Πίσω στο βασικό ερώτημα κλασσικη αξία ή νεο αίμα

Ρωσσικές υπάρχουν οι επώνυμες και υπάρχουν ουκ ολίγες στρατιωτικού τύπου ,έχουν περάσει από τα χέρια μου και οι δύο περιπτώσεις .Αλλά η ηχητική υπογραφή της siemens E 88 cc[υπάρχουν 4-5 εκόσεις νομίζω] με συγκίνησε περισσότερο Υπάρχουν και οι νεότερες εκδόσεις της ,όπου οι τιμές πιάνουν την ανιούσα ,όπως υπάρχει και μία έκδοση της 6922 που φορούν οι BAT που είναι αρκετά διαφορετική

Re: Απάντηση: Πίσω στο βασικό ερώτημα κλασσικη αξία ή νεο αίμα

Ρωσσικές υπάρχουν οι επώνυμες και υπάρχουν ουκ ολίγες στρατιωτικού τύπου

Αυτες που δοκιμασα ειναι παλιες οχι απο τις νεες sovtek , eh ........

Re: Απάντηση: Πίσω στο βασικό ερώτημα κλασσικη αξία ή νεο αίμα

Μετα απο παμπολλες ακουστικές δοκιμές (εκεινη την εποχη εφτιαχνα ιστοσελιδα σε γνωστο εισαγωγεα λυχνιων και ειχα παραπολλες λαμπιτσες στη διαθεση μου) και με βάση το κόστος και τις ωρες χρήσης και φυσικά πάνω απο ολα τη διαθεσιμότητα, διαλεξα ΑΖ41 για ανορθωση και δυο Ε90CC μια για κάθε κανάλι, πολυ οικονομικές τις βρισκεις παντου και δινουν αρκετές αρμονικές στο ψηφιακό.
Τέλος θα συμφωνήσω με αυτό που γραφτηκε παραπάνω, τα 3500cd μου εχουν μετακομίσει στην αποθήκη χρόνια τωρα ,αφου περασαν πρωτα σε σκληρούς δίσκους. Μπηκαν στην αποθήκη στη θέση των βινυλίων που επέστρεψαν όλα, αθάνατο και αναντικατάστατο μέσο.

jim, το cdp ειναι audiolab 8000 σειρα. δεν νομιζω οτι το τμημα του dac ειναι για πεταμα. το`χω ακουσει και στο χωρο του LIMBONIC ART οπου σταϴηκε αξιοπρεπεστατα. δεν ηταν υπεραναλυτικο αλλα ειχε ζεστο και αρκετα αναλογικο ηχο. απλα εκει που κυριολεκτικα `σκοτωνε` ηταν σαν transport. σε 3 ατομα, μαϛ ``φυγαν τα σαγονια``. χαλαρα καταπιε το γαλλακι του LIMBO. ϴα μου πειϛ.. το λεϛ και μονοϛ σου... ειπαμε.. χωροϛ, λεφτα,...
Mπορεις να μετρησεις την ταση εξοδου του ? Αν ειναι κατω απο 2v αν θυμαμαι καλα μπαινει το δικό μου μπάφερ πανω.

Απάντηση: Re: Πίσω στο βασικό ερώτημα κλασσικη αξία ή νεο αίμα

Δωσε οδηγιεΟ› αν Ο´εΟ› και με πμ. δλδ στα rca ? να εχει μουσικο σημα? το πολυμετρο στη Ο´εση dc ? ac ?

Κάψε ένα δισκάκι με sinewave 50Hz (σου λέω τόσα γιατί πιθανότατα δεν έχεις true rms πολύμετρο οπότε ψηλά θα χάνει)
Κατέβασε το από εδώ,όρισε την διάρκεια που θέλεις και 0 dbfs.
Πολύμετρο στην θέση AC.
(ρίξε συνολικά ματιές στο link,είναι γεμάτο χρήσιμα εργαλεία για το στήσιμο)

Και προσοχή,μην το παίξεις από τα ηχεία με τίποτα ξεχασμένες μεγάλες εντάσεις.

Βάλε όσα πιο πολλά σου επιτρέπει για να έχεις τον χρόνο,νομίζω 10 sec είναι το ανώτερο (αν και μπορείς να το βάλεις να παίζει σε loop )
Δειγματοληψία 44.1,ναι.

Αυτο θα πει ''καζο'' boss, εχω δεκαδες dvd κενα μεχρι και DL, σφραγισμενο κουτι των 50.. και ουτε ενα cdακι...τι να πω..παμε για μετα τις γιορτες.. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους !!!!

Μπραβο Σωκ. το site αυτο το εχω παντα στα αγαπημενα για το left και το right και το polarity test οταν ξεστηνω τα παντα για καθαρισμα. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους !!!!

Απάντηση: Re: Πίσω στο βασικό ερώτημα κλασσικη αξία ή νεο αίμα

Μπραβο Σωκ. το site αυτο το εχω παντα στα αγαπημενα για το left και το right και το polarity test οταν ξεστηνω τα παντα για καθαρισμα. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους !!!!

Eναλλακτικά χρησιμοποιούμε το γνωστό δισκάκι της ΧLO

ΑυτοΟ› Ο´ελει 56,59 φραγκα!!! κανω λαΟ´οΟ›?? ΑΜΑΝ!!! ποσα βινυλια παιρνω με αυτα τα λεφτα?:flipout:

Aπο αυτα που ειδα στη χριστουγενιατικη βόλτα μου για βινυλια προχτες δεν παιρνεις και τοσα πολλα. Καλα οι τιμες επρεπε να πεφτουν οχι να ανεβαινουν. Ακομα και στα μετ/να οι τιμες ηταν οι διπλασιες. Ο λογος λεει ολα πωλουνται στο διαδυκτιο πλεον και δεν βρισκουν βυνιλια για μαζικη αγορα οπως παλια.