Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Αγαπητέ Γιώργο...

προφανώς πρόκειται για παρεξήγηση...αυτή οφείλεται στην ανυπομονησία των φίλων να ενημερωθούν γι' αυτή την καταπληκτική τηλεόραση!!!

δεν πλάθω σενάρια συνωμοσίας γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου...οπότε δεν πιστεύω ότι λες ψέματα...

σε καλώ να δώσεις "τόπο στην οργή" και να λήξει εδώ το θέμα...

καλώ επίσης και τους υπολοίπους φίλους νάναι πιο προσεκτικοί και να μην αφήνουν υπονοούμενα ή ευθείες βολές χωρίς αποδείξεις...

Έχεις δίκιο Νάσο,δεν αξίζει να χαλιέσαι για τόσο ασήμαντα πράγματα,και ειδικά για κάτι που έχει να κάνει μόνο με έναν,
αλλά τόσες μέρες έτρεχα σαν τον πούσ..η να βρω ενα PS3 και μια ψιφιακή που δεν είχα,και τώρα τελικά που τα κατάφερα πήρα και το ευχαριστώ....

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Ναι έχεις δίκιο...με στεναχωρεί το γεγονός οτι μετά απο τόσες φωτογραφίες(της κούτας,της βάσης,της TV με τα νάιλον,της εικόνας) θα μπορούσε κάποιος(έστω ένας) να πιστεύει οτι ολα είναι ψεύτικα....τι να πω...ειναι για γέλια δηλαδή.....

Προς υπεύθυνους και admins....αν μετά απο τόσα πόστ αυτό δεν είναι προσβολή...τότε τι είναι...???

Σχετικά με το περιεχόμενο, την κοσμιότητα, και το ύφος των δημοσιεύσεων, καθώς και την επικοινωνία με τα συντονιστικά όργανα:

η) Απαγορεύονται οι συστάσεις προς Συντονιστές σχετικά με την αργοπορία αντίδρασης των συντονιστικών οργάνων. Θεωρείται δεδομένη κάποια καθυστέρηση, εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στους αρμόδιους.

Είμαι ένας κακόγουστος ψεύτης που δεν έχει τι να κάνει απο το να διαδίδει λευκές αγορές με σκοπό να κοροηδέψει όλους εσάς που τα βλέπετε και τα διαβάζετε....

Δεν έχω πλέον θέση σε ένα φόρουμ στο οποίο υπάρχουν ή μάλλον τους επιτρέπεται να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι εκθέτουν τους άλλους σε τέτοιο σημείο...

Για να δουμε ποσο πρεσσα σηκωνεις εσυ....

Σε πειραζω βρεεεεεεεεε

:ernaehrung004:

Και εγω παντως οταν πηρα pioneer, κανενας τους δεν με πιστευε, εως οτου αναγκαστηκα να παω να την αγορασω...

:flipout:

Και ξανα σε πειραζω βρεεεεεεεε!!!!!!

Αγαπητέ Γιώργο...

προφανώς πρόκειται για παρεξήγηση...αυτή οφείλεται στην ανυπομονησία των φίλων να ενημερωθούν γι' αυτή την καταπληκτική τηλεόραση!!!

δεν πλάθω σενάρια συνωμοσίας γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου...οπότε δεν πιστεύω ότι λες ψέματα...

σε καλώ να δώσεις "τόπο στην οργή" και να λήξει εδώ το θέμα...

καλώ επίσης και τους υπολοίπους φίλους νάναι πιο προσεκτικοί και να μην αφήνουν υπονοούμενα ή ευθείες βολές χωρίς αποδείξεις...

Eπειδή το θέμα προκλήθηκε από την δική μου αντίδραση που ήταν καθαρά στα πλαίσια της ανυπομονησίας μου να διαβάσω ενα ολοκληρωμένο review για ένα κατ ομολογία εξαίρετο προιόν, και ανεξάρτητα από το τι πιστεύω ζητάω και δημοσίως συγνώμη από τον συνονόματο (geosoy) και ανακαλώ το παραπάνω ποστ.

αντε geosy τι αλλο θελεις?

πιασε αυτη την ρημαδα την καμερα και βαλτης φωτια:drummer:

Eπειδή το θέμα προκλήθηκε από την δική μου αντίδραση που ήταν καθαρά στα πλαίσια της ανυπομονησίας μου να διαβάσω ενα ολοκληρωμένο review για ένα κατ ομολογία εξαίρετο προιόν, και ανεξάρτητα από το τι πιστεύω ζητάω και δημοσίως συγνώμη από τον συνονόματο (geosoy) και ανακαλώ το παραπάνω ποστ.

Γιώργη πίστεψε με δεν εχω κανένα λόγο να πω ψέματα για να δείξω οτι εγώ είμαι αυτός που έχει αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο,έτσι και αλλιώς είμαι ένας άγνωστος...ποιό θα ήταν το ώφελος μου...
Έχεις δίκιο όμως στο οτι η παρουσίαση δεν ήταν και η αναλυτικότερη,και η αλήθεια είναι οτι δεν το "κυνηγισα" και πολύ....

Οπότε λοιπόν...είς ένδειξης σεβασμού προς εσένα και σε όλους που περιμένουν να δούν κάτι παραπάνω......θα ακολουθήσει και ένα βιντεάκι(αρκετα μεγάλο) με περιεχόμενα αρκετά εργάκια και διαφορετικά σήματα SD-HD.....:drummer:

akren.....μήν ζητήσεις πάλι ημερομηνία και ώρα....:rifle:

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους....και ειδικά τον Γιώργο (Χατζηδάκη)που πραγματικά απέδειξε το ήθος του για άλλη μια φορά...

Γιώργο (geosoy) συνεχίζουμε λοιπόν...

Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

νομιζω οτι μετα απο αυτο συν οτι και αλλες τηλεορασεις στις 50" εχουν παραπλησιες η ακομα και ακριβοτερες τιμες,για αυτον που διαθετει 3200 περιπου,η 5080 ειναι αρκετα φθηνοτερη.

για αλλη μια φορα :SFGSFGSF:στον Μανωλη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=7&category=69977094&product=1013327

ε...τωρα αγοραζεις pioneer

Η αλήθεια είναι οτι όντως απο χτές είμαι πλήρης,και απο το PS3,και απο ενισχυτές,και απο ψιφιακή...άργησαν αλλά μου τα έστειλαν....:BDGBGDB55:
Τράβηξα κάποια δοκιμαστικά βιντεάκια χτές αλλά λόγο της υψυλής ανάλυσης(10 ΜP) είναι υπερβολικά μεγάλα,μάλλον σήμερα θα τα κάνω upload στο rapidshare και θα σας στείλω link......

Επίσης μαζί με τον ενισχυτή ήρθε και ενα HD DVD της Toshiba το οποίο και φυσικά το έφερε ο φίλος μου να το δοκιμάσουμε,και εννοείτε οτι ήρθε μαζί και ο ιδιοκτήτης του για να δεί πως παίζει....:FSGSFGS4:

Ξέχασα να πω για το HD DVD…..
Δοκιμάσαμε μόνο δύο έργα που είχαν μαζί σαν δώρο,ποιότητα παρόμοια και καθαρή όπως του blue-ray,και ειδικά ένα DVD που ήταν αφιερωμένο στο moudial…..παιδία ήταν όλα τα λεφτά,ο ιδιοκτήτης του HD DVD έπαθε πλάκα…αλλά του είπα μην χαίρεσαι και πολύ…μάλλον φταίει η TV για αυτήν την ποιότητα….
Πάντως…γενικά η ποιότητα blue-ray και HD σε κάνει να χαζεύεις από την λεπτομέρεια που σου προσφέρει,δηλαδή θέλω να πω…ότι βλέπαμε θρύλερ,και στο τέλος δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει λόγο της συνεχής προσοχής που έδινα στη λεπτομέρεια,φυσικά όλλοι μας λέγαμε συνεχώς…."δες αυτό…δες εκείνο…πω τι είναι αυτό"….

σιγά μην μπορέσεις στο άμεσο μέλλον να παρακολουθήσεις ταινία σαν άνθρωπος.....

θα χαζεύεις τα τέλεια χρώματα, το απόλυτο μαύρο, την ομαλότατη κίνηση και πολλά άλλα...

όμως ταινία ΔΕΝ πρόκειται να δεις σωστά!!!-bye-

Ξέχασα να πω για το HD DVD…..
Δοκιμάσαμε μόνο δύο έργα που είχαν μαζί σαν δώρο,ποιότητα παρόμοια και καθαρή όπως του blue-ray,και ειδικά ένα DVD που ήταν αφιερωμένο στο moudial…..παιδία ήταν όλα τα λεφτά,ο ιδιοκτήτης του HD DVD έπαθε πλάκα…αλλά του είπα μην χαίρεσαι και πολύ…μάλλον φταίει η TV για αυτήν την ποιότητα….
Πάντως…γενικά η ποιότητα blue-ray και HD σε κάνει να χαζεύεις από την λεπτομέρεια που σου προσφέρει,δηλαδή θέλω να πω…ότι βλέπαμε θρύλερ,και στο τέλος δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει λόγο της συνεχής προσοχής που έδινα στη λεπτομέρεια,φυσικά όλλοι μας λέγαμε συνεχώς…."δες αυτό…δες εκείνο…πω τι είναι αυτό"….

geosoy
Συμφωνώ με τα παραπάνω γιατί και εγώ έχοντας την 508xd (που δεν είναι full HD) καμιά δεκαριά μέρες κάθε άλλο παρά ταινία βλέπω .

Όσον αφορά το HD-DVD δεν είναι παράλογο. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως έχουν καλύτερα transfers από τα BR μέχρι στιγμής.

Κάνα παιχνιδάκι έπαιξες geosoy ? Κάτι Σουηδοί στο avforums παραπονιούνται και λένε πως έχει lag λόγω της εκτεταμένης επεξεργασίας που δέχεται το σήμα.

Έχεις φτιάξει ωραίο κοστουμάκι πάντως με όλα τα παρελκόμενα.

σορυ πρωτη φορα διαβαζω αυτο το θεμα.....

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !!!

και προσοχη στην αρχη για αποτυπωσεις σηματων κτλ,

Ναι Γιώργο έπαιξα και στο PC,και στο PS3,δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο....
ίσα ίσα που δεν υπάρχει ίχνος καθυστέρισης της εικόνας,δεν ξέρω αν το κάνει το PS3 σε ορισμένα παιχνίδια...
Ίσως να μην έχουν συνδέσει την TV με HDMI...
Και το άλλο είναι οτι η συγκεκριμένη TV(LX508) έχει ενα κακό,πρέπει να την ρυθμίσεις σωστά για να δείς οτι όντως έχει μεγάλη διαφορά απο τις άλλες,είναι τόσο ευαίσθητη που μια λάθος ρύθμιση θα σου χαλάσει την εικόνα,ή δεν θα παίρνεις την ποιότητα που μπορεί να σου δώσει...
Μια σημαντική ρύθμιση που πρόσεξα είναι η ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ,όταν ανεβάζεις την ευκρίνεια διακρίνεις σχεδόν 3-4 φορές τις λεπτομέριες που διακρίνεις όταν είναι στο default,ακόμα και στο SD σήμα σου δείχνει λεπτομέριες λές και βλέπεις DVD....
Μετά απο εκεί και πέρα παίζεις με τα χρώματα,το contrast,την λειτουργία σήματος,και διάφορα επίπεδα εικόνας που σου δίνει να επιλέξεις....

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για τα καλορίζικα...

Last edited:

άντε ρε akren σήμερα θα έχεις και τα βιντεάκια σου...:FSGSFGS4:
Φυσικά μαζί με αυτά θα έρθουν και 10-20 διαφορετικές φώτο απο HD και SD...

Υ.Γ. Παιδιά συγνώμη για ακόμη μια φορά για την καθυστέριση αλλά και εγώ ο κακομοίρης κάνω οτι μπορώ και όταν μπορώ....
7-3 το πρωί και 6-9 το βράδι είμαι στο μαγαζί μου,και μόλις πάω σπίτι έχω τη μικρή που με πρίζει για βόλτες ή για να δούμε κάποιο έργο....και όπως καταλαβαίνετε δεν μου μένει και πολύ χρόνος...

Last edited:
Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Μια σημαντική ρύθμιση που πρόσεξα είναι η ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ,όταν ανεβάζεις την ευκρίνεια διακρίνεις σχεδόν 3-4 φορές τις λεπτομέριες που διακρίνεις όταν είναι στο default,ακόμα και στο SD σήμα σου δείχνει λεπτομέριες λές και βλέπεις DVD...

Προσοχή με αυτό........ Αυτό δεν είναι ευκρίνεια, οξύτητα είναι και μπορεί να σου δημιουργήσει περίεργα φαινόμενα...
Αν το παρακάνεις, όσο κακό το σήμα τόσο χειρότερα, αντί για περισσότερη λεπτομέρεια θα βλέπεις περισσότερα σκουπίδια.