Θρησκος
Supreme Member
Δεν έχω links.Δοκιμες έχω από έτοιμο προϊόν σε βάσεις και πόδια κατά το μακρινο παρελθόν.Ωραία, βάλε μου link (με τιμές) να πάρω μάτι.
Ως σκληροπυρηνικος προτίμησα το Αμερικανικό ανθρακονημα.
Δεν έχω links.Δοκιμες έχω από έτοιμο προϊόν σε βάσεις και πόδια κατά το μακρινο παρελθόν.Ωραία, βάλε μου link (με τιμές) να πάρω μάτι.
Δεν έχω links.Δοκιμες έχω από έτοιμο προϊόν σε βάσεις και πόδια κατά το μακρινο παρελθόν.
Καλη ιδεα,την εχω δοκιμασει και αποδιδει.Θα διάλεγα υλικό με δομή που δεν είναι συμπαγή όπως το μπαμπού για παράδειγμα, και θα έβαζα και αμορτισέρ
ανάμεσα σε δύο πλάκες μπαμπού..
Μέχρι και αυτό έχω δοκιμάσει. Μέχρι στιγμής η πλατφόρμα υπό κατασκευή έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα δούμε πως θα συμπεριφερθεί με το recork.Από ότι ξέρω, όλα τα υλικά αντιδρούν στους κραδασμούς έχοντας συντονισμούς ανάλογα με το υλικό.
Όταν αυξάνεται το μπασσο ή μειώνεται
σημαίνει ότι το υλικό αντιδρά στις συχνότητες από τα ηχεία βάζοντας το δικό του χρώμα πίσω στην κεφαλή του πικάπ..
Εγώ τι θα έκανα?
Θα διάλεγα υλικό με δομή που δεν είναι συμπαγή όπως το μπαμπού για παράδειγμα, και θα έβαζα και αμορτισέρ
Νομίζω οτι το ΙΚΕΑ έχει, και το λέει
APTITLIG
Για αντικραδασμικά από ακίδες
μέχρι αυτά..
Ιδέες ρίχνουμε που δεν είναι λύση για όλους τους χώρους και τα συστήματα..![]()
Βενιέρης | Αμορτισέρ πορτμπαγκάζ, καπό, ανύψωσης, κατασκευών, ανταλλακτικά.
Εισάγουμε και διαθέτουμε αμορτισέρ ανύψωσης, πορτμπαγκάζ, καπό, κατασκευών, υαλοκαθαριστήρες, ελαστικά είδη, φούσκες, φιλέτα, μονωτικά, αντιδονητικές βάσεις. Πώληση χονδρική - λιανικήamortiser-antallaktika.gr
www.carbon.gr
Βέβαια,πρέπει να γνωρίζεις την προέλευση του(3 Ήπειροι)επειδή ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός.
Αυτό που χρειάζεσαι σύμφωνα με το ηχητικό γούστο σου είναι το Κινεζικο ανθρακονημα.
carbonhousecomposites.com
Και φυσικά τα καλύτερα υλικά για να φτιάξεις καρμπον αντικείμενα είναι τα ιαπωνικά.Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση πρέπει να πω.
Θα ήθελες όμως να επεκταθείς λίγο σε αυτό; Αναφέρεσαι στην προέλευση του ανθρακονήματος από το οποίο πλέκονται τα φύλλα; Από τη διαφορετική τεχνική πλέξης ανά τον κόσμο; Ή σε κάτι άλλο; Και πώς επηρεάζεται ο ήχος;
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ταιριάζει το ηχητικό μου γούστο με το Κινέζικο ανθρακόνημα. Και στην τελική ποιό είναι το ηχητικό μου γούστο, ακόμα και εγώ δεν το έχω ανακαλύψει, ακόμα ψάχνομαι.Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση πρέπει να πω.
Θα ήθελες όμως να επεκταθείς λίγο σε αυτό; Αναφέρεσαι στην προέλευση του ανθρακονήματος από το οποίο πλέκονται τα φύλλα; Από τη διαφορετική τεχνική πλέξης ανά τον κόσμο; Ή σε κάτι άλλο; Και πώς επηρεάζεται ο ήχος;
Τώρα είδα για το APTITLIG. Αυτά που είχα πρώτα ήταν τέτοια, απλά είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Κάτω από το APTITLIG του ενισχυτή έχω τη σορμποθανη της pangea την οποία την είχα δοκιμάσει και στο πικάπ. Το βουητό στα φωνητικά του Chris Isaak που ανέφερα πιο πάνω δεν έφυγε.Από ότι ξέρω, όλα τα υλικά αντιδρούν στους κραδασμούς έχοντας συντονισμούς ανάλογα με το υλικό.
Όταν αυξάνεται το μπασσο ή μειώνεται
σημαίνει ότι το υλικό αντιδρά στις συχνότητες από τα ηχεία βάζοντας το δικό του χρώμα πίσω στην κεφαλή του πικάπ..
Εγώ τι θα έκανα?
Θα διάλεγα υλικό με δομή που δεν είναι συμπαγή όπως το μπαμπού για παράδειγμα, και θα έβαζα και αμορτισέρ
Νομίζω οτι το ΙΚΕΑ έχει, και το λέει
APTITLIG
Για αντικραδασμικά από ακίδες
μέχρι αυτά..
Ιδέες ρίχνουμε που δεν είναι λύση για όλους τους χώρους και τα συστήματα..![]()
Βενιέρης | Αμορτισέρ πορτμπαγκάζ, καπό, ανύψωσης, κατασκευών, ανταλλακτικά.
Εισάγουμε και διαθέτουμε αμορτισέρ ανύψωσης, πορτμπαγκάζ, καπό, κατασκευών, υαλοκαθαριστήρες, ελαστικά είδη, φούσκες, φιλέτα, μονωτικά, αντιδονητικές βάσεις. Πώληση χονδρική - λιανικήamortiser-antallaktika.gr
Άρα είχες ανάδραση και το ' λυσες..Λοιπόν, ακούστε να δείτε τι έγινε.
Παίρνουμε ένα τραγούδι, ας μην επεκταθώ σε άλλα.
Το τραγούδι είναι το Blue Spanish Sky του Chris Isaak.
Όταν έμπαινε η φωνή στην αρχή, συνοδευόταν με ένα βουητό (να το πω).
Ότι και να έβαζα από κάτω, Από μπαμπού με σορμποθανη από κάτω μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι.
Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα το βουητό εξαφανίστηκε. Μιλάω για εντάσεις από 75 db και πάνω.
Αυτό δείχνει πως λειτουργεί.
Ετσι δείχνει. Και ακόμα δεν έχω βάλει τι "ιδανικό" υλικό ανάμεσα στα ξύλα.Άρα είχες ανάδραση και το ' λυσες..
Εκτιμώ (πρόχειρα!) ότι ο χώρος σου έχει κάποια έξαρση στις χαμηλομεσαίες!
Το γουστο σου λιγο πολυ το ξερεις. Εκεινο που δεν θα καταφερεις ειναι να στησεις ενα συστημα που ως δια μαγειας θα παιζει ολους τους δισκους σου συμφωνα με το γουστο σουΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ταιριάζει το ηχητικό μου γούστο με το Κινέζικο ανθρακόνημα. Και στην τελική ποιό είναι το ηχητικό μου γούστο, ακόμα και εγώ δεν το έχω ανακαλύψει, ακόμα ψάχνομαι.
Καλά ναι, ουτοπία η φάση.Το γουστο σου λιγο πολυ το ξερεις. Εκεινο που δεν θα καταφερεις ειναι να στησεις ενα συστημα που ως δια μαγειας θα παιζει ολους τους δισκους σου συμφωνα με το γουστο σου![]()
Αυτο ειναι το μονο σιγουροΚαλά ναι, ουτοπία η φάση.
Καθε δίσκος και διαφορετική παραγωγή, άλλοι με reverb άλλοι τσίκι τσίκι.
Ουτε με αυτες θα εβρισκες ακρηΑν άκουγα audiophile παραγωγές θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Αυτο ναιΑυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να ανοίγω ένταση χωρίς να κάνει τραμπάλα η ακίδα.
Όταν έμπαινε η φωνή στην αρχή, συνοδευόταν με ένα βουητό (να το πω).
Ότι και να έβαζα από κάτω, Από μπαμπού με σορμποθανη από κάτω μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι.
Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα το βουητό εξαφανίστηκε. Μιλάω για εντάσεις από 75 db και πάνω.
Τώρα είδα για το APTITLIG. Αυτά που είχα πρώτα ήταν τέτοια, απλά είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Κάτω από το APTITLIG του ενισχυτή έχω τη σορμποθανη της pangea την οποία την είχα δοκιμάσει και στο πικάπ. Το βουητό στα φωνητικά του Chris Isaak που ανέφερα πιο πάνω δεν έφυγε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.