Στις φωτογραφίες δείχνουν ωραίοι και στο σαλόνι θλιβεροί
Θα έλεγα το ανάποδο....δεν έχω δει ακόμα φωτογραφία που να πλησιάζει ούτε στο 80% αυτό που βλέπω στο πανί. Δεν παραγνωρίζω τις ατέλειες του χώρου και το πόσο επιδρούν στην εικόνα σε σχέση με μια τηλεόραση, αλλά, ''θλιβεροί'' θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικό. Θλιβεροί σε σχέση με τι? Με τις τηλεοράσεις?
Ανόμοια πράγματα.
Όταν ήρθαν και τα δύο στις ίδιες ίντσες και σε παρόμοια φωτεινότητα δεν ήταν καθόλου θλιβερή η εικόνα τους.
Γιάννη δεν το ξεχασα και μάλλον δεν διάβασες καλα το μήνυμα μου.
Με ρωτάς τι συγκρίνουμε αλλά εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση.
Μου λες πως το ανσι κατεδαφίστηκε με έναν άλλο τρόπο μετρήσεις.
Το αμφισβητώ...
Σε τι προβολεα; Γιατί ο epson 6000 μου δείχνει μια χαρά με επαρκή φωτισμό για φαγητό.
Αμφισβητώ οτι μπορούν να καταργήσουν την σημασία του Ansi (αλήθεια που το διάβασες αυτό με την νεα μέθοδο μέτρησης; )
Ισως θα έπρεπε να μου εξηγήσεις γιατι θεωρείς πως κανω κάποιου ειδους σύγκριση...
Σε μτχ τι θα λεγατε μεταξυ dla vs sxrd? Αξιζει να μπλεξει κανεις με πιο παλια μοντελα; Θελω να πω, υπαρχει περιπτωση τελικα να παρω καλυτερη εικονα απο εναν παλιο ακριβο που ειναι σημερα φθηνος σε σχεση με ενα καινουργιο αντιστοιχης τιμης;
To θέμα είναι οτι και να κατεδαφίτηκε το Ansi των plasma/lcd, το προβόλι μόλις ανάψει έστω κ ένα φώς δέ βλέπεται. Και στις πιο αντανακλαστικές πλάσμα αυτό δέ συμβαίνει.
Προχθές ξεκινήσαμε να βλέπουμε ταινία στο προβολέα, κ επειδή άργησε το delivery, μας πέτυχε στη μέση, κ με μια κρυφού φωτισμού να βλέπουμε τι τρώμε έστω , η οθόνη δεν ήταν για παρακολούθηση. Τη σταματησαμε και μετα το φαγητό, συσκότηση κ ευχαριστηθήκαμε Savvage..
Σε τι προβολεα; Γιατί ο epson 6000 μου δείχνει μια χαρά με επαρκή φωτισμό για φαγητό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.