Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: pioneer 508 lx

Aν τις βάλω δίπλα-δίπλα ίσως να φανεί η διαφορά αλλά το ζητούμενο ποιό είναι; Κι εδώ ξαναπάμε στο τι επιλέγει ο καθένας.
Σε συνθήκες σπιτιού, και μέρα αλλά και νύχτα, έχω δεί πολλές φορές τηλεόραση σε φίλο με LCD και στο σπίτι μου με Plasma.
Ούτε στη μία περίπτωση αισθάνθηκα οτι έχω πολύ φώς ούτε στην άλλη οτι έχω λίγο. Μιά χαρά έβλεπα.
Βλέπεις πράγματι τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους;
Στην έκθεση πχ μπορούσες να καταλάβεις ποιες είναι LCD και ποιές Plasma μόνο από τη φωτεινότητά τους;

Απάντηση: pioneer 508 lx

Υπο συνθηκες φωτισμου κλειστου χωρου δεν μπορει κανεις πιστευω να διακρινει διαφορες. Αλλα εαν σου μπαινει φορα παρτιδα μεσα στο σπιτι το φως του ηλιου??? Τοτε δεν μπορει να παιξει ρολο? :chinscratch:

Τελικα αυτο που μπορει να παιξει πιο σημαντικο ρολο τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως ειναι το πανελ, εαν δηλαδη κανει αντανακλασεις σε μεγαλο βαθμο ή οχι. Σιγουρα μια τηλεοραση με ματ πανελ να μην εχει τοσο εντονα προβληματα...Στην εκθεση παντως, προσωπικα, οχι, δεν μπορουσα με την 1η ματια να διακρινω εαν ηταν μια τηλεοραση plasma ή lcd.

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

ποιός είναι ο κάτοχος της LX? θα μπορούσες να βοηθήσεις?θέλω μια γνώμη όσον αφορά την 508d σε σχέση με το play station,εννοώ οτι αποφασίσαμε να την αγοράσουμε,αλλά παίζουμε αρκετά παιχνίδια,τι προβλήματα θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τέτοια χρήση

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Δεν ξαναπάω σε εκθέσεις, μια χαρά είχα παραγγείλει την Philips 47PFL9732 και τσούπ βλέπω την PIONEER PDP-LX508D,έρωτας κεραυνοβόλος, πως σου φαίνεται ρωτάω το γυναικάκι μου κάνοντας τον αδιάφορο, αυτά είναι χρώματα μου λεέι οχι σαν την ξεθωριασμένη με τα φωτάκια.
Το παραπάνω σχόλιο μου κόστισε 5000 Ευρώ.
Αλλά μια ζωή την έχουμε και αφού το γυναικάκι θέλει χρώμα......:2thumb22sup:.
Καλώς σας βρήκα πολύ καλό το forum.

Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Δεν ξαναπάω σε εκθέσεις, μια χαρά είχα παραγγείλει την Philips 47PFL9732 και τσούπ βλέπω την PIONEER PDP-LX508D,έρωτας κεραυνοβόλος, πως σου φαίνεται ρωτάω το γυναικάκι μου κάνοντας τον αδιάφορο, αυτά είναι χρώματα μου λεέι οχι σαν την ξεθωριασμένη με τα φωτάκια.

Να σαι καλα...γελαω εδω και 5 λεπτα :flipout::flipout:

Βρε αυτες οι γυναικες...:FSGSFGS4:

Καλως ηρθες στο φορουμ και περιμενουμε εντυπωσεις απο την νεα σου τηλεοραση και καμια φωτογραφια εαν σου ειναι ευκολο. Πραγματικα πηρες οτι κορυφαιο υπαρχει αυτη τη στιγμη!!! -bye-

Δεν ξαναπάω σε εκθέσεις,

ε......κατι ηξερα εγω.
εμεις βεβαια παμε λιγο αναποδα....

καλοριζικο το μηχανημα και καλωσηρθες

υ.γ μπογιατζης δεν υπαρχει κοντα?

Last edited:

H γυναικα σου εχει "ματι"!
icon12.gif

Καλοριζικη (η γυναικα σου
icon10.gif
)

Ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλά, η παράδοση θα αργήσει λίγο γιατί έχουν έλλειψη τέλος του μηνός μου είπαν.
Για το θέμα εικόνας δεν εχω πολλές γνώσεις αν και κάνω φιλότιμες προσπάθειες, αλλά σε θέματα ήχου ίσως να μπορώ να προσφέρω βοήθεια σε λοιπούς συμφορουμίτες.

Re: pioneer 508 lx

Γειά σας. Με λένε Σπύρο.
Αυτό είναι το πρώτο μου post, μετά από προσεκτική μελέτη των threads που αφορούν στην PDP-LX508. Έχει έρθει ο καιρός και για μένα να πάρω τηλεόραση και μετά από αρκετή έρευνα αγοράς, κατέληξα σε αυτό το μοντέλο. Διάβαζα το εγχειρίδιο όμως και μου έκανε εντύπωση οτι απ´τις πρώτες κιόλας σελίδες αναφέρεται λεπτομερώς στα φαινόμενα burn in και lagging και πώς αποφεύγονται.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν όντως η 508 είναι τόσο ευαίσθητη και αν υπάρχει κάποιος κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης που να έχει παρατηρήσει σχετικό φαινόμενο.
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το κατατοπιστικότο forum!

Να χαίρεσαι την καινούρια τηλεόρασή σου!
Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις με ποιά λογική δίνεις 6000 ευρώ για να έχεις 1080p, ενώ οι ταινίες που είναι HD είναι ακόμα ελάχιστες, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα players που παίζουν blue ray ΚΑΙ hd και ενώ αυτά που υπάρχουν είναι ακόμα πανάκριβα; ΟΚ βλέπεις στο playstation, βρίσκεις όμως ταινίες; Τι βλέπεις περισσότερο, dvd ή hd;;

Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις με ποιά λογική δίνεις 6000 ευρώ για να έχεις 1080p

Tα δινει γιατι τα εχει πολυ απλο.

Και οι Porsche ειναι περιτες για τους Ελληνικους δρομους αλλα απο οτι βλεπεις κυκλοφορουν αρκετες.

Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις με ποιά λογική δίνεις 6000 ευρώ για να έχεις 1080p, ενώ οι ταινίες που είναι HD είναι ακόμα ελάχιστες, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα players που παίζουν blue ray ΚΑΙ hd και ενώ αυτά που υπάρχουν είναι ακόμα πανάκριβα; ΟΚ βλέπεις στο playstation, βρίσκεις όμως ταινίες; Τι βλέπεις περισσότερο, dvd ή hd;;

Ρε hariskar τι ρωτας και συ ?
Εναι δυνατον να ρωτας π.χ. τον Μπραντ πιτ γιατι "πηδαει" την Αντζελινα Ζολι αφου ετσι κι αλλοιως ολες μια τρυπα εχουνε ?:flipout::flipout:

Καλοριζικη φιλε μας και γειασαν της τυπισας που αν και ασχετη ξεχωριζει με τη μια την ηρα απ το σταρι

1) Tαινιες υπαρχουν πανω απο 400 αν ψωνιζεις μεσω ιντερνετ.
2)Υπαρχουν και universal players και HTPC και δεν ειναι πανακριβα.

Καλησπέρα σε όλους,ευχαριστώ αν και δεν έχουμε ακόμα την τηλεόραση,υπάρχει κάποιο πρόβλημα μάλλον και δεν έχει έρθει ακόμα στο μαγαζί όπου την παραγγείλαμε.Τώρα γιατί όλα αυτά που ρωτάς?Τι να σου πω,μάλλον μας ενδιαφέρουν, σ'αυτήν τη φάση τουλάχιστον,τα παιχνίδια περισσότερο απο τα υπόλοιπα που αναφέρεις.Το σκεπτικό ήταν απλό,αν δεν είναι η καλύτερη,είναι μια απο τις πολύ καλές και η τιμή της είναι πολύ κοντά στο διαθέσημο ποσό

Γεια σου και σένα smoothbore.Τι πάει να πει γειασαν της τυπισας που αν και ασχετη ξεχωριζει με τη μια την ηρα απ το σταρι?Δεν καταλαβαίνω,είμαι πολύ χαζή?Και δεν είμαι καν ξανθιά!!!

Βασω, καλησπερα και καλως να σας ερθει η νεα σας τηλεοραση.

Εαν σας αρεσει εσας, τα σχολια ειναι περιττα. Εξαλλου την τηλεοραση εσεις θα την απολαμβανεται και πηρατε αυτη που εσας αρεσει. Απλα μην μας ξεχασετε κι εμας και πειτε μας τις εντυπωσεις σας οταν με το καλο την υποδεχθειτε :ernaehrung004:

-bye-