Nα σας ρωτησω κατι ακομη παιδια. scaler η τηλεοραση διαθετει? γιατι εχω μπερδευτει. το καταστημα μου λεει οτι scaler δεν εχει. μπορω να ανεβασω το σημα του νοβα πχ μεσω της τηλεορασης ή μονο μεσω του ενισχυτη (οπου τα αποτελεσματα με τον denon δεν μου αρεσαν καθολου).
Παντως ειμαι σιγουρος οτι κατα το διαστημα που ρωτουσα στην αγορα με διαβεβαιωναν οτι εχει scaler. μπορειτε να βοηθησετε?
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ HI-END ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ PIONNER ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.:2thumb22sup:
Λίαν προσεχώς.....
Η τηλ. έχει scaler. 'Οτι σήμα και να τις δώσεις θα πάρεις απο την τηλ. 1920Χ1080p. Άμα συνδέσεις τις εισόδους 1,3,4 με scart και επιλέξεις απο το Home menu-options-input select, video ή RGB και μετά πατήσεις το info button θα σου δώσει RGB , 576i. To info button δείχνει τι σήμα λαμβανει η τηλ.(εκτος απο τα επίγεια κανάλια που λαμβάνει με τον δέκτη της). Αμα θέλεις να δείς τι σήμα προβάλει θα πρέπει να πάς σε είσοδο που έχεις επιλέξει και συνδέσει πηγή με Hdmi, Option-HDMI Input-Enable και μετά επιλέγεις Signal Type-PC. Όταν είσαι σε PC mode (για να πας σε PC Mode πρέπει να εχεις συνδεθεί με καλώδιο HDMI) το info button δείχνει τι προβάλει η τηλ δηλ. 1920Χ1080 και απο κάτω την συχνότητα (50 ή 60Hz). Μην ξεχάσεις να γυρίσεις απο PC σε Video mode γιατί το PC Mode απενεργοποιεί το Orbiter. Αυτά μετά απο αρκετή μελέτη. Αν έχω κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε.οκ εχει scaler, αλλα γιατι οταν πατω information μου δινει (με την απευθειας συνδεση παντα μεσω scart) μου δινει σημα pal και οχι hdmi?
αμα στρωθει σωστα ΔΕΝ εχεις φοβο.....:grandpa::grandpa:Θα το τσεκαρω μπορει και αν εχεις δικιο. οσον αφορα ομως το orbiter δεν θα πρεπει να ειναι παντα ενεργοποιημενο για προστασία? και ειδικα οταν συνδεεις PC, playstation? τελικα το scaler λειτουργει μονο απο hdmi και μονο σε pc mode?
Λογω του οτι την εχεις γραψε μου την συνδεεις με ps3 γιατι φιλος με 428 μου λεει να το ξεχασω ασχετως απο το οτι ακουω για εξελιξη στα πανελ κλπ.
ομολογω οτι το ολο θεμα με το burn in με εχει αγχωσει αρκετα. Ισως και να εκανα λαθος επιλογη δεν ξερω πραγματικα .
calibration πως θα μπορουσα να κανω?
Θα το τσεκαρω μπορει και αν εχεις δικιο. οσον αφορα ομως το orbiter δεν θα πρεπει να ειναι παντα ενεργοποιημενο για προστασία? και ειδικα οταν συνδεεις PC, playstation? τελικα το scaler λειτουργει μονο απο hdmi και μονο σε pc mode?
Λογω του οτι την εχεις γραψε μου την συνδεεις με ps3 γιατι φιλος με 428 μου λεει να το ξεχασω ασχετως απο το οτι ακουω για εξελιξη στα πανελ κλπ.
ομολογω οτι το ολο θεμα με το burn in με εχει αγχωσει αρκετα. Ισως και να εκανα λαθος επιλογη δεν ξερω πραγματικα .
Θα το τσεκαρω μπορει και αν εχεις δικιο. οσον αφορα ομως το orbiter δεν θα πρεπει να ειναι παντα ενεργοποιημενο για προστασία? και ειδικα οταν συνδεεις PC, playstation? τελικα το scaler λειτουργει μονο απο hdmi και μονο σε pc mode?
Και όμως υπάρχει πρόβλημα με το burn in εχω την 436XDE και ακόμα και σήμερα μετά απο 1 χρόνο και κάτι εαν παίξει ελληνικά κανάλια για 2 ωρες εχει πρόβλημα..βέβαια άλλο πάνελ η 508..πάντως παίζει εκπλήκτικά για το μέγεθος της..ακόμα και σήμερα.Στο αγγλικό σαιτ που παρακολουθώ δεν υπάρχει πρόβλημα με μόνιμο Burn in . Calibration θα κάνω αφου παίξει για 3-4 εβδομάδες (λένε μετά τις 200 ώρες λειτουργίας). Στην Αθήνα υπάρχουν επιλογές για ISF Calibration.
Και όμως υπάρχει πρόβλημα με το burn in εχω την 436XDE και ακόμα και σήμερα μετά απο 1 χρόνο και κάτι εαν παίξει ελληνικά κανάλια για 2 ωρες εχει πρόβλημα..βέβαια άλλο πάνελ η 508..πάντως παίζει εκπλήκτικά για το μέγεθος της..ακόμα και σήμερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.