Pipo X7

Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος. Σε εμένα πάντως δεν δούλεψε.

Το δοκιμασα τελικα το bat αρχειο και τος 4 επιλογες που εχει δεν δουλευει ομως δεν σου δινει το update μετα για να κανεις reservation ta win 10.

Το θέμα άντε και σου δίνει update. Ποιο version θα σου δώσει; Θα ισχύει το license που έχει το Pipo ή θα το κατεβάσει και δεν θα είναι activated;

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Εκδόσεις Bing πάνε μόνο στους κατασκευαστές. Το καλύτερο θα ήταν να πάρει κάποιος μια απάντηση από την pipo για το τι θα κάνουν. Προσωπικά δεν μου στάζουν τα σάλια για τα 10 στο pipo. Updates θα έχει και δεν είναι μηχάνημα για desktop δουλειά. Σε 3 χρόνια θα είναι παρωχημένο και θα υπάρχουν καλύτερες και ίσως φθηνότερες λύσεις.

Κάτι άλλο παιδιά εχθές που είχε πολύ ζεστή βρήκα ένα ανεμιστηράκι παλιό που είχα και του έβαλα ένα usb καλώδιο και το σύνδεσα στο pipo και το έβαλα από την μια πλευρά που έχει στα πλάγια να φυσάει προς την άλλη μεριά να σημειώσω ότι το έχω μονταρισμένο με thermal pads & heatsinks λοιπόν χωρίς το ανεμιστηράκι έπιανα σχεδόν πάντα με 6 ώρες χρήση cpu 58c & motherboard 54c με το ανεμιστηράκι οι θερμοκρασίες έπεσαν 10c σε cpu & motherboard δηλ. cpu 48c & motherboard 44c.

58 δεν είναι τίποτε. Μια χαρά είναι. Κι εγώ χθες έβλεπα την εθνική από Kodi και η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 55. Χαρείτε το μηχανάκι και μην αγχώνεστε.

Εγώ χτες έβαλα το pipo στην βεράντα σε σύνδεση με τον προβολέα και είδα την ταινία μου 15GB στο Kodi χωρίς κανένα πρόβλημα. Και πριν έπαιζα grand theft auto 5 σε streaming 1080p μέσω steam streaming. Δεν κοίταξα θερμοκρασίες αλλά μια χαρά πήγαν όλα. Το έχω μοντάρει με thermal pad και ψυκτράκια.

58 δεν είναι τίποτε. Μια χαρά είναι. Κι εγώ χθες έβλεπα την εθνική από Kodi και η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 55. Χαρείτε το μηχανάκι και μην αγχώνεστε.

Εγώ χτες έβαλα το pipo στην βεράντα σε σύνδεση με τον προβολέα και είδα την ταινία μου 15GB στο Kodi χωρίς κανένα πρόβλημα. Και πριν έπαιζα grand theft auto 5 σε streaming 1080p μέσω steam streaming. Δεν κοίταξα θερμοκρασίες αλλά μια χαρά πήγαν όλα. Το έχω μοντάρει με thermal pad και ψυκτράκια.

Εχω ενα αγχος παντα με τις θερμοκρασιες αλλα θα το ξεπερασω :)

Με τις μόντες πάνω από 70 δεν θα πάει ποτέ. Throttling δεν το κόβω με τίποτε να γίνεται. Χωρίς μόντα και με θερμοκρασίες δωματίου 35C μπορεί. Προσωπικά με 35C το τελευταίο που θα έκανα αν δεν είχα και a/c θα ήταν να βγω εκτός σπιτιού ή να είμαι στη θάλασσα.

εχω προβλημα με του υποτιτλους και συγκεκριμενα με το subtitles.gr ενω βρισκει κανονικα υποτιτλους με τις αλλεσ υπηρεσιες με αυτην δεν βρισκει,κολλαει και δειχνει συνεχεια πως κανει αναζητηση και αν επιλεξω μετα αλλη υπηρεσια δεν λειτουργει καμια,τις υπηρεσιες τις εχω κανει απεγκατασταση-εγκατασταση ξανα αλλα το προβλημα παραμενει...

με το ουya to zidoo kai to laptop δεν εχω κανενα προβλημα περα απο μια μικρη καθυστερηση....υπαρχει καμια λυση γι αυτο το συναντησε κανεις απο εσας?

Πριν λιγο δοκιμασα δουλευει καλα σε μενα μηπως εχεις επιλεξει να κατεβαζει και αγγλικους μαζι; Και τρωει εκει κανενα κολλημα;
Εγω εχω μονο το subtitles.gr σαν υπηρεσια τιποτα αλλο.

μονο ελληνικους εχω και τωρα που γραφω δεν δουλευει ουτε στο zidoo...να υποθεσω πως εχει προβλημα η υπηρεσια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύ
το προβλημα παρουσιαζεται μονο στις σειρες,στις ταινιεσ λειτουργει μια χαρα

Παιδιά να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος για ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Προσπαθώ να εγκαταστήσω στο pipo x7 ένα εκτυπωτή που είναι με wifi συνδεδεμένος στο δίκτυό μου,
τον βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι υπολογιστές που έχω και τον έχω προεπιλεγμένο εκτυπωτή, αλλά στο pipo δεν μπορώ..
Συγκεκριμένα είναι ο Lexmark interpret s405.
Παρατήρησα ότι σε κάποιο σημείο κάτω αριστερά στο Windows Update λέει "Add Features to Windows 8.1" και έχει πολλές επιλογές που δεν είναι επιλεγμένες και μπορείς να επιλέξεις.
Μήπως κάτι πρέπει να κάνω εκεί?

Πάντως απο προσωπική εμπειρία σε σχέση με το minix x-8h ,Ouya,raspberry pi2, και σε ότι αφορά το xbmc(kodi)...δεν έχω μείνει ευχαριστημένος....δεν ξέρω εχει κάνει τα updates...και στην κάρτα γραφικών....και ζορίζεται αρκετά κάποιες φορές ....αρκετές θα έλεγα...στο kodi..κ δεν μιλάω διαχείριση ταινιών μέσω lan η μέσω USB drive..μονο καθαρά streaming απο διαφορά λινκς..σε γνωστά addons....σαν να τρέχουν πράγματα αρκετά απο πισω διότι στο σχετικό τομέα που βλέπεις την απόδοση cpu και μνήμης απο kodi...βαράει κόκκινα...όποτε γίνεται κάποιες φορές προβληματική η θέαση....για κατεβαστηρι πάντως μια χαρά....

Re: Απάντηση: Pipo X7

Πάντως απο προσωπική εμπειρία σε σχέση με το minix x-8h ,Ouya,raspberry pi2, και σε ότι αφορά το xbmc(kodi)...δεν έχω μείνει ευχαριστημένος....δεν ξέρω εχει κάνει τα updates...και στην κάρτα γραφικών....και ζορίζεται αρκετά κάποιες φορές ....αρκετές θα έλεγα...στο kodi..κ δεν μιλάω διαχείριση ταινιών μέσω lan η μέσω USB drive..μονο καθαρά streaming απο διαφορά λινκς..σε γνωστά addons....σαν να τρέχουν πράγματα αρκετά απο πισω διότι στο σχετικό τομέα που βλέπεις την απόδοση cpu και μνήμης απο kodi...βαράει κόκκινα...όποτε γίνεται κάποιες φορές προβληματική η θέαση....για κατεβαστηρι πάντως μια χαρά....

Σε εμενα φιλε μου,και σε αλλα 3 ατομα (μαζι τα αγορασαμε απο γνωστο μεγαλο Κινεζομαγαζο) που εχουμε το ιδιο μηχανακι (Pipo X7) τρεχει νερακι τις ταινιες-σειρες ακομα και τα 1080p σε kodi απο το Genesis με Ελληνκους υποτιλους κτλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pipo X7

Σε εμενα φιλε μου,και σε αλλα 3 ατομα (μαζι τα αγορασαμε απο γνωστο μεγαλο Κινεζομαγαζο) που εχουμε το ιδιο μηχανακι (Pipo X7) τρεχει νερακι τις ταινιες-σειρες ακομα και τα 1080p σε kodi απο το Genesis με Ελληνκους υποτιλους κτλ.

Δεν αμφιβάλω ,,,αλλα δεν ξέρω τι γίνεται....δεν έχω βάλει βαριά αρχεία να τρέχουν σαν background στο πιπο....μηπως αυτο εχει να κάνει κ με την αστάθεια των συγκεκριμένων μίνι υπολογιστών ...;
Πάντως κ σε αναφορές κ συγκρίσεις δεν φτάνει τα κορυφαία boxakia... Άποψη δίκη μου....και με αυτά που έχω δει σε μένα κ έχω διαβάσει...

Και σε μενα ολα τρεχουν ανετα για αυτο και πηρα και ενα x7s που θα το εχω σαν pc.
Απο θερμοκρασιες πως πας xlemp μηπως υπερθερμενετε του εκανες την μοντα με τα thermal pads και τα ψυκτρακια;
Κοιταξε θερμοκρασιες και αν δεν εχεις κανει τιποτα και ενα απλο ανεμιστηρακι στα πλαγια κανει αψογη δουλεια.
Επισης το εχεις με wifi ή ethernet;