Pipo X7

Απο τις φωτο φαινεται σαν προβλημα overscan ,γι'αυτο κανε το εξης πηγαινε στις ρυθμισεις του πιπο και της τηλεορασης σου και στις επιλογες εικονας επελεξε "απλη σαρωση", "χωρις κλιμακωση","just scan" η οπως αλλοιως μπορει να το εχουν και μαλλλον θα λυθει το προβλημα

Σε αλλες τν το λεει χωρις κλιμακωση, σε αλλες π.χ. στην lg που ειχα μονο σκαναρισμα δες αν εχει κατι τετοιο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.freaktab.com/showthread.php?22758-Overscan-problem-on-all-my-displays
Παντως δεν φταει το μηχανημα ειναι θεμα τηλεορασεων απο οτι διαβασα

τουλαχιστον να σταματησω το ψαξιμο...το vaio που περναω την εικονα με vga δεν εχει τετοια θεματα

Υπάρχει επιλογή για ρύθμιση του overscan στο intel gpu control panel, δεν θυμάμαι πού ακριβώς.

παιδια να σας ρωτησω εχω σκοπο να το αγορασω αξιζει τα λεφτα του η οχι βλεπω καλες κριτικες και καπως ειναι και οικονομικο αξιζει;δευτερων για εσας να παρω ενα media player η να αγορασω ενα blue ray περιπου στα ιδια χρηματα που μπορεις να βαλεις στικακι και παιζει ολα τα αρχεια; και τριτο υπαρχει καποιο μαγαζι εδω ελλαδα η αναγκαστικα το αγοραζουμε απο εξωτερικο;;;ευχαριστω

θα ειναι λαθος να δωσεις λεφτα για bluray,καλυτερα να δωσεις λιγα ευρω παραπανω και ν αγορασεις ενα media player.....τωρα στεινω kodi θα ενημερωσω και γω πως τα παει με τα διαφορα αρχεια....με mpc που το δοκιμασα σε 2-3 αρχεια τον 10-36 γιγα τα επαιξε χωρις σπασιματα μετα την εγκατασταση ενημερωσεων

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

α λοιπον,εδω και μιση ωρα παιζει το χομπιτ αρχειο γυρω στα 56 γιγα απο νασ dlink 320l και δεν εχει κανει το παραμικρο σπασιμο λες και το βλεπω με το med ειναι.
και επειδη ξαφνιαστηκα δεν περιμενα να παιξει iso μεσω kodi γιατι ειχα δοκιμασει και παλαιοτερα και δεν τα καταφερε εβαλα και το αβαταρ που πιστευω ειναι απο τα πιο βαρια αρχεια που υπαρχουν και εκει νερακι αλλο πραμα πολυ ευχαριστη εκπληξη θα ελεγα,δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος σ αυτα αλλα και κατι και κιχ να εκανε φανταζομαι το ματι κατι θα επιανε τι διαολο τοσο τυφλος ειμαι...

ξεκινησα με τα καλα...και μακαρι να συνεχισει ετσι
εγκατασταση του κοδι μια χαρα και το δικο μου back up περασα χωρις προβληματα, 720p δεν δοκιμασα καθολου,του εβαλα birdman και kill the messenger se 1080 χωρις κανενα προβλημα. οσο για τον ηχο για τα δικα μου τ αυτια ειναι μια χαρα αλλωστε δεν εχω πολλες απαιτησεις και καθολου γνωσεις πανω σ αυτο οποτε η ερωτησεις θα μεινουν αναπαντητες :)

στα κακα και μονο αυτο μπορεσα προς το παρων να βρω ειναι η μικρη μνημη ,γυρω στα 16 γιγα χωρις να εχω εγκαταστησει τιποτα περα απο κοδι και το update που ηταν περιπου 1 γιγα

υγ. κατι πρεπει να γινει και με το over scan δεν μπορει κατι θα υπαρχει

Attachments

• 20150211_232241.jpg
    20150211_232241.jpg
    30.7 KB · Views: 211
  • 20150211_232212.jpg
    20150211_232212.jpg
    83.2 KB · Views: 212
  • 20150211_231851.jpg
    20150211_231851.jpg
    44.4 KB · Views: 209
  • 20150211_231843.jpg
    20150211_231843.jpg
    60.4 KB · Views: 211
  • 20150211_231825.jpg
    20150211_231825.jpg
    72.6 KB · Views: 210
υγ. κατι πρεπει να γινει και με το over scan δεν μπορει κατι θα υπαρχει

Αν η TV σου έχει HDMI/DVI δοκίμασε εκεί να το βάλεις. Το ταμπλετάκι με τα 8.1 που έχω εκεί παίζει full HD χωρίς overscan (σε όλα τα άλλα HDMI έχει overscan).
Αν τώρα το έχεις σε A/V τότε θα πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις της κάρτα γραφικών.

Εχει δοκιμασει κανεις σε πολυκαναλο ενισχυτη να μας πει αν κανει σωστο passthrough? DTS ας πουμε...

πειτε μου ρε παιδια τι ναα κοιταξω ισωσ μπορεσω και σας λυσω καποιες αποριες,αν και νομιζω πως ειχα διαβασει πως δεν το κανει αυτο,εχω ενα συστημα 5.1 ηχο βγαζουν ολα :) για μενα για τα δικα μου τα αυτια μια χαρα παιζει....ενεργοποιηση διελευσης μαλλον πρεπει να ενεργοποιησω και τι αλλο? απο κατω στις ρυθμισεις το dts kai to ac3

baspav.....εγραψες ρε φιλε!! δεν γνωριζα οτι η μια απο τις 3 που εχει ειναι γι αυτο το λογο, μπηκα να δω τι λενε οι οδηγιες και η μια ειναι για dvi/hdmi pc....να σαι καλα ρε συ ευχαριστω.
τωρα μενει να διορθωσω και την γραμματοσειρα το χρωμα μεσα στους φακελους γιατι ειναι πολυ ασπρο ,μπηκα μεσα στην γραμματοσειρα ειδα τις επιλογες που εχει αλλα δεν μ αφηνει να κανω εγκατασταση καποια,μαλλον κατι κανω λαθος, λιγο πιο σκουρα τα θελω και θα ειναι οκ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

kgian δεν εχω ρε φιλε

Μήπως μπορείς να βάλεις το mame να δεις πως πάνε τα παιχνίδια; Κυρίως τα Νeo Geo όπως το metal slug;