Καλά δεν θα ήταν να φροντίσουμε και για το DSD;
Απ' ότι βλέπω, χρήσιμο θα ήταν να περνάνε εκτός από τα F0, F1, F2, F3 και τα παρακάτω σήματα:
Pin 1: Cable plugged. Λογικά θα δίνει σήμα όταν συνδέεται το καλώδιο USB. Το θεωρώ χρήσιμο.. Π.χ. θα μπορούσε η οθόνη να λέει κάτι σαν "No USB link" όταν δεν είναι συνδεδεμένο.
Pin 7: DSD on. Προφανής η χρήση του για το DSD..
Pin 11: Mute. Μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποια DAC boards.
Pin 16: DSD 64_128. 0=DSD64, 1=DSD128
Οπότε συνολικά 8 σήματα.
Είχε αναφερθεί το παραπάνω για αμανέρο, όμως μαζί με την τάση μιλάμε για 10 σήματα (4 τα Fx, 2 τα DSD, 2 τα mute & cable on και 2 η τροφοδοσία) ο κονέκτορας Η4 είναι 8πλος δίχως φυσικά να χωρά και άλλη σύνδεση ο απομονωτής...μήπως να αφήσουμε έξω τα mute και ποιο άλλο;
Ανεβάζω την τελευταία έκδοση.
Έγιναν οι αλλαγές
1) διαχωρισμός των gnd plane μεταξύ των δύο απομονωτών
2) διόρθωση του Η2 connector όπου αντιστράφει η σειρά αντί της gnd-vcc-scl-sda σε vcc-gnd-scl-sda γιατί είδα ότι αυτή είναι η σειρά που δίνουν οι οθόνες 0,96/1,3" που έχουμε επιλέξει...επίσης θέλω μία ανατροφοδότηση Δημήτρη ότι όντως τα scl-sda πάνε στα συγκεκριμένα πιν του nano.
Είχε αναφερθεί το παραπάνω για αμανέρο, όμως μαζί με την τάση μιλάμε για 10 σήματα (4 τα Fx, 2 τα DSD, 2 τα mute & cable on και 2 η τροφοδοσία) ο κονέκτορας Η4 είναι 8πλος δίχως φυσικά να χωρά και άλλη σύνδεση ο απομονωτής...μήπως να αφήσουμε έξω τα mute και ποιο άλλο;
Έχω την εντύπωση πως όχι, μπήκαν δύο ανάλογα τη μοντούλα usb->i2s δηλ. ο καθένας θα έβαζε όποιον απομονωτή του ταίριαζε.
Θα περιμένω όμως και γνώμη άλλου όπως του Δημήτρη που το είχε δει συνολικά πριν από εμάς.
Καλά το πάμε...θα το καταλήξουμε σε υπερπαραγωγή και θα πάμε για το Οσκαρ! Χιούμορ έτσι;
Λοιπόν εφόσον γίνεται με ταυτόγχρονη χρήση των δύο απομονωτών, κανένα πρόβλημα.
Στο fine tuning, περιεγραψέ μου πως λειτουργεί το open drain, βέβαια μπορώ να δω όταν παίζει dsd τι κάνει αυτό το πιν (μάλλον αναφέρεσαι για το Pin16 της αμανέρο, θεωρείς ότι το Pin6 στον κονέκτορα Η1 θα είναι το dsd64/128? Θα περάσω εκεί μία μικρή θέση αντίστασης αν και νομίζω ότι χωρά και 805 τούμπα.
Οι φερίτες στην τροφοδοσία του nano, πιστεύεις ότι θα χρειαστούν και στα δύο vcc γιατί η μία είναι για μη σταθεροποιημένη η άλλη για σταθεροποιημένη 5V.
Για τα τρανζίστορ...ρελέ προς τα που γιατί η έξοδος των 3,3 πρέπει να είναι περιορισμένων δυνατοτήτων αν θυμάμαι καλά...
Τώρα που η "κότα βράζει στο ζουμί της", προς όλους ρίξτε ιδέες να δούμε τι θα υλοποιήσουμε...
Δημήτρη,εσύ το δοκίμασες με το Αμανέρο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.