι τηλεοράσεις δεν είναι εξαίρεση.

Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Χωρίς να κατανοώ τον ορισμό "2 φορές καλύτερη εικόνα", σου θέτω ένα παρόμοιο ερώτημα.

Έχεις την εντύπωση πως κάποια εκ των Samsung 40F86, Philips 42PFL9732, Sony 40X3500 έχει "2 φορές καλύτερη εικόνα" από την 40D3000 ή την 42ΡΧ70 ?

Το κάτι παραπάνω πληρώνεται δυσανάλογα σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά και οι τηλεοράσεις δεν είναι εξαίρεση.

εγραψες παλι

+1

για αυτο υπαρχουν τα best sellers σε καθε κατηγορια

Last edited:

το "2 φορές" ασφαλώς ήταν σχήμα λόγου ;)
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω που είπε ο g10rg0s,(Το κάτι παραπάνω πληρώνεται δυσανάλογα σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά και οι τηλεοράσεις δεν είναι εξαίρεση),πως δηλαδή αν κάποιος πάρει π.χ.την samsung Q96 αντι της pioneer 5080 δεν θα καταλάβει και μεγάλη διαφορά στην εικόνα,γιατί μάλλον πιο πολύ μετρήσιμες είναι οι διαφορές παρά εμφανής στο μάτι...
δεν μιλάω για τα έμπειρα μάτια του ψαγμένου...αλλά για τον μέσω αγοραστή!
...έτσι δεν είναι?

το "2 φορές" ασφαλώς ήταν σχήμα λόγου ;)
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω που είπε ο g10rg0s,(Το κάτι παραπάνω πληρώνεται δυσανάλογα σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά και οι τηλεοράσεις δεν είναι εξαίρεση),πως δηλαδή αν κάποιος πάρει π.χ.την samsung Q96 αντι της pioneer 5080 δεν θα καταλάβει και μεγάλη διαφορά στην εικόνα,γιατί μάλλον πιο πολύ μετρήσιμες είναι οι διαφορές παρά εμφανής στο μάτι...
δεν μιλάω για τα έμπειρα μάτια του ψαγμένου...αλλά για τον μέσω αγοραστή!
...έτσι δεν είναι?

Ετσι είναι.
Οπως επίσης σε τόσο καλές συσκευές δεν θέλει μόνο έμπειρα μάτια αλλα και πολυ καλή πηγή για να φανούν ξεκάθαρα ο διαφορές.
Πιστεύω πως κάποιος που δεν το ψάχνει τόσο και θέλει απλώς μια καλή plasma δεν έχει λόγο να δώσει τα διπλάσια χρήματα για την Kuro.

Re: Pioneer PDP-5080XD: Εγκατασταση και πρωτες εντυπωσεις.

Υπάρχει δυνατότητα τα ηχεία να μπουν από κάτω ή δίπλα; Πωλούνται χωριστά;
Η βάση πωλείται χωριστά;
Η βάση είδα έχει 30εκ. βάθος, ποσα εκατστά εξέχει μπροστά από τηλεόραση;

Re: Απάντηση: Pioneer PDP-5080XD: Εγκατασταση και πρωτες εντυπωσεις.

κι εμείς οι υπόλοιποι πλέον καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα...:bigcry:

Ε παρτην την ρημαδα να τελειωνεις εσυ (και εμεις που μας επριξες!!!!)

Re: Pioneer PDP-5080XD: Εγκατασταση και πρωτες εντυπωσεις.

Υπάρχει δυνατότητα τα ηχεία να μπουν από κάτω ή δίπλα; Πωλούνται χωριστά;
Η βάση πωλείται χωριστά;
Η βάση είδα έχει 30εκ. βάθος, ποσα εκατστά εξέχει μπροστά από τηλεόραση;

Στις 50 ίντσες τα ηχεία είναι εξτρά και είναι δύο τύποι

Στον πρώτο τύπο και πιο δημοφιλή, είναι ένα ηχείο που τοποθετήτε στο κάτω μέρος

Στον δεύτερο τύπο είναι δύο ηχεία, αριστερό - δεξί.

Value for money είναι οι 42´ που τα έχουν όλα. Και stand κα ηχεία. Η διαφορά τιμής για τις 8 ίντσες είναι πάνω από 1000 ευρώ.

Η βάση της 42 είναι 24 εκατοστά και εξέχει 5 εκατοστά περίπου.

Η βάση της 50 εξέχει γύρω στα 7 εκατοστά

Σκέψου!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

, εδω ειχαν φερει μονο την C96 που ειναι μια πιο φθηνη εκδοση της Q96 χωρις το αντιανακλαστικο καλυμα και με 2 HDMI αντι για 3.

Γιάννη από ότι φαίνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της C96 και αυτή έχει αυτό το αντιανακλαστικό κάλυμα.
Στην Q96 υπάρχει διαφορά; Λειτουργεί καλύτερα;Τι συμβαίνει ακριβώς;
Εγώ θεωρώ οτι αυτή η αντανάκλαση των πλάσμα είναι σημαντικό μειονέκτημα που με κάνει να είμαι αρνητικός στην αγορά τους. Μια μέρα που έβλεπα μια 50αρα πλάσμα της LG σε βιτρίνα με απογοήτευσε λόγω της αντανάκλασης ενώ είχε αρκετά καλή εικόνα κατά τα άλλα.
Μήπως η Q96 το έχει λύσει αυτό το πρόβλημα;

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?9235

Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

μπραβο μανωλη ...να σε ρωτησω αν ξερεις, οι 42αρες της pioneer 4280 και 428,ειναι στα ιδια επιπεδα μετρησεων και αποδοσης με την 5080? υπαρχει δυνατοτητα αν θεωρησουμε ως σημειο αναφορας την 5080 για την ποιοτητα εικονας να γραψεις μανωλη της 4-5 καλυτερες πλασμα αυτην την στιγμη?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Γιάννη από ότι φαίνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της C96 και αυτή έχει αυτό το αντιανακλαστικό κάλυμα.
Στην Q96 υπάρχει διαφορά; Λειτουργεί καλύτερα;Τι συμβαίνει ακριβώς;
Εγώ θεωρώ οτι αυτή η αντανάκλαση των πλάσμα είναι σημαντικό μειονέκτημα που με κάνει να είμαι αρνητικός στην αγορά τους. Μια μέρα που έβλεπα μια 50αρα πλάσμα της LG σε βιτρίνα με απογοήτευσε λόγω της αντανάκλασης ενώ είχε αρκετά καλή εικόνα κατά τα άλλα.
Μήπως η Q96 το έχει λύσει αυτό το πρόβλημα;

Στην μια ονομαζεται filterbright (C96) στην αλλη Ultra Filterbright (Q96). Στην δευτερη περιπτωση μιλαμε για ακομη πιο αντιανακλαστικο καλυμα.

Παντως μια C96 που ειδα ειχε μεν μειωμενες ανακλασεις αλλα το φαινομενο δεν ειχε εξαλειφθει εντελως (χωρις ομως να ειναι ενοχλητικο).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Παντως μια C96 που ειδα ειχε μεν μειωμενες ανακλασεις αλλα το φαινομενο δεν ειχε εξαλειφθει εντελως (χωρις ομως να ειναι ενοχλητικο).[/quote]
To ίδιο και στη Q,την οποία έχω, αλλά μόνο με πολύ φως. Σε ότι αφορά την εικόνα είμαι εντυπωσιασμένος.