send
AVClub Fanatic
Υφάκι το πώς να το κάνουμε. Μάλιστα.
Όχι. Απλώς μου φαίνεσαι παράλογος. Και το είπα με μάλλον ευγενικό τρόπο.
Όχι. Απλώς μου φαίνεσαι παράλογος. Και το είπα με μάλλον ευγενικό τρόπο.
+++
Ρώτα τη γυναίκα σου Αντώνη, μιας και είναι εκπαιδευτικός.
Θέλει να βαθμολογεί τα παιδιά?
Ξέρει να διακρίνει την διάσπαση προσοχής ή άλλα προβλήματα σε κάθε έκφανσή τους? Ξέρει πως να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά? (αν ξέρει βρήκε νέα δουλειά... με μπόλικο χρήμα)
Οπότε Αντώνη το σύμπερασμά σου είναι ότι δεν φταίει το σύστημα, αλλά οι γονείς?
1)
Το 15% των γονέων ψηφίζουν ΧΑ. Ίσως και περισσότεροι. Άλλοι είναι παντελώς αγράμματοι. Υποστηρίζεις ότι αυτοί είναι οι καταλληλότεροι να κρίνουν αν ο κανακάρης τους θα περάσει την τάξη. (Και βεβαίως αν θα είναι σημαιοφόρος και όχι κανένας Αλβανός που σκίζεται στο διάβασμα, αλίμονο!)
2) Επιπλέον λες ότι οι δάσκαλοί τους απλώς πήραν ένα χαρτί και δεν ξέρουν τίποτα. Το πολύ πολύ να πέρασαν και ένα ΑΣΕΠ. Κατά τα άλλα άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι ανάξιοι να διδάσκουν και να αξιολογήσουν.
Κατάλαβα σωστά όσα υποστηρίζεις Dalanik;
Α, ναι. Για όλα φταίει το σύστημα.
3)
Όλοι οι υπόλοιποι είναι αθώοι. Για όλα. Να μην το ξεχνάμε και αυτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό!
1) το 15% των γονέων ψηφίζουν χρυσαύγουλα... το 15% των δασκάλων τι ψηφίζουν?
Να δεχτώ ότι ψηφίζουν λιγότεροι?
Να το δεχτώ.
Μάλλον Νίκο έχεις λάθος γνώμη για τους ΧΑυγήτες.
Για να είσαι ΧΑυγίτης χρειάζεται και το ανάλογο IQ.
Με το αναγκαίο αυτό IQ μάλλον δεν θα μπορούσε κάποιος να γίνει δάσκαλος...
Ομως, οσο και να το σκεφτηκα .... ΛΕΦΤΑ για στρατιες κοινωνικων λειτουργων, επιπλεον δασκαλους
και καλυτερα αμοιβομενους γονεις με χρονο διαθεσιμο για τα παιδια τους ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ .....
Πειτε μου τι αλλο μενει ....
Οπότε Αντώνη το σύμπερασμά σου είναι ότι δεν φταίει το σύστημα, αλλά οι γονείς?
Καμία σχέση με αυτό που γράφεις... που το είδες.
Το ότι δεν αναφέρθηκα στο σύστημα που έχει καταντήσει έτσι τους καθηγητές δεν σημαίνει ότι δεν φταίει !!
Για μένα είναι Αυτονόητο το θέμα του συστήματος!!!
Αλλά, αν οι γονείς δεν κάνουν τίποτα (γενικώς και ξύνουν τα νύχια τους) μην περιμένεις να αλλάξει το σύστημα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.