Παιδιά εγώ έχω μια απορία: Οι περισσότερες εφαρμογές πλοήγησης έχουν κοινό σύστημα χαρτών, βλέπε navteq, τι ακριβώς αλλάζει από λογισμικό σε λογισμικό; Επίσης παίζει ρόλο η συσκευή στο πως ταιριάζει ένα σύστημα πλοήγησης; Εγώ απ το NDRIVE για παράδειγμα είπα πως έχω μείνει ευχαριστημένος, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τέλειο, απλά έχω καταλάβει και προσαρμοστεί στα κουσούρια του, αυτό γίνεται σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας, απ τις γυναίκες μας μέχρι και τα αυτοκίνητα. Οταν παραδείγματος χάριν, μου λέει μείνετε δεξιά, την ώρα που εννοεί ευθεία, έχω καταλάβει ότι εννοεί ότι έχει και αριστερά στενό, και πρέπει να παραμείνω στην ευθεία πορεία μου, ξέρω ότι θα πρεπε να λέει μείνετε ευθεία, εντάξει, είπαμε 29 ευρώ δώσαμε όχι 80!!! Αυτό όμως που έχει σημασία για μένα κι ας κάνει όπως λέει κάποιος κύκλους, που δεν το χω διαπιστώσει αυτό, είναι να με πηγαίνει στον προορισμό του και προς το παρόν με έχει πάει σε όλους, αποτυχία θα ήταν να μήν με είχε πάει απ τις 40 περίπου που αναζήτησα στις 10, εκεί ναι πάει για πέταμα, ακόμα όμως δεν έχω χαθεί η μπερδευτεί κάπου. Αυτά δεν τα λέω για να υπερασπίσω την αγορά μου, πιστεύω όμως ότι μερικές φορές διυλίζουμε τον κώνοπα για πράγματα μάλλον ασήμαντα στη ζωή μας. Για την ιστορία, ακόμα κι όταν ζήτησα γνωστή διαδρομή, (σπίτι) με πήγε σε διαδρομή κοινή θα έλεγα, δηλαδή την επίσημη, εγώ πάω από πατέντες, τις οποίες τις παρέκαμψε κι αυτές όταν άλλαξα αναζήτηση από σύντομη σε κοντινότερη, με πήγε από στενάκια άλλα που δεν τα ξερα και τώρα άλλαξα τη διαδρομή μου χάρη σ αυτό, τέλος πάντων εγώ για να κρίνω καλύτερα θα πρεπε να χα άλλα 3 τουλάχιστον λογισμικά για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, δυστυχώς όμως δεν έχω αυτή τη δυνατότητα.