Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Pioneer 508LX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα. ειμαι νεος στο site και σχεδον ετοιμος για την αγορα της lx 508 1080p.
ερωτηματα οπως η αξιοπιστια των plasma (λογοτυπα σταθμων δυνατοτητα συνδεσης ps3 και φοβος για το panel της...) , το full HD σε σχεση με την τιμη αλλα και με τις αλλες LCD υλοποιησεις αλλα και με το μελλον μιας και δεν την περνω με προοπτικη να την αλλαξω συντομα, οποτε ειπα να εχω την δυνατοτητα του FHD, με απασχολουν .

επισης τα 60 nits σε σχεση με τα 150- 200 μιας lcd κατα την διαρκεια της ημερας. Μπορειτε να μου γραψετε 2-3 πραγματα συμβουλευτικα?

Επισης να αναφερω οτι με ενδιαφερει πολυ και το SD σημα καλα μιας και κακα τα ψεματα περναμε πολλες ωρες στο σπιτι με τηνnova.
η τιμη που εχω πλησιαζει τα 5800 με ηχεια και κινουμενη βαση.
επισης τι εννοειτε με το οτι θελουν στρωσιμο?

Last edited:
Re: pioneer 508 lx

Το μόνο που θα με απασχολούσε είναι η χαμηλή φωτεινότητα σε σχέση με τις LCD. Δεν ξέρω πόσο προβληματική θα είναι η θέαση σε φωτεινό περιβάλλον αλλά αν επισκεφθείς κάποιο κατάστημα στο οποίο παίζει θα βγάλεις κάποια συμπεράσματα.

Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Πως την ειδατε απο κοντα την Pioneer που ειχαμε στο περιπτερο μας? Πραγματικα οταν ειναι ρυθμισμενη, αυτη η τηλεοραση δειχνει τα δοντια της!!!

Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Πως την ειδατε απο κοντα την Pioneer που ειχαμε στο περιπτερο μας? Πραγματικα οταν ειναι ρυθμισμενη, αυτη η τηλεοραση δειχνει τα δοντια της!!!

Πως την είδα;;;

UNPAIKTABLE!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

πηγα και ειδα samsung f96 kai pioneer 428 χθες το μεσημερι. με πειραζε στην πλασμα οτι το λευκο δεν ηταν φωτεινο. φιλος μου ειπε οτι στο σπιτι και φυσικα οχι απεναντι σε lcd δεν θα με πειραζει αλλα σαν να μου εδινε μια θολη κατασταση γενικοτερα.

Επισης μου ειπε να ξεχασω το ps3 για πανω απο 2 ωρες και μετα να την κλεινω για αλλες 2... . τετοια ευαισθησια με προβληματιζει απο την στιγμη που το ποσο ειναι μεγαλο

μπορειτε να βοηθησετε με τις αποψεις σας ?

Απο οσο εχει συζητηθεί εδώ μέσα σίγουρα η Pioneer είναι η κορυφαία tv σε όλες τις κατηγορίες.

οι πλάσμα είναι ίσως πιο κινηματογραφικές αλλά έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την αντοχή τους σε πολύωρη καθημερινή χρήση.Αν έχεις προβολέα θα σου έλεγα σε αυτά τα λεφτά να κυττάξεις τις μεγάλες sony -samsung.Και -πάντα κατά τη γνώμη μου οι πλασμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ.

Επίσης μέσα από τους ενθουσιασμούς των κατόχων και μη, πρόσεξε κάτι threads για αντι βurn in δισκάκια και για θεάσεις με χαμηλο φωτισμό .

Φίλε μου , κλείσε τα αυτιά σου και άνοιξε ορθάνοιχτα τα μάτια σου και το πορτοφόλι σου .... και αγορασέ την......!!!!!

Την περασμένη εβδομάδα αγόρασα την πιο κατώτερη την PDP-508XD και κυριολεκτικά με εχει μαγεψεί απο κάθε άποψη..!!!!

Η εικόνα της μακράν η καλύτερη απο την καλύτερη LCD ( εχω στο σπίτι μου την AMOI 37 σε 1920Χ1080 και την SAMSUNG 32 ) και λεω καθε τόσο τι έβλεπα μεχρι τώρα.......

Τηλεοπτικά τα κανάλια δείχνουν καλύτερα ( παρα το χάλια σήματα τους ) αλλα απο DVD και κυρίως απο BLU-RAY εκεί πραγματικά ..βλέπεις γιατι κοστίζουν τόσο ακριβά. οι Pioneer........!!!!!!!

Τέλος ο ήχος τους είναι εξαιρετικός με ηχεία δεξια-αριστερά.

Σου εύχομαι σύνταμα να την αγοράσεις και..θα με θυμηθείς.-bye--bye--bye-

οι πλάσμα είναι ίσως πιο κινηματογραφικές αλλά έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την αντοχή τους σε πολύωρη καθημερινή χρήση.Αν έχεις προβολέα θα σου έλεγα σε αυτά τα λεφτά να κυττάξεις τις μεγάλες sony -samsung.Και -πάντα κατά τη γνώμη μου οι πλασμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ.

Επίσης μέσα από τους ενθουσιασμούς των κατόχων και μη, πρόσεξε κάτι threads για αντι βurn in δισκάκια και για θεάσεις με χαμηλο φωτισμό .

Δεν νομίζω οτι αυτά υφίστανται για τις νεας γενιάς πλάσμα τηλεοράσεις των σοβαρών παικτών (Pioneer, Panasonic, Samsung)

Το μόνο στοιχείο που χρήζει προσοχής κατά τη γνώμη μου είναι το σωστό αρχικό στρώσιμο (150-200 ώρες) αλλά νομίζω οτι αξιζει τον κοπο και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα εμφάνισης burn-in...

Απο κει και περα ειναι θέμα προτεραιοτήτων, οι LCD έχουν κανει πολλά βήματα προόδου και έχουν βελτιώσει θεαματικά την εικονα τους (στα καλά μοντέλα) ..... παρ' όλα αυτά οι καλες Plasma υλοποιήσεις εξακολουθουν να κρατάνε σήμερα τα σκήπτρα στον τομέα της ποιότητας εικονας ..

Τι θα γίνει σε 2-3 χρόνια δεν ξερουμε.. αλλά εδώ θα είμαστε (ελπιζουμε) να το δουμε και να το σχολιάσουμε... :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

Τι θα γίνει σε 2-3 χρόνια δεν ξερουμε.. αλλά εδώ θα είμαστε (ελπιζουμε) να το δουμε και να το σχολιάσουμε... :2thumb22sup:

...και τοτε ισως...αποφασισεις να αγορασεις και καμια! :BDGBGDB55:

Η θα ειναι νωρις???? :chinscratch:
:grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Re: pioneer 508 lx

...και τοτε ισως...αποφασισεις να αγορασεις και καμια! :BDGBGDB55:

Η θα ειναι νωρις???? :chinscratch:
:grinning-smiley-043-bye-

Κατσε ντε, τώρα πήρα PS3 αν πάρω και τηλεόραση θα δώσω το κακό παράδειγμα στο κομμα (lead by example δεν λένε στα management seminars ? )

Δες και την υπογραφή μου :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: pioneer 508 lx

πάντως, απο σχόλια που διαβάζω σε περιοδικά του χώρου(ελληνικά και ξένα) λένε οτι οι kuro είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις που έχουν δει ανεξαρτήτως τεχνολογίας, ever!!!

υ.γ θα παρακαλούσα να μην πειράζετε τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος!:BDGBGDB55:
είναι ευαίσθητο σε τέτοια θέματα τ' αγόρι αυτό!:flipout::flipout::flipout:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!-bye-

με τα ps 3 ισχυουν οι ισχυρισμοι για μεγαλη !!! προσοχη?
με 59 nits θα βλεπω την ημερα καλοκαιρι?

με τα ps 3 ισχυουν οι ισχυρισμοι για μεγαλη !!! προσοχη?
με 59 nits θα βλεπω την ημερα καλοκαιρι?

Θα βλεπεις, δεν ειπαμε οτι δεν θα βλεπεις. Αλλα σε ενα φωτισμενο δωματιο, μια LCD σιγουρα θα παιζει πολυ πιο εντονα και φωτισμενα. Για αυτο λεμε και λενε γενικα οτι οι plasma και κυριως οι Pioneer ειναι τηλεορασεις για να απολαυσεις ταινιες. Λογω κινηματογραφικης αισθησης, που αυτοματα σημαινει και χαμηλωμενο φωτισμο.
-bye-

Θα βλεπεις, δεν ειπαμε οτι δεν θα βλεπεις. Αλλα σε ενα φωτισμενο δωματιο, μια LCD σιγουρα θα παιζει πολυ πιο εντονα και φωτισμενα. Για αυτο λεμε και λενε γενικα οτι οι plasma και κυριως οι Pioneer ειναι τηλεορασεις για να απολαυσεις ταινιες. Λογω κινηματογραφικης αισθησης, που αυτοματα σημαινει και χαμηλωμενο φωτισμο.
-bye-

Δεν καταλαβαίνω... Τηλεόραση θέλετε ή ηλεκτοκόλληση; :chinscratch:

Δεν καταλαβαίνω... Τηλεόραση θέλετε ή ηλεκτοκόλληση; :chinscratch:

Γιατι Μπαμπη, διαφωνεις οτι οι LCD ειναι πιο φωτεινες απο τις PLASMA?? Οποτε σε ενα δωματιο-χωρο με το φως του ηλιου να μπαινει μεσα, ποια θα μπορει να δειξει καλυτερα? Δεν ειπαμε οτι η plasma δεν θα δειχνει κιολας, απλα η LCD θα δειχνει πιο φωτεινα. :grinning-smiley-043

Πάνο, άλλο πιό φωτεινά άλλο καλύτερα... Αυτό βέβαια είναι και θέμα γούστου...
Έχω δεί αρκετές φορές στην Plasma μέρα μεσημέρι με λιακάδα και το φώς να λούζει το δωμάτιο. Ποτέ όμως δεν αισθάνθηκα οτι μου λείπει φώς.
Πολύ δε περισσότερο όταν είναι βράδυ κι έχω αναμένα όλα τα φώτα..
Βεβαίως εξαρτάται από το τι ψάχνει ο καθένας... Γι αυτό ρώτησα.

Πιστευω οτι εφερες τη συζητηση εκει που επρεπε και μαλλον πριν εγω δεν το εθεσα τοσο ολοκληρωμενα. Αυτο ειναι το πιο βασικο: εξαρταται ο καθενας τι ψαχνει.
Βεβαια, στην παρατηρηση σου, που λες οτι βλεπωντας σε plasma μερα δεν αισθανθηκες να σου λειπει φως, αυτο ειναι λογικο, αφου στο σπιτι δεν εχουμε 2 τηλεορασεις διπλα διπλα για να συγκρινουμε. Ομως εαν ειχες και μια LCD διπλα, οσον αφορα το φως (μην με μπλεξεις με τα SKURA σου :jester:) δεν θα φανει μια διαφορα? Τωρα το ποσο αισθητη θα ειναι αυτη και ποσο μπορει να επηρεασει καποιον που να πει οτι θα την προτιμουσε μονο και μονο για αυτο, αυτο ειπαμε ειναι καθαρα θεμα γουστου.