Αν μια εσωτερικη αναβαϴμιση κοστιζει αρκετα, δεν ϴα πειραξω τιποτα. η καλωδιοταινια να μην παει βολτα παλι και ειμαι οκΗ μόνη ουσιαστική αναβάθμιση είναι η χρήση εξωτερικού dac .
Βέβαια υπάρχουν <σετάκια> αναβαθμίσεων για πολλά cd player που γίνονται μέσα στο υπάρχον κουτί ,αλλά και εκείνες οι αναβαθμίσεις δεν κοστίζουν και λίγο .
Τώρα η χρήση λάμπας δεν αποτελεί πανάκεια σε καμία περίπτωση .
Φυσικά, κάθε 20 λεπτά πρέπει να σηκώνεσαι να αλλάζεις πλευρά.Το πικάπ σε έχει σε κρατά παντα σε εγρηγορση
Φυσικά, κάθε 20 λεπτά πρέπει να σηκώνεσαι να αλλάζεις πλευρά.
Κανεις και Γυμναστική, καίς θερμίδες... Γι αυτό εμείς οι "αναλογικαριοι" είμαστε και πιο όμορφοι και σε άψογη φυσική κατάσταση.
Γι'ατό το λόγο,έχω μόνο 45 στροφών:Banane0:
Υπάρχουν και κινέζικα λαμπατα buffer με 20-60 euro και ανάλογα την περίπτωση κάνουν από μικρή έως θεαματική διαφοράΑν μια εσωτερικη αναβαϴμιση κοστιζει αρκετα, δεν ϴα πειραξω τιποτα. η καλωδιοταινια να μην παει βολτα παλι και ειμαι οκ![]()
Υπάρχουν και κινέζικα λαμπατα buffer με 20-60 euro και ανάλογα την περίπτωση κάνουν από μικρή έως θεαματική διαφορά
Εγώ πάντως διάλεξα ένα που οι λάμπες είναι φτηνές και άπειρες από το ξανθό γένος μεριαΙσως είναι όπως τα λές Δημήτρη .
Προσωπικά εγώ παρ όλο που το buffer SonIC F δεν ήταν καθόλου αμελητέο ,δύσκολα θα ξαναπήγαινα εκεί .
Ισως αν ξαναβρώ κάποια λαμπάτη υλοποίηση που να με ικανοποιεί να το ξαναδώ .
Δυστυχώς έμπλεκες στη επιλογή λυχνιών που παρ όλο που δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο [6922] εντούτοις οι διαφορές ήταν σημαντικές και το κόστος ανέβαινε από τα 50 μέχρι κάπου στα 200+ για κάθε λυχνία .
Εγώ πάντως διάλεξα ένα που οι λάμπες είναι φτηνές και άπειρες από το ξανθό γένος μερια
jim, το cdp ειναι audiolab 8000 σειρα. δεν νομιζω οτι το τμημα του dac ειναι για πεταμα. το`χω ακουσει και στο χωρο του LIMBONIC ART οπου σταϴηκε αξιοπρεπεστατα. δεν ηταν υπεραναλυτικο αλλα ειχε ζεστο και αρκετα αναλογικο ηχο. απλα εκει που κυριολεκτικα `σκοτωνε` ηταν σαν transport. σε 3 ατομα, μαϛ ``φυγαν τα σαγονια``. χαλαρα καταπιε το γαλλακι του LIMBO. ϴα μου πειϛ.. το λεϛ και μονοϛ σου... ειπαμε.. χωροϛ, λεφτα,...Υπάρχουν και κινέζικα λαμπατα buffer με 20-60 euro και ανάλογα την περίπτωση κάνουν από μικρή έως θεαματική διαφορά
jim, το cdp ειναι audiolab 8000 σειρα. δεν νομιζω οτι το τμημα του dac ειναι για πεταμα. το`χω ακουσει και στο χωρο του LIMBONIC ART οπου σταϴηκε αξιοπρεπεστατα. δεν ηταν υπεραναλυτικο αλλα ειχε ζεστο και αρκετα αναλογικο ηχο. απλα εκει που κυριολεκτικα `σκοτωνε` ηταν σαν transport. σε 3 ατομα, μαϛ ``φυγαν τα σαγονια``. χαλαρα καταπιε το γαλλακι του LIMBO. ϴα μου πειϛ.. το λεϛ και μονοϛ σου... ειπαμε.. χωροϛ, λεφτα,...
Εγώ πάντως διάλεξα ένα που οι λάμπες είναι φτηνές και άπειρες από το ξανθό γένος μερια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.