Παιζει να δωσει και ενας φιλος το δικο του καθως παρηγγειλε και το raspberry 2...
Αυτο πως το έκανες? εγώ και μόνο να αλλάξω την είσοδο από hdmi -> σε tv κλείνει... Πολύ κουραστικό έτσι πως τον έχουν...πρέπει να έχω την την τηλεόραση ανοιχτή για να κάνω κάτι ...έλεος...Έμενα είναι τελείως stock και δεν έχω πειράξει ακόμη τίποτα. Δεν κλείνει το ethernet αν τραβήξω το hdmi. Έχω βάλει teamviewer και μετά από 2 ημέρες είναι στο δίκτυο ακόμη...
Εννοείς ότι αν κλείσεις την tv θα κλείσει και το nuc; Θα κλείσει τελείως ή θα σταματήσει η Ethernet;Για να μην γκρινιαζουμε, και το nuc χωρις οθονη επισης δεν δουλευει να ξερετε!
Για να μην γκρινιαζουμε, και το nuc χωρις οθονη επισης δεν δουλευει να ξερετε!
Όταν βάζω emulators το πιπο χτυπάει 79C με θερμοκρασία δωματίου 16C. Πρεπει να κάνω μόντα ψύξης...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Το δικό μου παρεπιμπτόντως δεν χάνει το δίκτυο όταν κλείνω την TV.
άσχετο αλλά σχετικό. Η γνωστή μας Egreat έβγαλε παραπλήσιο για να μην πω ίδιο μηχανάκι με το pipo . Η διαφορά που βλέπω είναι στην VGA έξοδο
2.4A γράφει πάνω του.. Δεν ξέρω αν θα επαρκούσαν και 2Α.
Αν έχεις έναν μετρητή κατανάλωσης, βάλε το πάνω του και δες τι καίει πραγματικά.
Εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Παίζει από NAS remuxed ματρόσκες νεράκι. Remuxed εννοώ απείραχτες BD ματρόσκες. Κανένα κόλλημα. Είχα φόβο για το δίκτυο αλλά τελικά κανένα πρόβλημα. Μάλιστα στις ίδιες ματρόσκες το Med600x3D κολλάει σε συγκεκριμένες σκηνές καθώς παίρνω δίκτυο μέσω powerlines. Θέμα δικτύου ή θέμα ότι το Pipo δεν παίζει DTS-HD, δεν μπορώ να πω. Πάντως μιλάμε για bitrates σε video που είναι κοντά στα 30k. Κρίμα που δεν παίζει master audio. Θα ήταν κορυφαίο για τα 80-85 ευρώ που δώσαμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.