Πλήρωσε Ελληνα άλλη μια φορά...!!

Δεν το συνεχίζω, δεν αξίζει τον κόπο το ban όχι τίποτ' άλλο.

Όταν βρεις το θάρρος να μας ενημερώσεις πού έχεις δημοσιεύσει το άρθρο, ειδοποίησέ με να συνεχίσουμε όσο πολιτισμένα θέλεις είτε δημοσίως είτε κατ' ιδίαν.

κ'ανε και ban kai boun
και ό,τι θέλεις

φυσικά και δεν αξίζει τον κόπο
απλώς σκέψου ποιός είναι ο κόπος
και ποιό είναι το άξιον κόπου

μη σου βάζω δύσκολα όμως
καλή χρονιά να έχεις

δημοσίως λοιπόν συνεχίζω με ανέκδοτο
το οποίο ελπίζω να μου συγχωρήσουν οι ένθεοι του φόρουμ:

Πεθαίνει ο Λένιν και πάεισ τον Παράδεισο
Τον Βλέπει ο άγιος Πέτρος και λέει
Συ εισαι ο επάρατος ;
Αποκλείεται να σε δεχθούμε 'αθεε
εμπρός στην κόλαση
Πάει που λές στην κόλαση και ο αρχιβελζεβούλ τον στέλνει στα καζάνια
τότε αρχίζει και ρωτάει : τι επιδόματα λαμβάνετε
πόσε ώρες εργασίας έχετε
συνδικαλιστικό όργανο διαθέτετε;
Τρελλαίνετε ο Βελζεβούλης
και τον ξαναστέλνει στον Θεό

Ημέρες μετά άκρα σιωπή εν Παραδείσω
Ανήσυχος ο Εξω από Δω τηλεφωνεί στον ´Θεό
Ελα θεε τι έγινε με αυτόν τον Λένιν;
Απάντησις:
Πρώτον δεν υπάρχει Θεός
και Δεύτερον είμαστε όλοι σύντροφοι!

Τα λέμε

Τσουβαλιάζοντας όλους τους μουσουλμάνους ως φανατικούς, τους ναούς τους ως εκτροφεία και σαν λύση να προτείνεις το μάντρωμα σε ένα μεγάλο εκτροφείο πως ήθελες να σε να σε αποκαλέσω. Δηλαδή όλοι οι ιταλοί στην Αμερική είναι μαφιόζοι γιατί υπάρχει η Cosa Nostra.
Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε.

Μάλλον δεν διάβασες το κείμενο με τις απόψεις των εκπροσώπων των Μουσουλμάνων? Αυτά λένε? Το αντέγραψα με copy - paste!
Εκτός αν τους θεωρείς ρατσιστές και φασιστόμουτρα άρα δεν αξίζει να το συζητάμε άλλο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ
'ΚΑΤΕΒΗΚΕ" ΑΠΟΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΩΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ"

ΤΟΟΟΟΟΣΗΗΗΗΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Εγω παντως που, δυστυχως για μενα, μπηκα στον κοπο να το διαβασω, δεν το ειδα ως επικινδυνο.
Μαλλον προς το φαιδρο μου φερνει.
Σκορπιες αναλυσεις βολικα συρραμενες χωρις ομως ουσιαστικα να λενε κατι. Πιο πολυ σαν κειμενο εντυπωσιασμου φαινεται μπας και πεσει κανενα γκομενακι.
Συγνωμη...

Υ.Γ. Τα κεφαλαια ενοχλουν...

Μάλλον δεν διάβασες το κείμενο με τις απόψεις των εκπροσώπων των Μουσουλμάνων? Αυτά λένε? Το αντέγραψα με copy - paste!
Εκτός αν τους θεωρείς ρατσιστές και φασιστόμουτρα άρα δεν αξίζει να το συζητάμε άλλο!

Αυτό το μαντρώνοντας μου έκατσε κάπως και μάλλον σε παρεξήγησα. Διαβάζοντας σήμερα πιο προσεκτικά τα post σου προφανώς με τα εκτροφεία φανατικών είχες μια συγκεκριμένη κατάσταση στο μυαλό σου και δεν τσουβάλιαζες όλους τους μουσουλμάνους ως φανατικούς όπως αρχικά είχα καταλάβει. Δεν ξέρω, τον τελευταίο καιρό βλέπω συνεχώς τον ρατσισμό-φασισμο να μεγαλώνει στην χώρα μας και μάλλον έχω γίνει υπερευαίσθητος.

Αυτό το μαντρώνοντας μου έκατσε κάπως και μάλλον σε παρεξήγησα. Διαβάζοντας σήμερα πιο προσεκτικά τα post σου προφανώς με τα εκτροφεία φανατικών είχες μια συγκεκριμένη κατάσταση στο μυαλό σου και δεν τσουβάλιαζες όλους τους μουσουλμάνους ως φανατικούς όπως αρχικά είχα καταλάβει. Δεν ξέρω, τον τελευταίο καιρό βλέπω συνεχώς τον ρατσισμό-φασισμο να μεγαλώνει στην χώρα μας και μάλλον έχω γίνει υπερευαίσθητος.

Τον τελευταίο καιρό καταβάλεται μια τεράστια προσπάθεια να μας στρέψουν τον έναν ενάντια στον άλλο για να μην ασχολούμαστε μ'αυτούς που πραγματικά πρέπει.
Μέσα σε αυτό το πλάισιο και ενώ υποδεικνύεται ως εχθρός ο δημόσιος υπάλληλος, ο γιατρός, ο δικηγόρος, ο μετανάστης (που δεν έχει και φωνή) θα γλίτωνε?

Εγω παντως που, δυστυχως για μενα, μπηκα στον κοπο να το διαβασω, δεν το ειδα ως επικινδυνο.
"Σκορπιες αναλυσεις βολικα συρραμενες χωρις ομως ουσιαστικα να λενε κατι. Πιο πολυ σαν κειμενο εντυπωσιασμου φαινεται μπας και πεσει κανενα γκομενακι.
Συγνωμη...

Υ.Γ. Τα κεφαλαια ενοχλουν..."

Σωστός !!!
Με πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα που άρχισα την συζήτηση
Πάντως, ειρήσθω εν παρόδω,
εκτός του ότι είμαι παντρεμένος
και ο κλοιός έχει σφίξει
τέτοιες ιδέες ή προτάσεις ή καταθέσεις γνωμών/γνώσεων
δεν έχουν και την μεγαλύτερη απήχηση στα γκομενικά πλήθη!

Δεκτή η ΣΥΓΓΝΩΜΗ
αλλά με δύο 'σσ"
καθότι ΣΥΓΝΩΜΗ = ΣΥΣ (χοίρος) + γνώμη
αντιθέτως από τον ΣΥΝ + ΓΝΩΜΗ = ΣΥΓΓΝΩΜΗ (ανάλογα και συγγνωστή πλάνη κλπκλο...)

και εγώ με την σειρά μου να ζητήσω συγγνώμη για τα κεφαλαία
αλλά ήσαν απαραίτητα...

καλές γιορτές φίλε μου!

"Σκορπιες αναλυσεις βολικα συρραμενες χωρις ομως ουσιαστικα να λενε κατι. Πιο πολυ σαν κειμενο εντυπωσιασμου φαινεται μπας και πεσει κανενα γκομενακι.
Συγνωμη...

Υ.Γ. Τα κεφαλαια ενοχλουν..."

Σωστός !!!
Με πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα που άρχισα την συζήτηση
Πάντως, ειρήσθω εν παρόδω,
εκτός του ότι είμαι παντρεμένος
και ο κλοιός έχει σφίξει
τέτοιες ιδέες ή προτάσεις ή καταθέσεις γνωμών/γνώσεων
δεν έχουν και την μεγαλύτερη απήχηση στα γκομενικά πλήθη!

Δεκτή η ΣΥΓΓΝΩΜΗ
αλλά με δύο 'σσ"
καθότι ΣΥΓΝΩΜΗ = ΣΥΣ (χοίρος) + γνώμη
αντιθέτως από τον ΣΥΝ + ΓΝΩΜΗ = ΣΥΓΓΝΩΜΗ (ανάλογα και συγγνωστή πλάνη κλπκλο...)

και εγώ με την σειρά μου να ζητήσω συγγνώμη για τα κεφαλαία
αλλά ήσαν απαραίτητα...

καλές γιορτές φίλε μου!

Αγαπητέ μου, απήχηση στα γκομενικά πλήθη μπορεί να μην έχουν, αλλά σίγουρα προκαλούν σκέψεις του τύπου "Πωπω τι είπε τώρα" και εάν δεν είναι μακροσκελείς βοηθούν στην δημιουργία εντυπώσεων... :coool:

Πάντως επι της ουσίας το κείμενο ήταν μπαλαφάρα και δυσανάγνωστο λόγω των κεφαλαίων (με το συμπάθειο δηλαδή)....

Καλές γιορτές πάντως.

χαίρομαι πάντως

που είσθε όλοι τόσο ευαίσθητοι....

με τους αναξιοπαθούντες

εγώ πάντως δηλώνω

εντυπωσιακά και βερμπαλιστικά

αναίσθητος...

ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ "ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.

ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.......:firstprize:-bye-:damnyou:

Επειδή κάποιος(οι) με θεώρησαν ρατσιστή και ξενόφοβο, θα γίνω πιο σαφής. Οι 700.000 χιλάδες μουσουλμάνοι βεβαίως δικαιούνται να έχουν λατρευτικούς χώρους, είτε αυτοί κτιστούν από το ελληνικό κράτος, είτε με δικούς τους πόρους. Βέβαια η άποψη ότι εάν κτιστούν από το κράτος θα μπορούν να ελέγχονται από αυτό, σηκώνει πολύ συζήτηση. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι πόσοι από αυτούς είναι νόμιμοι μετανάστες και πόσοι λαθρομετανάστες. Νομίζω ότι ως χώρα έχουμε ήδη κορεσθεί με την είσοδο νόμιμων μεταναστών και με τη συνεχή είσοδο λαθρομεταναστών μόνο προβλήματα δημιουργούνται. Κάθε χώρα μπορεί να δεχθεί ορισμένο αριθμό μεταναστών. Δεν νομίζω ότι αυτό που λέω αποτελεί ξενοφοβία ή ρατσισμό.
Εάν όμως κύριοι συνεχίσει η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών, σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και την μετανάστευση των Ελλήνων, κάποια στιγμή στο μέλλον ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.

%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2599_%25C2%25AB%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259D%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2599%25C2%25BB.jpg

:fahne90::fahne90::fahne90:

μια χαρά !!! πιό όμορφη εικόνα απο κανα μπουχέσα Β.Π

Έχω γνωστούς αλλοδαπούς/ες
Μια φίλη τη συνέλαβαν οταν τελείωσε την εργασία της και περίμενε ταξί.
Δεν ειχε πράσινη κάρτα οπως μεγάλο ποσοστό των αλλοδαπών.
Ο δικηγόρος που τον όρισε η αστυνομία της έδινε επλίδες πως θα την έβγαζε βαση καπου νόμου που δεν γνωρίζω...τελος πάντων της πήρε 1500ε δεν πέτυχε και ήθελε άλλα τόσα για να δοκιμάσει κατι διαφορετικό.

Από την μια οι κυβερνώντες θέλουν νόμιμους αλλοδαπούς για να εισπράτουν φόρο από την αλλη τα εκτελεστικά όργανα και λοιποί βρίσκουν τρόπους να εκμεταλευτούν καταστάσεις.

Γνωρίζετε πόσο κοστίζει η νομιμότητα στη χώρα μας?
ας μας πει ενας δικηγόρος
Πιστεύω αν ειχαν τοσα ευρώ οσο κοστιζει η νομιμότητα, δεν θα έρχονταν στη χώρα μας.
Απλά ξερουν οτι εδώ ''γίνεται και έτσι και ...γιουβέτσι''.

Να είμαστε καλά όλοι με υγεία και δημιουργία

Υ.Γ. Μόνο να προσέχουν τα παιδιά στις διαβάσεις πεζών το κόκκινο ανθρωπάκι στο φανάρι μη χτυπήσουμε

Ενδιαφέρον έχει ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ οι θιασώτες των απόψεων υπέρ των μεταναστών και των δικαιωμάτων τους.
Γιατί νομίζω ότι βολεύονται σε θεωρίες μιας και πιθανότατα όλα αυτά τα βλέπουν με το κιάλι σε περιοχές μακριά από το κέντρο.
Μακρία από τα προβλήματα γίνομαι και εγώ ΠΟΛΥ θεωρητικός και ανεκτικός.
Άιντε γιατί μερικοί φυλάμε Θερμοπύλες σε μερικές περιοχές.

Sorry δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσε, απλά αναφερω οτι εχω τριγύρω μου όλες τις φυλές αλλά σε καμία περίπτωση δεν ειναι οπως στης αδελφής μου στη Κυψελη και στο υπόλοιπο κέντρο.

Last edited:
και το βλέπω ισως λίγο διαφορετικά
Είναι άνθρωποι που φέρονται ανάλογα της δεδομένης τους κατάστασης οπως θα εκανε ο καθενας μας.
Σε καμία περιπτωση δεν συμφωνώ με νομιμοποίηση χιλιάδων Κινέζων κατά την απαίτηση της cosco για να τους κοστίσει φθηνότερα.