Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Θα περιμένω μέχρι το βράδυ,αν δε δεχτώ καλύτερη προσφορά από κανέναν,ξέρεις,ξεσκόνισμα,σφουγκάρισμα.....τότε έκλεισε

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Θα περιμένω μέχρι το βράδυ,αν δε δεχτώ καλύτερη προσφορά από κανέναν,ξέρεις,ξεσκόνισμα,σφουγκάρισμα.....τότε έκλεισε

Πριν πω το ΟΚ στο σφουγγαρισμα, θα ηθελα να ξερω το ειδος του πατωματος, ξυλο, μαρμαρο ή πλακακι? Για να φερω και τα καταληλα απορυπαντικα.

Α..έχουμε από όλα και ξύλο και μάρμαρο..μπορώ να αφήσω και ασιδέρωτα ρούχα?

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Α..έχουμε από όλα και ξύλο και μάρμαρο..μπορώ να αφήσω και ασιδέρωτα ρούχα?

Το παρακανες τωρα. Ποσες ιντσες ειπαμε οτι ειναι?

Ωραία,μάλλον έκλεισε,ξεκίνα να ετοιμάζεις βαλίτσες γιατί σε δύο εβδομάδες περίπου πρέπει να'σαι εδώ!

Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να προσαρμόσω το undermount speaker PDP-S59 στην LX508D;
Έχω τη βάση PDK-TS25B που έχει δύο ζευγάρια βραχιόνων διαφορετικού ύψους.
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Μπορεί κάποιος με Kuro 8G να μας πεί εαν η pioneer εχει mode superzoom όπως η philips και η sony για να βλέπεις 4:3 σε wide χωρίς πολυ μεγάλη παραμόρφωση;
(κρατάει το κέντρο της εικόνας με μικρή παραμόρφωση, οσο πηγαίνει στις άκρες μεγαλώνει και κόβει και λίγο απο το πάνω και κάτω)

Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να προσαρμόσω το undermount speaker PDP-S59 στην LX508D;
Έχω τη βάση PDK-TS25B που έχει δύο ζευγάρια βραχιόνων διαφορετικού ύψους.
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Εχω το ηχείο PDP-S59 αλλά η LX508D είναι στον τοίχο. Πάντως στην τηλ. μπαίνει κανονικα απο κάτω αλλά έχει μικρότερο πλάτος συνολικά 4 χιλ. απο το πλάτος της τηλ.

Μπορεί κάποιος με Kuro 8G να μας πεί εαν η pioneer εχει mode superzoom όπως η philips και η sony για να βλέπεις 4:3 σε wide χωρίς πολυ μεγάλη παραμόρφωση;
(κρατάει το κέντρο της εικόνας με μικρή παραμόρφωση, οσο πηγαίνει στις άκρες μεγαλώνει και κόβει και λίγο απο το πάνω και κάτω)
Έχει και απο αυτό...............:a0210:

Έχει και απο αυτό...............:a0210:

Κάνει καλή δουλεία; σου επιτρέπει να ανεβάσεις η να κατεβάσεις λίγο την εικόνα (όπως η philips και η Sony); Μπορείς π.χ. να στριμώξεις το σήμα του mega και υπότιτλους; (η δεύτερη γραμμή κόβεται λίγο πιο κάτω απο την μέση αλλα διαβάζονται κανονικά)
Ευχαριστω για την βοήθεια..
Ξεκίνησα απο την 40X3500, πήγα στην 40W300, μετά στην PX70E και τώρα σκέφτομαι την 4080XD...

Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Ξεκίνησα απο την 40X3500, πήγα στην 40W300, μετά στην PX70E και τώρα σκέφτομαι την 4080XD...

Διακρινω μια αποφασιστικοτητα :flipout::flipout:

Μαλλον θα καταληξεις σε προβολι.

Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Μήπως μπορεί να μου κανείς πόσο χρόνο κάνουν για να σου φέρουν μια LX 508D;
Την εχω παραγγείλει 29/01/08.

Re: Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Μήπως μπορεί να μου κανείς πόσο χρόνο κάνουν για να σου φέρουν μια LX 508D;
Την εχω παραγγείλει 29/01/08.

Εξαρτάται από την εισαγωγή και τη διανομή. Εμένα έκανε περίπου ένα μήνα.
Για πιο έγκυρη πληροφόρηση, να καλείς κατευθείαν την Intersys.
Αυτοί βλέπουν αν έχουν τιμολογηθεί οι τηλεοράσεις από το εξωτερικό
και πότε έρχονται.

Κάνει καλή δουλεία; σου επιτρέπει να ανεβάσεις η να κατεβάσεις λίγο την εικόνα (όπως η philips και η Sony); Μπορείς π.χ. να στριμώξεις το σήμα του mega και υπότιτλους; (η δεύτερη γραμμή κόβεται λίγο πιο κάτω απο την μέση αλλα διαβάζονται κανονικά)
Ευχαριστω για την βοήθεια..
Ολα αυτά τα κάνει μην αγχώνεσαι:captain: