Θα περιμένω μέχρι το βράδυ,αν δε δεχτώ καλύτερη προσφορά από κανέναν,ξέρεις,ξεσκόνισμα,σφουγκάρισμα.....τότε έκλεισε
Α..έχουμε από όλα και ξύλο και μάρμαρο..μπορώ να αφήσω και ασιδέρωτα ρούχα?
Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να προσαρμόσω το undermount speaker PDP-S59 στην LX508D;
Έχω τη βάση PDK-TS25B που έχει δύο ζευγάρια βραχιόνων διαφορετικού ύψους.
Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Έχει και απο αυτό...............:a0210:Μπορεί κάποιος με Kuro 8G να μας πεί εαν η pioneer εχει mode superzoom όπως η philips και η sony για να βλέπεις 4:3 σε wide χωρίς πολυ μεγάλη παραμόρφωση;
(κρατάει το κέντρο της εικόνας με μικρή παραμόρφωση, οσο πηγαίνει στις άκρες μεγαλώνει και κόβει και λίγο απο το πάνω και κάτω)
Έχει και απο αυτό...............:a0210:
Ξεκίνησα απο την 40X3500, πήγα στην 40W300, μετά στην PX70E και τώρα σκέφτομαι την 4080XD...
Περίπου ενα μήνα.Μήπως μπορεί να μου κανείς πόσο χρόνο κάνουν για να σου φέρουν μια LX 508D;
Την εχω παραγγείλει 29/01/08.
Μήπως μπορεί να μου κανείς πόσο χρόνο κάνουν για να σου φέρουν μια LX 508D;
Την εχω παραγγείλει 29/01/08.
Ολα αυτά τα κάνει μην αγχώνεσαι:captain:Κάνει καλή δουλεία; σου επιτρέπει να ανεβάσεις η να κατεβάσεις λίγο την εικόνα (όπως η philips και η Sony); Μπορείς π.χ. να στριμώξεις το σήμα του mega και υπότιτλους; (η δεύτερη γραμμή κόβεται λίγο πιο κάτω απο την μέση αλλα διαβάζονται κανονικά)
Ευχαριστω για την βοήθεια..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.