Βασίλης Α.
Supreme Member
βαλε ηδη αγγελια την 46Χ3500 για να παρεις την 55Χ4500!
Μπορεί να βλέπω από τα 2,8 μέτρα αλλά αν την άλλαζα θα έπαιρνα περισσότερες ίντσες σίγουρα. Είναι πολλά τα χρήματα δυστυχώς!
βαλε ηδη αγγελια την 46Χ3500 για να παρεις την 55Χ4500!
Nαι αλλά δεν θα χωρούσε στο έπιπλο νομίζω.
Παιδιά χρειάζομαι τη γνώμη σας.
Απόσταση θέασης 3-4 μέτρα. Προορίζεται κυρίως για τηλεοπτικό σήμα (80%) και δευτερευόντως για ταινίες (20%). Παιχνίδια δεν παίζω ούτε θα συνδεθεί με PC.
Αγοράζω τώρα την Pioneer 428XD, που δεν είναι μεν fullhd, αλλά είναι πιστεύω η καλύτερη 42άρα, με τιμή γύρω στα 2.000 ή περιμένω από Σεπτέμβριο, που έρχονται τα νέα κορυφαία μοντέλα της Philips και της Sony, που είναι fullHD και LED? Το κόστος τους φυσικά προβλέπεται να είναι πάνω από 3.000 , αλλά θα είναι καλύτερες από την 428, για την χρήση που την προορίζω?
Μη μου προτείνετε την καινούρια Pioneer5090, διότι δυστυχώς δεν χωράει...
Βοηθήστε με να αποφασίσω :frusty:
Γνώμη μου πως δεν χρειάζεται να περιμένεις για LED κλπ αφού η χρήση θα είναι κυρίως για τηλεοπτικό σήμα. Τσέκαρε τις καλές 46άρες που κυκλοφορούν (X3500, ZF355, A656) και επέλεξε όποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι.
Αν πάλι η απόσταση που θα κάθεσαι είναι πιο κοντά στα 3 μέτρα ίσως βολεύεσαι και με την 42άρα Pioneer.
Η απόσταση είναι δεδομένη. 3 έως 4 μέτρα. Επίσης είπαμε ότι κατά 80% θα παίζει τηλεοπτικό σήμα. Αν τελικά (λόγω ακριβώς της απόστασης θέασης) πάω σε μία από τις 46άρες που προτείνεις, παίρνω μεν fullhd (που όμως δεν το έχω ανάγκη και δεν θα καταλαβαίνω τη διαφορά), αλλά δεν θα έχω την εικόνα της KURO και θα έχω δώσει και αρκετές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά συγκρίνοντας την KURO με την καλύτερη LCD (όπως η Χ3500), το αποτέλεσμα σε εικόνα είναι σαφώς υπέρ της KURO.
Είναι ασφαλέστερη επιλογή το μεγαλύτερο μέγεθος τελικά; Και η ποιότητα απεικόνισης είναι δευτερεύον θέμα; Στο μεταξύ βλέπω και κάτι τέτοιες φωτογραφίες και αναρωτιέμαι ότι ίσως κακώς σκέφτομαι τις LCD....
Είναι ασφαλέστερη επιλογή το μεγαλύτερο μέγεθος τελικά; Και η ποιότητα απεικόνισης είναι δευτερεύον θέμα; Στο μεταξύ βλέπω και κάτι τέτοιες φωτογραφίες και αναρωτιέμαι ότι ίσως κακώς σκέφτομαι τις LCD....
![]()
Η φωτογραφια αυτη ειναι απατη..θελεις να ανεβασω φωτογραφια της SONY LCD που κατα τυχη εχω να δουμε αν ειναι οπως η συγκεκριμενη στη φωτο η οπως η κουρο της φωτο?
ασε που βγαζει την led πιο φωτεινη και απο την απλη lcd..
Οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που αμφιβαλω αν φαινονται ευκολα στο ανθρωπινο ματι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.