Plex media center

Αν το θες μόνο για αυτό, το nzbdrone είναι καλύτερο, πιο γρήγορο, Windows service based, και απλά ορίζεις ένα φάκελο για παρακολούθηση και ότι πέφτει μέσα το τακτοποιεί

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα αν σου πω πως ξέρω πως γίνεται αυτό, θα σε γελάσω..... :p

Στο string που μου έβαλες πιο πάνω απλά άλλαξε το true σε false και κάνε save

Re: Απάντηση: Plex media center

Καμία πρόταση παιδιά για επιλογή media player σε στυλ chromecast που θα χρησιμοποιείται για streaming ταινιών (χαμηλής ποιότητας) και μουσικής μέσω Plex;

Επειδή δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αναζητώ κάτι φθηνό που θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Plex στο Wi-Fi δίκτυο μου.

To chromecast! Δεν υπαρχουν και παρα πολλες λυσεις αλλωστε. Αλλη λυση ειναι το raspberry pi τρεχοντας rasplex. Καλο γιατι χρησιμοποιεις και τηλεχειρηστηριο και ειναι πιο ευκολο στη χρηση για non-geeks. Βγαινει ομως σχεδον τα διπλασια λεφτα απο το chromecast. Αλλες λυσεις ειναι διαφορα android media players, αλλα εκει επικρατει το χαος και δεν ξερω ποσο καλα δουλευουν. Για τα roku εχουν ακουστει καλα λογια ως plex clients, αλλα δεν ερχονται ελλαδα και ακομα και αγγλια,γερμανια ερχονται λιγα και σε υψηλες τιμες.

Γιατι δεν θελεις chromecast, αλλα θελεις κατι "σε στυλ" chromecast;

Και κάτι ακόμη. Όσοι χρησιμοποιείτε τον Chrome , δοκιμάστε το Transmogrify for Plex (ένα extention είναι) που τράβάει πληροφορίες από το trakt imdb rotten tomatoes και τις εμφανίζει στον web browser (του σερβερ).
Πχ όταν βλέπεις μια σειρά σου δείχνει και τα επόμενα επεισόδια, και πότε θα προβληθούν, ή σε μια ταινία τα stats απο imdb , trakt , rotten tomatoes, η ακόμη αν κάνεις hover over έναν ηθοποιό σου εμφανίζει ένα σύντομο βιογραφικό του.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; το κατεβάσεις στο πισι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Plex media center

Γιατι δεν θελεις chromecast, αλλα θελεις κατι "σε στυλ" chromecast;

Επειδή με τις λίγες γνώσεις που έχω, ήξερα ότι το Chromecast είναι μια συσκευή που κάνει την δουλειά που θέλω αλλά αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάτι άλλο που να συνεργάζεται ιδανικότερα με το Plex.

Στην τιμή του chromecast δεν νομίζω. Μετά είναι και η υποστήριξη. Οποιοδήποτε άλλο media player θα έχει generic υποστήριξη (ενα από τα πολλά). Ενώ το chromecast είναι "μια συγκεκριμένη" συσκευή που σημαίνει οτι μπορεί να έχει καλύτερη υποστήριξη.

Αν και η τηλεόραση μου υποστηρίζει plex (παλιό samsung plugin) παίζω αποκλειστικά μέσω chromecast. Με βολεύει γιατί έχεις και το κινητό σαν χειριστήριο (android app)

Με το chromecast θα πρέπει να γινεται και transcoding από το pc ?( οπότε θα χρειαστεί και κάπως δυνατό pc ) η υποστηρίζει και direct play?

Γεια χαρα.
Συγγνωμη αν εχει απαντηθει..
Παιζει ελληνικους υποτιτλους ο Plex ? (εχω τηλεοραση LG)

Eχω κανει την εγκατατσταση αλλα δεν μου παιζει υποτιτλους.

Στο string που μου έβαλες πιο πάνω απλά άλλαξε το true σε false και κάνε save

Και θέτοντας Direct play -> false και DirectStream ->false, εξακολουθεί να μην αναπαράγει FLAC μέσω dlna τόσο το Oppo όσο και το C-200. Για το C-200 είναι περίεργο πάντως. Είναι η πρώτη φορά που αρνείται να παίξει κάποιου είδους αρχεία.... :chinscratch:

Μπλέξιμο. Αν έχω χρόνο το Σαββατοκύριακο θα το ψάξω με λίγο καθαρότερο μυαλό.

Αναπαραγωγή στο i-pad γίνεται κανονικά. Αναπαράγονται τα FLAC εμφανίζονται και οι Ελληνικοί υπότιτλοι. Μένει να δω τι γίνεται με την τηλεόραση, αν και υποπτεύομαι πως κι αυτή θα έχει την τύχη του Oppo.... :furious3:

Με τόσα διαφορετικά implementation του dlna μην περιμένεις full compatibility παντού. Γιαυτό προτιμώ το chromecast. Γιατί είναι συγκεκριμένη συσκευή και όχι "κάποιο" media player.

Απάντηση: Re: Plex media center

Παιζει κανονικα,

τσεκαρε μερικες αναρτησεις πιο πισω, εχει φρεσκια συζητηση για αυτο και θα καταλαβεις πως δουλευει, εαν οχι εδω ειμαστε!

Διαβασα ολη τη συζητηση, αλλα επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα, δεν εβγαλα ακρη..

Εχω συνδεσει το pc με την tv LG42LM3400 με DLNA (καλωδιο) και..
Εγκατεστησα το Plex media center.. προσθεσα στην βιβλιοθηκη μια ταινια (για test).. και παιζει την ταινια αλλα δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους.
Θα πρεπει να ρυθμισω κατι η να εγκαταστησω και κατι αλλο? (η να κανω καποια εγγραφη?)

Καταρχήν το dlna δεν είναι καλώδιο. Μάλλον hdmi εννοείς. Ή ταινία έχει υπότιτλους στον ίδιο φάκελο με αυτή; έχει αυτός ακριβώς το ίδιο όνομα, απλά με κατάληξη .el.srt ? Δηλαδή moviename.el.srt

Ναι, οχι HDMI.
Εννοω πως η συνδεση ειναι με καλωδιο και οχι ασυρματη.
Απο το ρουτερ φευγει καλωδιο ethernet και συνδεεται στην τηλεοραση στην αντιστοιχη υποδοχη. Και οταν θελω να δω, παω εκει που στην tv λεει DLNA
Με τον ιδιο τροπο βλεπω ταινιες απο το Vuze (χωρις ομως να εχω καταφερει κι εκει να δω υποτιτλους.. τωρα παρεκβαινω, αλλα ξερει καποιος αν μπορω, με το media center του vouze, να δω υποτιτλους?), αλλα και με το Nero MediaHome 4 Essentials (οπου με αυτο βλεπω υποτιτλους κανονικα).

Δεν μας είπες όμως αν μέσα στο φάκελο που έχεις την ταινία υπάρχει και το αρχείο των υποτίτλων.