Pionner VSX-921 A/V Receiver (Eντυπωσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Ωπ! Τα Standing Waves (S.wave) γιατί είναι στο off? Δεν έτρεξες την ρύθμιση για τα στάσιμα κύματα απ' το Auto MCACC?

Ακόμη εγώ θα έβαζα και τα Front -> small ανεβάζοντας παράλληλα την στάθμη του sub πάνω απ' το -5, και θα απενεργοποιούσα το S.Retriever.

Κατά τα άλλα οι ρυθμίσεις φαίνονται εντάξει. Για δοκίμασε και αυτά.

Ωπ! Τα Standing Waves (S.wave) γιατί είναι στο off? Δεν έτρεξες την ρύθμιση για τα στάσιμα κύματα απ' το Auto MCACC?

Ακόμη εγώ θα έβαζα και τα Front -> small ανεβάζοντας παράλληλα την στάθμη του sub πάνω απ' το -5, και θα απενεργοποιούσα το S.Retriever.

Κατά τα άλλα οι ρυθμίσεις φαίνονται εντάξει. Για δοκίμασε και αυτά.

Ανοιχτό ειναι εγω εκανα λάθος και μπερδεύτηκα με το s.wave
To s.retriever το άνοιξα γιατι στρώνει καπως την κατάσταση και γεμίζει περισσοτερο τα ηχεία και τα ψιλά πιο καθαρα.αν δεν πρέπει ομως το κλεινω.θα δοκιμάσω και ολα small να δώ και όπως είπες.
Η επιλογη για το sub plus τι κανει ακριβώς;

Η επιλογή plus στο υπογούφερ εμφανίζεται μόνο όταν δηλώσεις τα εμπρός ηχεία large. Είναι για να αναπαράγονται ταυτόχρονα οι χαμηλές συχνότητες τόσο απ' τα Front ηχεία όσο και απ' το υπογούφερ.

.......

Μόλις άλλαξαν μοντέλο ρουτερ. Είχα της Siemens κι το AirPlay δούλευε καρφί....
Τώρα πήρα της hol το netfaster, και δεν ξέρω γιατι αλλα δεν δουλεύει το AirPlay...
Πρέπει να ενεργοποίησω κάτι ???. Έχει άλλος netfaster 3 ???

Λυση: επιλέγετε να κάνει lease dhcp server κάθε μισή ώρα!!,
Το είχα forever επιλογή, και δεν δούλευε,..
Έφαγαν όλο το δίκτυο και τίποτα ..
Κάπου διάβασα ότι στην ουσία το μοντεμ είναι της Pirelli και σε κάποιο γερμανικό σάιτ το πέτυχα!!

Ίσως φανεί χαζή ερώτηση, αλλά ο 921 σε σχέση με τον 2021 έχει καμμιά διαφορά σε ισχυ? Ρωτάω γιατί διαβάζω και για τους δυο ενισχυτές 150w ανα κανάλι(το ξέρω ότι δεν ισχύει ο αριθμος αυτός αλλά έχουν διαφορά ουσιαστικά σε ισχύ?).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας...

Λυση: επιλέγετε να κάνει lease dhcp server κάθε μισή ώρα!!,
Το είχα forever επιλογή, και δεν δούλευε,..
Έφαγαν όλο το δίκτυο και τίποτα ..
Κάπου διάβασα ότι στην ουσία το μοντεμ είναι της Pirelli και σε κάποιο γερμανικό σάιτ το πέτυχα!!

Δούλεψε ελάχιστα και πάλι εξαφανίσθηκε...
Οπότε ακόμη είμαι σε αναζητηση ρυθμίσεων!
Κάθε προσφορά και σκέψη δεκτή!

AUDIO PARAMETER -> TONE -> ON και μετά εμφανίζεται η επιλογή για ρύθμιση Treble & Bass από -6dB έως +6dB

Υ.Γ. Θα έλεγα να αφήσεις το Tone στο Bypass (δηλαδή όλα στο 0). Να έχεις υπόψην σου ότι σε υψηλές εντάσεις με αυξημένα πρίμα και μπάσα εμφανίζονται παραμορφώσεις επικίνδυνες για τα ηχεία.

AUDIO PARAMETER -> TONE -> ON και μετά εμφανίζεται η επιλογή για ρύθμιση Treble & Bass από -6dB έως +6dB

Υ.Γ. Θα έλεγα να αφήσεις το Tone στο Bypass (δηλαδή όλα στο 0). Να έχεις υπόψην σου ότι σε υψηλές εντάσεις με αυξημένα πρίμα και μπάσα εμφανίζονται παραμορφώσεις επικίνδυνες για τα ηχεία.

Σε ευχαριστω πολυ θα το εχω υπόψιν.ξερεις επίσης αν εχει βγει και κανενα update για τον ενισχυτη και πως μπορω να το τσεκάρω;

Κοίταξα όπου μου είπες και δεν το εχει....
Μήπως δεν το εχει το tone control ο 921 και ειναι για μεγαλύτερα μοντέλα;

Re: Απάντηση: Pionner VSX-921 A/V Receiver (Eντυπωσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

εχει βρει κανεις πουθενα το tone?

Νομίζω από pioneer που είχε φίλος μου, βέβαια προηγούμενο μοντέλο, ότι tone control δηλ. bass + treble ίσχυαν μόνο για συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε στέρεο ακρόαση, δεν είμαι σίγουρος αλλά κάτι τέτοιο, για διαβάστε στο εγχειρίδιο.

Νομίζω από pioneer που είχε φίλος μου, βέβαια προηγούμενο μοντέλο, ότι tone control δηλ. bass + treble ίσχυαν μόνο για συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε στέρεο ακρόαση, δεν είμαι σίγουρος αλλά κάτι τέτοιο, για διαβάστε στο εγχειρίδιο.

Έχεις δίκιο τελικα μόνο σε στερεο την ανοίγει την επιλογη αυτη και οχι extended stereo που κοιτούσα.thanx

Επανέρχομαι στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενοχλητικό θέμα του ότι η ZONE B του 921 έχει πολλούς περιορισμούς και αναπαράγει ΜΟΝΟ αναλογικό σήμα και όχι ψηφιακό... Γεγονός που έχει έξαλλο πολύ κόσμο... Και εμένα προσωπικά με απογοτεύει πολύ!!
Εκανα μια σκέψη, λοιπόν, μόλις τώρα και περιμένω από εσάς τους έμπειρους
ΕΑΝ του συνδέσουμε στην έξοδο των ακουστικών ένα καλώδιο το οποίο θα παίρνει ήχο από την ζώνη Α (ασε πούμε με πηγή το HMG) και θα καταλήγει με δύο καρφιά/RCA στην πίσω πλευρά του, όπου θα κουμπώνει στην είσοδο π.χ. CD και εν συνεχεία ζητήσουμε από την ζώνη Β να ενεργοποιήσει την είσοδο του CD, υπάρχει περίπτωση να έχουμε έτσι κερδίσει την αναπαραγωγή και των υπόλοιπων πηγών στην ζώνη Β ?????

Τι λέτε... να το δοκιμάσω ή υπάρχει περίπτωση να μου καεί το μηχάνημα για οποιονδήποτε λόγο?? (Η να μην δουλέψει,....)