PlayStation: Τέλος για τα παιχνίδια σε δίσκο – Ψηφιακές οι νέες κυκλοφορίες από το 2028

Τα μαγαζιά γκρινιάζουν γιατί χάνουν χρήματα όχι για το καλό του gaming, οι gamers γκρινιάζουν γιατί πρέπει να βρουν κάτι να γκρινιάξουν και στο τέλος θα καταλήξει η φάση ελληνικές εκλογές, μόλις βγει η νέα κονσόλα της Sony θα τρέξουν πάλι οι περισσότεροι σαν τα πρόβατα να στηρίξουν και να την αγοράσουν.
Τσάμπα σάλιο χαλάμε, ωστόσο ο casual gamer που παίζει forthnite και αγοράζει μόνο cod και fifa δεν ασχολείται και δεν τον απασχολεί καθόλου η είδηση.

• Like
Reactions: karamela
Πρέπει οι πειρατές να move their ass να βρούνε τρόπο να "σπάνε" τις κονσόλες όπως κάτι ωραίες εποχές του xbox. Αρκετά χρόνια, τεμπέλιασαν.

Καλά το είχα ψυλλιαστεί πάντως ότι δεν πρόκειται να έχει optical drive το PS6, πιθανολογώ μάλιστα ότι αν υπάρχει κάποιο περιφερειακό (για backwards compatibility και μόνο πλέον) θα είναι αρκετά άσχημο, bulky, και πανάκριβο, επίτηδες, καμία σχέση δηλαδή με αυτό που μπαίνει στο PS5 Pro και ενσωματώνεται ωραία.

Πρέπει οι πειρατές να move their ass να βρούνε τρόπο να "σπάνε" τις κονσόλες όπως κάτι ωραίες εποχές του xbox. Αρκετά χρόνια, τεμπέλιασαν.

Πάντως κακά τα ψέμματα το ψηφιακό σύμπαν επίσης βοηθάει στην καταπολέμηση της πειρατείας. Ό,τι και να ξεκλειδώσουν, αν θες log in και license (και υπάρχει κάποιου είδους authentication ανά χρήστη), θα μπανάρεσαι αυτόματα.

Πάντως κακά τα ψέμματα το ψηφιακό σύμπαν επίσης βοηθάει στην καταπολέμηση της πειρατείας. Ό,τι και να ξεκλειδώσουν, αν θες log in και license (και υπάρχει κάποιου είδους authentication ανά χρήστη), θα μπανάρεσαι αυτόματα.
μπα , καμια σχεση... μονο για το online gaming μιλας εσυ , που στο ps5 δεν εχει τοση σημασια.

Πχ στο PC που ειναι μονο digital πια, εχουν σπασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

αυτα που λεγαμε... θα τρεχει και δε θα φτανει η σονυ σε λιγο!

123.jpg

Η νέα γενιά που υποστηρίζει το only digital και streaming θα τα βρει μπροστά της στο μέλλον .
Εγώ προσωπικά ότι ψηφιακό παιχνίδι έχω το έχω πάρει δωρεάν. ( σήμερα θα παίξω πάλι το I have no mouth and I must scream).
Ενώ όπως και στους δίσκους, ότι μου αρέσει το αγοράζω και σε φυσικό μέσο και ας το έχω να κάθεται όσο το ακουω από mp3 .
Το βιβλιαράκι του lateralus δεν θα το αντικαταστήσει καμία ψηφιακή έκδοση. Ούτε φυσικά τις υπογραφές στα δισκάκια...
Ψαχνω μια επετειακή έκδοση του expedition 33 η οποία θα μείνει στο κουτί της .
326915df91b5f4d056b149663893fd2f.jpg
bd392fa87aa1e16b8d1aa7f430b053a0.jpg

Στη Γαλλία φαίνεται να ακούγεται αρκετά το θέμα, παίρνει και πολιτικές διαστάσεις.

Μη ξεχνάμε ότι η Γαλλία είναι μεγάλη δύναμη στα video games... Ubisoft, Arkane Studios και Quantic Dream είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία κι αποτελεί εθνικό προϊόν τους.

Sent from my SM-F946B using Tapatalk

• Like
Reactions: vadergr
Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις εδώ και καιρό απλά μάλλον η ανακοίνωση της sony κούνησε πιο πολύ τα νερά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μπορεί κάποιος να δει ότι το θέμα έχει συζητηθεί στο ευροκοινοβουλιο και αφορούσε κυρίως το κλείσιμο servers . Τώρα θα μπει σε συζήτηση και το θέμα των φυσικών μέσων.