παιδια ..σημερα ανοιξα το account με την βεβαιωση και για την φοιτητικη εκπτωση ,,επαιξα και καμια ωρα με ενα macbook που ειχαν εκει στην εκθεση ..και τρελαθηκα ανοιπομωνω να κανω την παραγγελεια...ο υπαλληλος μου ειπε το εξης για την αναβαθμιση ..οτι οταν θες να βαλεις μνημη δεν αργει τοσο ..αν θες να αλλαξεις σκληρο ..καρτα γραφ.κλπ ειναι που καθυστερει...
επισης μου ειπε και κατι αλλο αλλα αυτο νταξει δεν το πολυ νιαστηκα οτι τα leopard που ξερει οτι ερχονται μαρτιο σε κανα μηνα δλδ μου ειπε αν ηθελα να περιμενω να παρω σε κανα μηνα το λαπτοπ ετσι ωστε η που θα εχουν βγει νεα μοντελα η που θα πεσουν οι τιμες...
εγω νεα μοντελα δεν νομιζω να βγουν αφου το μακμπουκ ειναι καινουργιο καινουργιο.......εε και οι τιμες να πεσουν ..ποσο θα πεσουν ποια? οποτε δεν με ενοχλει πολυ .....
τρομερη εμπειρια τα μακ.......!!!!!
επισης μου ειπε και κατι αλλο αλλα αυτο νταξει δεν το πολυ νιαστηκα οτι τα leopard που ξερει οτι ερχονται μαρτιο σε κανα μηνα δλδ μου ειπε αν ηθελα να περιμενω να παρω σε κανα μηνα το λαπτοπ ετσι ωστε η που θα εχουν βγει νεα μοντελα η που θα πεσουν οι τιμες...
εγω νεα μοντελα δεν νομιζω να βγουν αφου το μακμπουκ ειναι καινουργιο καινουργιο.......εε και οι τιμες να πεσουν ..ποσο θα πεσουν ποια? οποτε δεν με ενοχλει πολυ .....
τρομερη εμπειρια τα μακ.......!!!!!