Πληροφορίες Switcher

παιδια ..σημερα ανοιξα το account με την βεβαιωση και για την φοιτητικη εκπτωση ,,επαιξα και καμια ωρα με ενα macbook που ειχαν εκει στην εκθεση ..και τρελαθηκα ανοιπομωνω να κανω την παραγγελεια...ο υπαλληλος μου ειπε το εξης για την αναβαθμιση ..οτι οταν θες να βαλεις μνημη δεν αργει τοσο ..αν θες να αλλαξεις σκληρο ..καρτα γραφ.κλπ ειναι που καθυστερει...
επισης μου ειπε και κατι αλλο αλλα αυτο νταξει δεν το πολυ νιαστηκα οτι τα leopard που ξερει οτι ερχονται μαρτιο σε κανα μηνα δλδ μου ειπε αν ηθελα να περιμενω να παρω σε κανα μηνα το λαπτοπ ετσι ωστε η που θα εχουν βγει νεα μοντελα η που θα πεσουν οι τιμες...
εγω νεα μοντελα δεν νομιζω να βγουν αφου το μακμπουκ ειναι καινουργιο καινουργιο.......εε και οι τιμες να πεσουν ..ποσο θα πεσουν ποια? οποτε δεν με ενοχλει πολυ .....
τρομερη εμπειρια τα μακ.......!!!!!

παιδια ..σημερα ανοιξα το account με την βεβαιωση και για την φοιτητικη εκπτωση ,,επαιξα και καμια ωρα με ενα macbook που ειχαν εκει στην εκθεση ..και τρελαθηκα ανοιπομωνω να κανω την παραγγελεια...ο υπαλληλος μου ειπε το εξης για την αναβαθμιση ..οτι οταν θες να βαλεις μνημη δεν αργει τοσο ..αν θες να αλλαξεις σκληρο ..καρτα γραφ.κλπ ειναι που καθυστερει...
επισης μου ειπε και κατι αλλο αλλα αυτο νταξει δεν το πολυ νιαστηκα οτι τα leopard που ξερει οτι ερχονται μαρτιο σε κανα μηνα δλδ μου ειπε αν ηθελα να περιμενω να παρω σε κανα μηνα το λαπτοπ ετσι ωστε η που θα εχουν βγει νεα μοντελα η που θα πεσουν οι τιμες...
εγω νεα μοντελα δεν νομιζω να βγουν αφου το μακμπουκ ειναι καινουργιο καινουργιο.......εε και οι τιμες να πεσουν ..ποσο θα πεσουν ποια? οποτε δεν με ενοχλει πολυ .....
τρομερη εμπειρια τα μακ.......!!!!!

Αντε βρε καλορίζικο. Κι όσο πιο πολύ ασχολείσαι φίλε μου, τόσο περισσότερο θα καταλάβεις την διαφορά και θα ξετρελαθείς.

Οσον αφορά τα Leopard ή καινούργια μοντέλα κανείς δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσουν, πόσο μάλλον ο υπάλληλος του demo store. Αν βρήκες αυτό που σου αρέσει, χτύπα το!

Ειδικά για το macbook είναι piece of cake..

Bγάζεις την μπαταρία, ξεβιδώνεις ένα πλαισιάκι που έχει και οι μνήμες είναι σε 2 slot με ένα μικρό μοχλάκι για να βγαίνουν οι μνήμες χωρίς να πιέζεις με το χέρι..

ναι αλλα
ενα) θα τις πληρωσω εξτρα
και
δυο) θα εχω 2*512 στο χερι ...και δεν θα ξερω τι να τις κανω ..νταξει δεν με απασχολει και τοσο αν θα αργησει πολυ ...εχω εξεταστικη τωρα οποτε .,..αν το παρω τωρα-τωρα δεν προκειτε να περασω και κανενα απο τα επομενα μαθηματα :P
αυτα που δεν μπορω να σταματησω να κοιταω αν και ακομα δεν εχω καν το μακ στα χερια μου ειναι ,...tutorials και βιντεακια στο youtube με το smackbook , lightsaber :p, τα virtuedesktops, κλπ.κλπ.!!!
απο αυτα παιδια εσεις τι εχετε δοκιμασει? ..ειδα και το official της apple το bootcamp αλλα δεν ξερω κατα ποσο θελω να εμπιστευτω στα winXP η Vista το macbook-ακι μου οταν το παρω που θα ειναι και νεο :p
οποτε σκεφτομουν περισοτερο στις επιλογες parallel kai VM αλλα δεν μπορω να τις κανω ακομα τεστ -.-

βρε παιδακια...
ξερετε ποσο καιρο κανει η ..καλη μας αγαπημενη μας rainbow να μου ανοιξει ενα account? τους πηγα ολα τα χαρτια την δευτερα και μου λενε μεσα σε 3 μερες max και ακομα σημερα τιποτα ..οχι τπτ αλλο αλλα προβλετε και τριημερο ..μπροστα...δηλαδη αντε γεια μας φευγα... :'(
θελω apple.gr και καλητερη οργανωση!

Παιδάκι... καλώς ήλθες στην παιδική χαρά που λέγεται "Ελλην IMC". :BDGBGDB55: Υπομονή και όλα θα γίνουν. Αξίζει τον κόπο.

θελω apple.gr και καλητερη οργανωση!

Εσύ κι εμείς και πάρα πολλοί άλλοι. -bye-

αρχιζω και απογοητευομαι ... :-(
εχουν περασει 6 εργασιμες και ακομα να φιλοτημηθουν να μου στειλουν τον κωδικο για να μπορω να μπω στο site τους ,...ουτε παραγγελεια δεν μπορω να κανω..
μα ειμαστε σοβαροι ρε παιδια? λαπτοπ θα παρω οχι πυραυλικο συστημα για το σπιτι...
στα κεντρικα της apple στην αμερικη κανουν εξακριβωση του ΑΦΜ μου ? ..ελεος δλδ τι να πω?? το θεμα ειναι οτι ...δεν θελω να παω να το παρω και απο αλλο μαγαζι γιατι αυτο αυτοματος σημαινει οτι θαπληρωσω...300+ τουλαχιστον! χωρις τα εξτρα που θελω1!!!!!

Kαλως ηρθες και εσυ στον πλανητη Rainbow Hellas...
Εγω εχω παραγγειλει ενα MacBook White 2.0 Ghz 1Gb Ram απο το Multirama εδω στην ιεραπετρα απο τις 18 Δεκεμβριου και ακομα δεν εχω ιδεα εαν και ποτε θα το παραλαβω...
Κατι ακουσα σε μια συνομιλια οτι δεν θα φερνουν πια στα κεντρικα της Multirama Μαcbook και θα φερνουν μονο λιγα κομματια Macbook Pro και αυριο περιμενω να ξαναμιλησει ο ιδιοκτητης του τοπικου Multirama με την Rainbow να δω τι θα γινει..
Πρωτη φορα παντως συναντω εταιρεια να μην θελει λεφτα...

Δυστηχώς φίλοι μου, έτσι είναι η κατάσταση προς το παρόν. Οι χρήστες Mac σε όλη την χώρα αυξάνονται αλλά οι υπεύθυνοι κωφεύουν. Ευελπιστούμε πως η παρούσα κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη. Τα μηνύματα είναι θετικά και μάλιστα έρχονται από επίσημα χείλη. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, θα αλλάξει άρδην η κατάσταση. Συνιστώ υπομονή και να υπενθυμίσω για μία ακόμη φορά πως η εμπειρία αξίζει την αναμονή. Οσο δύσκολη κι αν μας κάνει την ζωή ο Ελλην IMC εμείς θα επιμένουμε.

λοιπον παιδακια μου καλα μετα απο μερικα τηλεφωνηματα και καμποσα...
"duhhhhhhhhhhhh" εκμερους μου..τι ακουσα ο ανθρωπος τελος παντων
καταφερα και πειρα τον πολιποθυτο κωδικο....και μπηκα και στο edustore.gr ολα ετοιμα για παραγγελεια...
τι θελω τωρα απο εσας...
ακομα δεν εχω κατασταλαξει στην επιλογη Αγγλικων Ελληνικων αλλα μαλον βαδιζω στα αγγλικα
οποτε εχουμε και λεμε MacBook Core 2 duo
τωρα ομως να βαλω ενα γιγα επιπλεον απο την παραγγελεια? (αν το κανω αυτο μου ειπε απο το τηλεφωνο ο τυπος οτι οποιαδιποτε αλλαγη ακομα και ραμ ..περνει 20 εργασημες δλδ ενα μηνα...) αλιως αν ειναι ανεπαφο στο φερνουν σε 10-15 δλδ αντε 2βδομαδες
να κανω τι? να τους πω να βαλουν αυτοι 1 γιγα επιπλεον? δλδ 171ευρω χωρις φπα +?
η να το παρω με το ενα ....δλδ τελικη τιμη 1,195 Euro και μετα να παρω 2 ντιμακια του 1 γιγα και να τοποθετησω μονος μου?
απο που μπορω να τα παραγγειλω? σε ποσο καιρο θα μου ερθουν? τι θα κανω τα υπαρχοντα ντιμακια 2*512?

1gb ram -10%
macbook1gar8.jpg

1gb ram κανονικη τιμη
macbook1gfpadg9.jpg

2gb ram -10%
macbook2gkg3.jpg

2gb ram κανονικη τιμη
macbook2gfpafo8.jpg

οριστε το εφτιαξα και με εικονουλες -bye-

(ειμαι κολημενος και ανυπομονος το ξερω σορρυ αλλα θελω mac τωραααα:smash: )

Εγώ όταν αγόρασα το mac mini μου δεν πήρα έξτρα μνήμη. Αγόρασα απο Γερμανία μέσω ebay (χωρίς εγγύηση φυσικά) και την εγκατέστησα μόνος μου. Αντί για 200+ περίπου ευρώ πλήρωσα μαζί με τα μεταφορικά 90 περίπου ευρώ.
Αν αξίζει εσύ θα το αποφασίσεις πάντως.

ουφφφ δεν αντεξα τελικα την εκανα την παραγγελεια 2 γιγα ραμ αγγλικο και ενα mighty mouse ενσυρματο....
τωρα μπηκα στην φαση: "περιμενετε καλοι μας μαλ@κες εεεeeee πελατες να σας το φερουμε του αγιου.. ανημερα "
τουλαχιστον τωρα ξερω οτι τα επομενα μου ποστ εδω περα θα ειναι του στυλλ..
σας παρακαλω κρατηστε με μην παω να τους ανοιξω τα κεφαλια...

αυτο τι ακριβως σημαινει? το pending?
εχει ποτε παραγγειλει απο το applestore.gr? (λογικα ναι) ποια ειναι η διαδικασια ξερετε? εχω βαλει επιλογη να πληρωσω τα λεφτα με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο...
το μονο mail που εχω λαβει ειναι ενα που λεει οτι πειρανε την παραγγελεια μου και αυτο ..τπτ αλλο

Το pending σημαίνει πως ή παραγγελία σου εκκρεμεί και δηλ. δεν έχει ολοκληρωθεί. Οταν θα έρθει το MacBook θα επικοινωνήσουν μαζί σου τηλεφωνικώς ώστε να προχωρήσεις στην κατάθεση.

αααααα ευχαριστωωω παρα πολυυ μιχαλη..απλα σορρυ ειμαι νεος και δεν ξερω :-S (εχω και λιγο την γνωστη αγωνια ολα να πανε καλα οποτε οκ τωρα απλα περιμενω και ελεχνο το mail μου 30 φορες την ημερα :-P

Δαμιανέ από την στιγμή που έκανες το build to order μην το περιμένεις νωρίτερα από ένα μήνα. Το πολύ πολύ να σου έρθει άλλο ένα mail που να σου λέει πως το προϊόν δεν είναι σε άμεση διαθεσιμότητα και να σε ενημερώνουν με την εκτίμησή τους για τον χρόνο παράδοσης. Είπαμε, υπομονή. Μετά θα του βγάλεις τα μάτια. Προς το παρόν ξεψάχνισε τις σχετικές ιστοσελίδες και ενημερώσου για το λειτουργικό ώστε όταν έρθεις να είσαι έτοιμος.

Επειδή είδα ότι έλαβες μέρος στον Διαγωνισμό πρέπει να έχεις συμπληρώσει 50 μηνύματα για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σου. Οπότε... ρώτα!

Μην αγχώνεσαι και μην χαλάς το χρόνο σου με το να κοιτάς το mail σου 50 φορές την ημέρα.
Όταν με το καλό έρθει ο H/Y, θα σε ενημερώσουν για να πληρώσεις (αν δε το έχεις ήδη κάνει) και να κανονίσουν την αποστολή.
Ειλικρινά σου εύχομαι να μην καθυστερήσει και να είσαι από τους τυχερούς.
Αν πάντως σου έρθει σε λιγότερο από 25 μέρες, ε δεν παίζεις και κανα λόττο την ημέρα που θα το πάρεις?

Last edited: