Plex media center

Έβαλαν πιο νεα έκδοση στο synology, αλλά όχι την τελευταία.

Και η lg μου βγάζει update.

Από βδομάδα θα τα περάσω ολα.

May the force be with me....

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειχα κάποιο θέμα σημαντικό τελικα.

Τα τραγούδια δεν τα κοίταξα καν ακομα.

Καλημέρα. Χρησιμοποιώ το Plex το τελευταίο χρόνο και ομολογουμένως είναι μια πολύ χρηστική εφαρμογή. Ωστόσο ένα θεματάκι που αντιμετωπιζω και δεν έχω βρει τρόπο να το διορθώσω. Το plex με την αναζήτηση στο σκληρό μου έχει τοποθετήσει , κυρίως , επεισόδια σειρών στη βιβλιοθήκη με τις ταινίες και κάποιες πολύ λιγότερες ταινίες στη βιβλιοθήκη με τις σειρές. Υπαρχει κάποιος τρόπος να τις μεταφερω έστω χειροκίνητα, στη σωστή βιβλιοθήκη?

Εγώ έχω χωρίσει τους φακέλους και σε κάθε βιβλιοθήκη δινω τους σωστούς. Δύο μάστερ movies και series και από κάτω από τον κάθε ένα τα δικά του. Σε κάθε βιβλιοθήκη μπορείς να έχεις και παραπάνω φακέλους αν έχεις 6-7 πχ αλλα με διαχωρισμένο περιεχόμενο.

Πως τα κουνάς δεν ξέρω να σου πω.

Καλημέρα. Χρησιμοποιώ το Plex το τελευταίο χρόνο και ομολογουμένως είναι μια πολύ χρηστική εφαρμογή. Ωστόσο ένα θεματάκι που αντιμετωπιζω και δεν έχω βρει τρόπο να το διορθώσω. Το plex με την αναζήτηση στο σκληρό μου έχει τοποθετήσει , κυρίως , επεισόδια σειρών στη βιβλιοθήκη με τις ταινίες και κάποιες πολύ λιγότερες ταινίες στη βιβλιοθήκη με τις σειρές. Υπαρχει κάποιος τρόπος να τις μεταφερω έστω χειροκίνητα, στη σωστή βιβλιοθήκη?

Το plex προτεινει συγκεκριμενο τροπο ομαδοποιησης σε φακελους του υλικου σου

https://support.plex.tv/articles/naming-and-organizing-your-tv-show-files/

Αν το κανεις ετσι δεν θα εχεις προβλημα.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις στην περιπτωση σου ειναι να ακολουθησεις την οδηγια, να αλλαξεις τα library locations μεσα απο το plex και μετα να κανεις refresh ολες τις libraries. Ετσι θα βρει που εχεις μετακινησει τις σειρες/ταινιες

Το ιδανικό είναι αυτό που προτείνει το plex. Φτιάξε 2 φακέλους. Έναν για τις ταινίες και ένα για τις σειρές. Και τοποθέτησε εκεί ότι θες σε υποφακελους. Δηλαδή η κάθε ταινία να είναι σε δικό της φάκελο όπως και οι σειρές. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί και η ταχύτητα. Εγώ πχ έχω 2 σκληρούς και έχω 2 φακέλους στον κάθε ένα. Movies & TV Shows. Κατω απο έκει ότι θέλω. Πότε δεν με έχει απογοητεύσει.

Καλησπερα παιδες.
Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εχω ενα Synology DS115j το οποιο ξερω φυσικα οτι ειναι πολυ μικρο απο αποψη δυνατοτητων για PMS. Παρ'αυτα το εχω αρκετο καιρο πανω και παιζει. Οχι χωρις τα προβληματακια του φυσικα αλλα παιζει.
Τα προβληματα του τους τελευταιους μηνες συνειδητοποιησα οτι συνεβαιναν λογω των subtitle addons που ειχα βαλει και τα οποια αλλαζαν τα φωτα στη CPU. Μολις τα εβγαλα εντελως αρχισε να πεταει και να μου βγαζει σπανιως το κλασσικο error οτι δεν μπορει να παιξει ενα αρχειο γιατι ο Server δεν μπορει να κανει το transcoding. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εδω και καιρο πληρωνω plex pass κυριως για τους υποτιτλους , απλα στην αρχη δε δουλευε σωστα και ειχα αφησει τα addons για να μπορω να κανω αλλαγες αν δεν ηταν σωστος ο χρονισμος.
Χθες ομως εχοντας βγαλει πλεον τα Addons και με το PMS να παιζει νερακι ολα τα αρχεια που του εβαζα χωρις να κολλαει, εγινε το εξης. Σε 2 αρχεια απο σειρες και τα 2 720p (x264) εβγαζε το γνωστο μνμ που ανεφερα παραπανω.
Η απορια λοιπον ειναι η εξης. Αν αφησω τα αρχεια στο NAS και βαλω τον Plex Server σε Libreelec σε ενα Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 θα παιξει καλυτερα? Εχω λογο να το δοκιμασω ή να μην μπω στον κοπο?
Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπερα παιδες.
Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εχω ενα Synology DS115j το οποιο ξερω φυσικα οτι ειναι πολυ μικρο απο αποψη δυνατοτητων για PMS. Παρ'αυτα το εχω αρκετο καιρο πανω και παιζει. Οχι χωρις τα προβληματακια του φυσικα αλλα παιζει.
Τα προβληματα του τους τελευταιους μηνες συνειδητοποιησα οτι συνεβαιναν λογω των subtitle addons που ειχα βαλει και τα οποια αλλαζαν τα φωτα στη CPU. Μολις τα εβγαλα εντελως αρχισε να πεταει και να μου βγαζει σπανιως το κλασσικο error οτι δεν μπορει να παιξει ενα αρχειο γιατι ο Server δεν μπορει να κανει το transcoding. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εδω και καιρο πληρωνω plex pass κυριως για τους υποτιτλους , απλα στην αρχη δε δουλευε σωστα και ειχα αφησει τα addons για να μπορω να κανω αλλαγες αν δεν ηταν σωστος ο χρονισμος.
Χθες ομως εχοντας βγαλει πλεον τα Addons και με το PMS να παιζει νερακι ολα τα αρχεια που του εβαζα χωρις να κολλαει, εγινε το εξης. Σε 2 αρχεια απο σειρες και τα 2 720p (x264) εβγαζε το γνωστο μνμ που ανεφερα παραπανω.
Η απορια λοιπον ειναι η εξης. Αν αφησω τα αρχεια στο NAS και βαλω τον Plex Server σε Libreelec σε ενα Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 θα παιξει καλυτερα? Εχω λογο να το δοκιμασω ή να μην μπω στον κοπο?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ο client που τρέχει ;

Ο client που τρέχει ;

Στην TV. Samsung UE 65 MU 6122.
Στο PC που το δοκιμασα με τον Plex Client μολις τωρα τα επαιξε μια χαρα παντως.
Ειναι θεμα client και οχι server λες?

Στην TV. Samsung UE 65 MU 6122.
Στο PC που το δοκιμασα με τον Plex Client μολις τωρα τα επαιξε μια χαρα παντως.
Ειναι θεμα client και οχι server λες?
Το plex "βλεπει" τι μπορεί να παίξει ο κάθε client και αν θεωρεί ότι κατι δεν μπορεί να παίξει ως εχει ξεκιναει το transcode.

Εκεί το παιχνίδι είναι χαμένο.

Σβήσε τους υπότιτλους εντελως και δοκίμασε στην tv.
Βάλε SRT υπότιτλους και ξαναδοκιμάσε στην tv.

Την έχω πάθει αρκετές φορές με format ηχου και υποτίτλων.

Το plex "βλεπει" τι μπορεί να παίξει ο κάθε client και αν θεωρεί ότι κατι δεν μπορεί να παίξει ως εχει ξεκιναει το transcode.

Εκεί το παιχνίδι είναι χαμένο.

Σβήσε τους υπότιτλους εντελως και δοκίμασε στην tv.
Βάλε SRT υπότιτλους και ξαναδοκιμάσε στην tv.

Την έχω πάθει αρκετές φορές με format ηχου και υποτίτλων.

Και τα 2 εχουν ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους. Αλλα δεν ειναι τα μοναδικα που εχουν ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους τα οποια αλλα ομως παιζουν

Παίξε το οπως ειναι για να κολησει και Κοίτα ταυτόχρονα στο activity του server για δεις το λόγο του trsnxcoding

Επίσης Βγαλε off τους υπότιτλους και ξεκινά το ξανά να δεις.

Παίξε το οπως ειναι για να κολησει και Κοίτα ταυτόχρονα στο activity του server για δεις το λόγο του trsnxcoding

Επίσης Βγαλε off τους υπότιτλους και ξεκινά το ξανά να δεις.

Λοιπόν φίλε μου τα δοκίμασα και τα 2 χωρίς υπότιτλους και παίζανε νεράκι. Μετά έκανα search μέσα από το plex να βρω srt υπότιτλους, βρήκε και έπαιξε μια χαρά. Οι άλλοι υπότιτλοι ήταν τύπου (ASS). Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Τον τελευταίο καιρό αρχίζω να ανησυχώ για το μέλλον του Plex και η αιτία είναι το Library Sharing. Δεν το χρησιμοποιώ και μακάρι να είναι το μόνο που ίσως πειραχτεί. Ας εξηγήσω όμως τι με ανησυχεί. Παρατηρώ σε πολλές ομάδες στο FB διάφορα άτομα που γράφουν ότι δεν πληρώνουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες που έχουμε αλλά δίνουν κατιτίς σε άγνωστους οι οποίοι τους μοιράζουν τη βιβλιοθήκη τους. Επειδή μέχρι τώρα το Netflix ήταν μονοπώλειο δεν ένοιαζε κανέναν αυτό. Από δω και πέρα όμως θα έχουμε Disney, Apple και δεν ξέρω τι άλλο έρχεται. Το χρήμα θα μοιραστεί και όταν αυτορυθμιστεί η αγορά θα αρχίσουν τα πανηγύρια. Διότι δε νομίζω να πληρώνουν πολλοί για να βλέπουν από λίγες ταινίες - σειρές σε κάθε πλατφόρμα. Πχ η Disney θα έχει για αρχή 500 ταινίες που είναι αστείος αριθμός. Μια απλή αναζήτηση σε γνωστό site θα αναφέρει 13,819 μοναδικές ταινίες. Οκ 2Gb τα 1080 αλλά δε νομίζω να νοιάζει και πολλούς.

Γι' αυτό φοβάμαι μην έχουμε τίποτα περίεργα και δούμε καμιά μέρα τίποτα λουκέτα. Μακάρι το μόνο που να πειραχτεί είναι η εξωτερική πρόσβαση.

Έχει δοκιμάσει κανείς το DVR & Live TV ? Απο οτι διαβάζω υπήρχε θέμα με το EPG δεν ξέρω αν λύθηκε ?

Τρομερή εφαρμογη το plex σπίτι έχω nvidia shield με 100mbps γραμμή και είμαι στο μαγαζί σε άλλο μέρος και βλέπω της ταινίες που έχω σπίτι χωρίς σπασιματα.

Τρομερή εφαρμογη το plex σπίτι έχω nvidia shield με 100mbps γραμμή και είμαι στο μαγαζί σε άλλο μέρος και βλέπω της ταινίες που έχω σπίτι χωρίς σπασιματα.
Κοίτα τους πελάτες και ασε τις ταινίες :)

Μέχρι πριν 6-7 μήνες που δούλευε η κάρτα τηλεόρασης που είχα το έψαχνα συνεχώς. Δούλευε μεν αλλά χωρίς EPG δεν ήξερες τι έβλεπες. Δηλαδή ανάλογα με τη χώρα που διάλεγες έκανε την αντιστοιχηση. Οπότε έβλεπες το EPG του Rai1 και εσύ είχες Ant1. Αλλά είχε χαβαλέ διότι ήσουν στο μπαλκόνι και έβλεπες τηλεόραση στο κινητό.

εχει δοκιμασει κανεις να παιξει ταινιες 4K μεσω του plex?

Με Nvidia Sheild ως server και direct play έχω παίξει το Dark Knight και το Once upon a time in Hollywood, και τα 2 περίπου 20 Gb το καθένα και παίζει άψογα χωρίς να παρατηρήσω κάποιο stuterring η οτιδήποτε.