58 δεν είναι τίποτε. Μια χαρά είναι. Κι εγώ χθες έβλεπα την εθνική από Kodi και η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 55. Χαρείτε το μηχανάκι και μην αγχώνεστε.
Εγώ χτες έβαλα το pipo στην βεράντα σε σύνδεση με τον προβολέα και είδα την ταινία μου 15GB στο Kodi χωρίς κανένα πρόβλημα. Και πριν έπαιζα grand theft auto 5 σε streaming 1080p μέσω steam streaming. Δεν κοίταξα θερμοκρασίες αλλά μια χαρά πήγαν όλα. Το έχω μοντάρει με thermal pad και ψυκτράκια.
Πάντως απο προσωπική εμπειρία σε σχέση με το minix x-8h ,Ouya,raspberry pi2, και σε ότι αφορά το xbmc(kodi)...δεν έχω μείνει ευχαριστημένος....δεν ξέρω εχει κάνει τα updates...και στην κάρτα γραφικών....και ζορίζεται αρκετά κάποιες φορές ....αρκετές θα έλεγα...στο kodi..κ δεν μιλάω διαχείριση ταινιών μέσω lan η μέσω USB drive..μονο καθαρά streaming απο διαφορά λινκς..σε γνωστά addons....σαν να τρέχουν πράγματα αρκετά απο πισω διότι στο σχετικό τομέα που βλέπεις την απόδοση cpu και μνήμης απο kodi...βαράει κόκκινα...όποτε γίνεται κάποιες φορές προβληματική η θέαση....για κατεβαστηρι πάντως μια χαρά....
Σε εμενα φιλε μου,και σε αλλα 3 ατομα (μαζι τα αγορασαμε απο γνωστο μεγαλο Κινεζομαγαζο) που εχουμε το ιδιο μηχανακι (Pipo X7) τρεχει νερακι τις ταινιες-σειρες ακομα και τα 1080p σε kodi απο το Genesis με Ελληνκους υποτιλους κτλ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.