Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Μάζευε Γιώργο μάζευε!
Δε μου έφταναν όσα διάβαζα, έκανα την αποκοτιά και την είδα να παίζει...
Άντε να δω πως πάρω άλλη τουβούλα τώρα...

με τι υλικό την είδες φίλε aragorn ?

:drummer:Conclusion

Pioneer have created nothing less than the best TV money can buy
:worshippy:​

Εδω δεν νομιζω οτι μας λεει και σωστα...παντως οτι ειναι ισως η καλυτερη τηλεοραση αυτη τη στιγμη, πιστευω οτι ισχυει. Οτι ειναι και value for money...μαλλον τα παραλεει! -bye-

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Πράγματι πάρα πάρα πολύ καλή τιβι. Αλλά αν δεν διαβάσεις review από τον Vincent....... Τα review του HDTVorg είναι σαν να διαβάζεις δελτία τύπου τις εκάστοτε εταιρίας που παρουσιάζεται η τιβι :bigcry: !

Τι θελη να πει ο ποιητης?Παρολο που τωρα την προτεινουμε ανεπιφυλακτα σε οσους αποζητουν κορυφαιες επιδοσεις,δεν ειμαστε σιγουροι αν το ιδιο θα κανουμε και με τη διαδοχο της.Προς τι η σποντα απο τον ΗΧΟ?

για τους Ελληνικους μισθους σιγουρα δεν ειναι value for money

αλλα το value for money δεν απευθυνεταε σε εμας και καποιους αλλους που δεν μπορουν να την αγορασουν.

Kαλη χρυση η Pioneer αλλα οχι και "value for money" ρε παιδια! Ελεος!

Με τα λεφτα που εχει η LX508 παιρνεις πχ. δυο Samsung 50P96 και μπορει να παιρνεις και ρεστα. Και αν η Pioneer παιρνει 10/10 και η Samsung σιγουρα παιρνει 9/10. Η διαφορα δηλαδη στην τιμη σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογειται με βαση την διαφορα στην αποδοση.

Προβληματισμος.(εντυπωση μας προκαλεσαν καποια προβληματα τεχνουργηματων με σημα 576p και καποιους δισκους dvd,τα οποια πιθανοτατα οφειλονται σε προβληματα συνεργειας με το HD DVD player της TOSHIBA που χρηιμοποιουσαμ ως πηγη) Μηπως πρωτα θα επρεπε να δουν εαν οντως αυτα τα τεχνουργηματα φειλονται απο το hd της toshiba?Εαν οχι γιατι δεν αναφερεται?Εαν ναι γιατι αναφερεται αυτο σε μια τετοια δοκιμη μιας τετοιας τηλεορασης κορυφεας κατα τα λεγομενα?<χαμος πριν ερθη καν.>(Προβληματα ομαλοτητας)λιγοτερο η περισσοτερο εντονα αναλογα με το σημα που παρειχαμε??Ποσω λιγοτερο?Ποσω περισσοτερο??Με τη σημα??.Αντε γιατι ημουν με το ενα ποδι μεσα για την αγορατης και ολο και παταω φρενο.Εχει δει καποιος κατοχος τετοια προβληματα?Ενταξει δεν ηπαμε οτι ειναι τελεια αλλα τουλαχιστον οταν παρατηρουνται τετοια προβληματα και ποσω μαλλον σε μια τετοια TV να ειμασται πιο κατατοπιστικοι.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΤΑ 6.000. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τώρα αν περιμένεις σοβαρό τεστ από τον ήχο και το hitec σώθηκες...

για σταθείτε ρε παιδιά?

που το είδατε γραμμένο το "value for maney" για την Pioneer?

απλά λέει οτι είναι η καλύτερη τηλεόραση που μπορείς να αγοράσεις.

(φυσικά και είναι πανάκριβη!)

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Μάζευε Γιώργο μάζευε!
Δε μου έφταναν όσα διάβαζα, έκανα την αποκοτιά και την είδα να παίζει...
Άντε να δω πως πάρω άλλη τουβούλα τώρα...

Μαζεύω αλλά για άλλο σκοπό .. μεγαλύτερο :D

Εδω δεν νομιζω οτι μας λεει και σωστα...παντως οτι ειναι ισως η καλυτερη τηλεοραση αυτη τη στιγμη, πιστευω οτι ισχυει. Οτι ειναι και value for money...μαλλον τα παραλεει! -bye-

Δεν λέει πως είναι value αγορά. Το αντίθετο. Η ελεύθερη μετάφραση του συμπεράσματος είναι "Η Pioneer δημιούργησε την καλύτερη τηλεόραση που μπορεί να αγοράσει κανείς" και προσθέτει "but at a price" εννοώντας ότι είναι ακριβή.

Τι θελη να πει ο ποιητης?Παρολο που τωρα την προτεινουμε ανεπιφυλακτα σε οσους αποζητουν κορυφαιες επιδοσεις,δεν ειμαστε σιγουροι αν το ιδιο θα κανουμε και με τη διαδοχο της.Προς τι η σποντα απο τον ΗΧΟ?

Ότι η ψαλίδα plasma/LCD κλείνει.

Μηπως πρωτα θα επρεπε να δουν εαν οντως αυτα τα τεχνουργηματα φειλονται απο το hd της toshiba?Εαν οχι γιατι δεν αναφερεται?Εαν ναι γιατι αναφερεται αυτο σε μια τετοια δοκιμη μιας τετοιας τηλεορασης κορυφεας κατα τα λεγομενα?<χαμος πριν ερθη καν.>(Προβληματα ομαλοτητας)λιγοτερο η περισσοτερο εντονα αναλογα με το σημα που παρειχαμε??Ποσω λιγοτερο?Ποσω περισσοτερο??Με τη σημα??.Αντε γιατι ημουν με το ενα ποδι μεσα για την αγορατης και ολο και παταω φρενο.Εχει δει καποιος κατοχος τετοια προβληματα?Ενταξει δεν ηπαμε οτι ειναι τελεια αλλα τουλαχιστον οταν παρατηρουνται τετοια προβληματα και ποσω μαλλον σε μια τετοια TV να ειμασται πιο κατατοπιστικοι.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΤΑ 6.000. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

H Pioneer έχει αρκετά πολύπλοκο menu όσον αφορά την επεξεργασία της εικόνας και τα όποια προβλήματα που αναφέρονται μάλλον έχουν να κάνουν με την έλλειψη χρόνου για αναλυτικό ψάξιμο.

Τώρα αν περιμένεις σοβαρό τεστ από τον ήχο και το hitec σώθηκες...

ο ήχος, απ' όσο ξέρω, έχει ικανότατα στελέχη με άριστες γνώσεις του αντικειμένου τους!

όπως επίσης έχω την εντύπωση πως αυτό που βλέπουν αυτό και γράφουν!

ίσως όχι πάντα, ίσως να δέχονται πιέσεις για να ωραιοποιούν καταστάσεις μερικές φορές,
όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τους συγκρίνεις με το hitech.

ο ήχος, απ' όσο ξέρω, έχει ικανότατα στελέχη με άριστες γνώσεις του αντικειμένου τους!

όπως επίσης έχω την εντύπωση πως αυτό που βλέπουν αυτό και γράφουν!

ίσως όχι πάντα, ίσως να δέχονται πιέσεις για να ωραιοποιούν καταστάσεις μερικές φορές,
όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τους συγκρίνεις με το hitech.

Δυστυχώς μετά από παραποίηση κειμένου που αφορούσε τη δοκιμή ενός βιντεοπροβολέα και μάλιστα χωρίς να μπουν στον κόπο να αλλάξουν το όνομα του reviewer εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα, μου είναι πλέον ιδιαίτερα δύσκολο να εμπιστευθώ το εν λόγω περιοδικό...

πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο.

απλά σου μετέφερα την δική μου εντύπωση.

Κοίτα το hitec είναι σχεδόν κατάπτυστο.
Αλλά και ο ήχος δεν είναι πλέον αυτός που κάποτε ήταν...

Τέλος το οφ τόπικ :)

Ότι η ψαλίδα plasma/LCD κλείνει.

Σε τι κλεινει? Υπαρχουν πολλοι που λενε για παραδειγμα οτι οι LCD εχουν πολυ καλυτερο sharpness σε ΗD ενω οι πλασμα "μαλακωνουν" την εικονα με αποτελεσμα να χανουν.

Η καθε τεχνολογια εχει τα θετικα και τα αρνητικα της.

και υπάρχουν κι αυτοί που έχουν τεστάρει τις Kuro LX και λένε οτι δεν έχουν δει ποτέ και τίποτε καλύτερο μέχρι στιγμής, ακόμα και σε HD.

ίσως είναι η μοναδική φορά πάντως που όλοι όσοι την έχουν τεστάρει, όχι μόνο δεν βρίσκουν ελαττώματα, αλλά την εκθειάζουν !

και φυσικά, δεν αναφέρονται σε συγκρίσεις με άλλες plasma, αλλά γενικότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες τηλεοράσεις!

και υπάρχουν κι αυτοί που έχουν τεστάρει τις Kuro LX και λένε οτι δεν έχουν δει ποτέ και τίποτε καλύτερο μέχρι στιγμής, ακόμα και σε HD.

Εγω μιλαω για τις υπολοιπες plasma. Για τις LX δεν εχω ακουσει η διαβασει καποιο αρνητικο.

Βεβαια στην τιμη που εχουν ειναι λογικο να εχουμε και απαιτησεις απο την αποδοση τους