Pipo X7

Κοίταξα τις ρυθμίσεις και είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που είχες γράψει και εσύ vertical (οι οποίες είναι και οι default).

Σήμερα έφτιαξα τα 2 PS3 χειριστήρια που έχω να δουλεύουν ασύρματα. Αν και είχα μακριά καλώδια το ασύρματο έχει άλλη φάση. Τα καλώδια θα μείνουν για backup. Χρησιμοποίησα αυτόν http://forums.pcsx2.net/Thread-XInput-Wrapper-for-DS3-and-Play-com-USB-Dual-DS2-Controller τον τρόπο.

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα. Πριν βάλεις τον κωδικό για να μπεις στα windows δεν δουλεύει η ethernet. Εγώ που έχω βάλει να μπαίνει αυτόματα και να προσπερνάει τον κωδικό δουλεύει. Ίσως αυτό είναι;

Δεν ξέρω. Όταν κλείνω τον ενισχυτή κλείνει και η ethernet. Με σύνδεση στην TV παίζει όσο είναι η TV σε standby. Περίεργα πράγματα γιατί έχω 1.3 revision. Μάλιστα όταν ξεβίδωσα το καπάκι κάτω, η μία βίδα είχε ήδη χαμένο το stop στις στροφές. China FTW. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της.

Τελικα δοκιμασα ppsspp emulator και μερικα παιχνιδια psp δεν μου δουλευουν καλα ''σερνονται'' αλλα αυτο ειναι λογο ρυθμισεων του emulator γιατι το ιδιο ηθελε και στο android, τωρα χρειαζετε να βρουμε μια καλη ''μοντα'' γιατι το καλοκαιρι θα εχουμε προβλημα ακουω προτασεις.
@kgian για τ/χ PS3 αυτο το λινκ που εδωσες πολυ μακριναρει ρε φιλε :) το αλλο τ/χ που ειπες μηπως ειναι πιο ευκολη διαδικασια και που μπορουμε να το βρουμε.
Σημερα δεν εχω χρονο αλλα αν μπορεσω αυριο θα δοκιμασω και http://www.amiduos.com/
να δω και με android πως ειναι, και τελος την πρωτη φορα που το αναψα ειχα 23.5 gb μετα απο updates,kodi πηγα στα 16 gb.

Το λινκ που έδωσα για τα χειριστήρια είναι πολύ απλό. Κατεβάζεις το αρχείο, τρέχεις το αρμόδιο exe, και αφού εγκατασταθεί συνδέεις το χειριστήριο με το καλώδιο usb, το βλέπει σαν χειριστήριο xbox 360 και παίζεις.

Εγώ μετά από όλες τις ενημερώσεις, kodi κλπ έχω 11 ελέυθερα αλλά μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Όλες τις roms για τους emulators τις έχω στον δικτυακό δίσκο και τα παιχνίδια τρέχουν μέσω steam.

Τελικα δοκιμασα ppsspp emulator και μερικα παιχνιδια psp δεν μου δουλευουν καλα ''σερνονται'' αλλα αυτο ειναι λογο ρυθμισεων του emulator γιατι το ιδιο ηθελε και στο android, τωρα χρειαζετε να βρουμε μια καλη ''μοντα'' γιατι το καλοκαιρι θα εχουμε προβλημα ακουω προτασεις..

Για καλοκαίρι και για αυτούς που παίζουν παιχνίδια: Thermal pad 5mm. Το βάζουμε ανάμεσα στο κάτω μέρος της motherboard και του κουτιού και όλο το κουτί γίνεται ψύκτρα. Μείωση 10 βαθμοί κελσίου. Το έχω παραγγείλει μόλις έρθει θα το βάλω και θα γράψω...

Και εγώ έχω παραγγείλει το μπλε thermal pad 5mm από το ebay γερμανίας. Όταν έρθει και το βάλω θα ενημερώσω.

Εγώ σκέφτομαι να βάλω και 2 ψύκτρες 30x30x10 πάνω από μνήμες & CPU. Thermal pad κοιτάχτε να πάρετε από κινέζο. Στη μισή τιμή τα έχουν σε σχέση με τους γερμανούς.

Εγω τελικα εβαλα παραγγελια απο eworld 5mm thermal pad W/mk 7.00 ,και μερικες ψυκτρες, 15χ15χ15 δεν ξερω αν μου ταιριαξουν αλλα εχω και αλλες στο σπιτι οποτε δεν εχω προβλημα, και επισης για cpu,ram Phobya WLP XT Thermal Pad 120 x 20 x 1mm.

Εγω τελικα εβαλα παραγγελια απο eworld 5mm thermal pad W/mk 7.00 ,και μερικες ψυκτρες, 15χ15χ15 δεν ξερω αν μου ταιριαξουν αλλα εχω και αλλες στο σπιτι οποτε δεν εχω προβλημα, και επισης για cpu,ram Phobya WLP XT Thermal Pad 120 x 20 x 1mm.

Στο eworld δεν έχει thermal pad 5mm, πήγα απο εκεί και ρώτησα γιατί είναι στην Πάτρα που είμαι και εγώ. Έχεκς κάποιο λινκ τι παρήγγειλες;

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχουν στην αποθηκη δεν ειχαν στην σελιδα τους απο τιμη δεν ξερω να σου πω δεν μου ειπε η κοπελα που μιλησαμε στο τηλεφωνο

Εγώ πήγα απο εκεί και ρώτησα το παιδί που το έχει που είναι πολύ γνώστης. Του έδειξα ποια είχα βρει και μου είπε πως αυτό που μπορεί να βρει (αλλά δεν το είχε) έχει κάπου 23 . Α, επίσης μου είπε πως αυτό που βρήκε ήταν 1,5 ή 2,5 W/mk, κάτι τέτοιο ενώ αυτό του γερμανού είναι υποτίθεται 5 W/mK. Σιγουρέψου πως η κοπέλα κατάλαβε για τι μιλάς. Αυτό το 5mm είναι λίγο δύσκολο.

Κοιτα απο οτι μου ειπε πρωτα ρωτησε και μετα με ξανα πηρε τηλεφωνο και της ειπα 5mm 100x100 7w και μου το επιβεβαιωσε τωρα αν μου στειλουν κατι αλλο τοτε δεν θα το δεχτω πολυ απλα γιατι απο την δικη μου πλευρα ημουν ξεκαθαρος.

Εγώ σκέφτομαι να βάλω και 2 ψύκτρες 30x30x10 πάνω από μνήμες & CPU. Thermal pad κοιτάχτε να πάρετε από κινέζο. Στη μισή τιμή τα έχουν σε σχέση με τους γερμανούς.

Όλα τα κινέζικα με τη μισή τιμή που δεν γράφουν thermal conductivity είναι 1,2W/mk. To συγκεκριμένο από ebay είναι μπλέ και είναι 5W/mk.

Εγώ πήγα απο εκεί και ρώτησα το παιδί που το έχει που είναι πολύ γνώστης. Του έδειξα ποια είχα βρει και μου είπε πως αυτό που μπορεί να βρει (αλλά δεν το είχε) έχει κάπου 23 . Α, επίσης μου είπε πως αυτό που βρήκε ήταν 1,5 ή 2,5 W/mk, κάτι τέτοιο ενώ αυτό του γερμανού είναι υποτίθεται 5 W/mK. Σιγουρέψου πως η κοπέλα κατάλαβε για τι μιλάς. Αυτό το 5mm είναι λίγο δύσκολο.

Ειχες δικιο μιλησα πριν λιγο με τον Γιαννη και μου ειπε δεν εχει αλλα θα μιλησουμε αυριο το πρωι να μου πει σιγουρα στην τελικη μπορει να κανω αλλη πατεντα με τα pads θα δω αναλογα με το τι θα μου πει αυριο.

Μόλις βρήκα τι προκαλεί το πρόβλημα με το USB ethernet. Απεγκατέστησα τους drivers γραφικών που κατέβασα από το site της intel. Δεν έβαλα του Finless και πέρασα το exe, όχι το zip. Με το που τους έβγαλα, το δίκτυο παίζει. Δρακουμέλ γίναμε με το pipo.

Τελικα δοκιμασε κανεις να βαλει vga driver απο μηχανημα με i3 να δουμε αν δουλευει?

Μόλις βρήκα τι προκαλεί το πρόβλημα με το USB ethernet. Απεγκατέστησα τους drivers γραφικών που κατέβασα από το site της intel. Δεν έβαλα του Finless και πέρασα το exe, όχι το zip. Με το που τους έβγαλα, το δίκτυο παίζει. Δρακουμέλ γίναμε με το pipo.

Σόρυ δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίχτηκε. Δεν είχες στοκ drivers όταν σου έσβηνε το ethernet? Είχες περάσει τους τελευταίους απ'το site της intel? Και τελικά για να το φτιάξεις τους απεγκατέστησες και τι έκανες install?

Εγκατέστησα τους drivers της Intel με το που πήρα το Pipo. Τους drivers τους κατέβασα από το εδώ. Από την αρχή είχα το πρόβλημα κάντοντας και τα test που περιέγραψα πριν. Οι drivers φαίνεται με το που κλείνει το display να ρίχνουν την κατανάλωση της κάρτας κάτι που όπως φαίνεται όμως και μάλλον λόγω κακής υλοποίησης στο pipo, επηρεάζει και την κάρτα ethernet. Χθες βράδυ είδα πως στο control panel της Intel είχε επιλογή για κατανάλωση οπότε αποφάσισα να κάνω απεγκατάσταση τους drivers της Intel και να παίξω για λίγο με τους default drivers της Microsoft. Το πρόβλημα έπαψε να υπάρχει. Να σημειώσω ξανά, δεν έπαιξα με τους drivers του Finless και σε ότι κατέβασα (zip και exe) χρησιμοποίησα τα executables για εγκατάσταση.

Αυτή τη στιγμή έχω ξαναπεράσει τους drivers της Intel (τους τελευταίους) οπότε έχω και το θέμα με το USB, θα δοκιμάσω να περάσω τους προηγούμενους και να κοιτάξω τα services που σηκώνουν. Πιθανό να είναι κάποιο service που τρέχει. Ο Finless αν δεν κάνω λάθος είχε ξερό τον driver, χωρίς κάποια extras. Επίσης θέλω να δω αν επηρεάζει και κάποια άλλα από τα USB ports το συγκεκριμένο βάζοντας ένα κινητό να φορτίσει σε κάθε ένα από αυτά.

Εγκατέστησα τους drivers της Intel με το που πήρα το Pipo. Τους drivers τους κατέβασα από το εδώ. Από την αρχή είχα το πρόβλημα κάντοντας και τα test που περιέγραψα πριν. Οι drivers φαίνεται με το που κλείνει το display να ρίχνουν την κατανάλωση της κάρτας κάτι που όπως φαίνεται όμως και μάλλον λόγω κακής υλοποίησης στο pipo, επηρεάζει και την κάρτα ethernet. Χθες βράδυ είδα πως στο control panel της Intel είχε επιλογή για κατανάλωση οπότε αποφάσισα να κάνω απεγκατάσταση τους drivers της Intel και να παίξω για λίγο με τους default drivers της Microsoft. Το πρόβλημα έπαψε να υπάρχει. Να σημειώσω ξανά, δεν έπαιξα με τους drivers του Finless και σε ότι κατέβασα (zip και exe) χρησιμοποίησα τα executables για εγκατάσταση.

Αυτή τη στιγμή έχω ξαναπεράσει τους drivers της Intel (τους τελευταίους) οπότε έχω και το θέμα με το USB, θα δοκιμάσω να περάσω τους προηγούμενους και να κοιτάξω τα services που σηκώνουν. Πιθανό να είναι κάποιο service που τρέχει. Ο Finless αν δεν κάνω λάθος είχε ξερό τον driver, χωρίς κάποια extras. Επίσης θέλω να δω αν επηρεάζει και κάποια άλλα από τα USB ports το συγκεκριμένο βάζοντας ένα κινητό να φορτίσει σε κάθε ένα από αυτά.

Οι default της microsoft πως μπαίνουν? Αφού κάνεις uninstall τους intel μπαίνουν μόνοι τους?

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε όλοι εδώ που έγραφαν ότι δεν έχουν πρόβλημα (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) είχαν στοκ όπως ήρθε. Οι στόκ drivers που έρχονται με το pipo ΔΕΝ είναι της microsoft αλλά της intel με version 10.18.10.3910. Αυτούς δεν μπορείς να τους βρεις στο site της intel γιατί έκει έχει ΜΟΝΟ τους 10.18.10.3958 και 10.18.10.4061, με τους οποίους 4061 είχες θέμα. Δεν ξέρω που μπορείς να βρεις τους 3910 αλλά για δοκίμασε με τους 3958...

Αν βγάλεις άκρη με αυτό καλό θα ήταν να το δημοσιεύσεις και στο freaktab γιατί παιδεύονται με αυτό παιδιά από όλο τον πλανήτη!