Πάντως το σκηνικό ... πήρα projector για να δώ τον τελικό και μετά τον έφερα πίσω, ξεχάστε το... δεν αλλάζεται με τίποτα απο εμένα τουλάχιστον!
Καλά,μιλάς κι εσύ που είδες "άσπρη μέρα" στο σπίτι σου κι εγώ για να την δω,θα τρέχω στο Καιμακτσαλάν; :bigcry:
Δεν νομίζω ότι θα μπει κανείς στη διαδικασία να πληρώσει 1-2 ή περισσότερα χιλιάρικα και να μεταφέρει - στήσει έναν "όγκο" στο σπίτι του, για να δει τον "τελικό" και μετά να το επιστρέψει! ελπίζοντας να πάρει τα χρήματά του πίσω!
Ας είναι...
Επειδή δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση ούτε του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ούτε του psixakia αλλά ούτε και έχω "προβολέα" για επιστροφή,
θα διατυπώσω το συμπέρασμα που, καταλήγω ότι, ισχύει για όλους (συμπεριλαμβανομένου και του ΠΛΑΙΣΙΟΥ):
Αν μια τηλεόραση (και μάλλον και βιντεοπροβολέας!) παρουσιάσει αντικειμενικό πρόβλημα κατασκευής (δηλαδή που δεν οφείλεται στο χρήστη) μετά το δεύτερο άναμμα,
είτε είναι στο πρώτο δεκαήμερο της ζωής της είτε όχι,
τότε
από το κατάστημα πώλησης της, ο αγοραστής θα παραπεμφθεί στο επίσημο service.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή της τηλεόρασης από το κατάστημα πώλησης.
Αυτά, και μακάρι να το διαψεύσει κάποιος, είτε είναι ο κ. psixakias είτε οποιοσδήποτε άλλος.
αγαπητέ δεν ήταν αυτός ο σκοπός, ούτε ο στόχοςΤον έχετε εξαντλήσει τον PSIXAKIA κύριοι....
????Εχεις πειράξει και τα service menu εσύ που ακυρώνει πάσα εγγύηση σωστά?
Πραγματικά σου μιλάω, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις καθώς είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θές.
Αν νιώθεις ζητιάνος με το να αγοράζεις απο το ΠΛΑΙΣΙΟ τράβα κάπου αλλού...τόσο απλά!
Απλά μην μου τα ζαλίζεις άλλο γιατί βαρέθηκα να ακούω τους μίζερους καταστροφολόγους εδώ μέσα...
στην τελικά τράβα άνοιξε μια εταιρεία μόνος σου, γίνε έμπορος και σώσε τον κόσμο απο την ζητιανιά και τα άλλα τα ωραία που λές
Μόλις μίλησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ με σκοπό να παραγγείλω την LE40F86 στην τιμή των 1799 ευρώ. Και τι μου είπαν?
Κύριε η τιμή ανέβηκε στα 2089 ευρώ!!!
Μας δουλεύουνε - τι στο καλό γίνεται ξέρει κανείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.