Ποδήλατο!

Κύριοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ομολογώ πως ένα θεματάκι με τη μέση υπάρχει αλλά νομίζω πως σιγά σιγά με την άσκηση και την συνήθεια θα είναι οκ.
Ο τύπος ποδηλάτου που θα πάρω θα είναι cX δεν ενδιαφέρομαι για κ και άλλο.
Το μπάτζετ είναι αυστηρά μέχρι το 1000ρικο. Ούτε ευρώ παραπάνω.
Φίλε cosmiclpetros κουκλί το 9ner αλλά εκτός προϋπολογισμού...
Την προσφορά για το Dolan που ανέφερα πριν στο 48χ17 μου την έκαναν.
Έχω βρει κ ένα kona σε προσφορά πολύ καλή αλλά είναι 56αρι και φοβάμαι μήπως μου είναι μεγάλο. Έχω ύψος 179 βέβαια έχω κ σχετικά μακρυά χέρια...

Last edited:
Το θέμα μεγέθους μην το παίρνεις αψήφιστα.
Ίδιο ύψος έχουμε και καβαλάω 53άρι...
Το 56άρι πιστεύω θα σου είναι οριακό (δηλ. μεγάλο) και θα έχεις αρκετά όρθια θέση.
Με την μέση έχω και εγώ ψιλοπροβληματάκια, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια που κάνω φουλ ποδήλατο έχουν μειωθεί κατά 90%.
Σε αυτό όμως παίζει σημαντικό ρόλο η θέση και στάση που έχεις επάνω στο ποδήλατο.

Κύριοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ομολογώ πως ένα θεματάκι με τη μέση υπάρχει αλλά νομίζω πως σιγά σιγά με την άσκηση και την συνήθεια θα είναι οκ.
Ο τύπος ποδηλάτου που θα πάρω θα είναι cX δεν ενδιαφέρομαι για κ και άλλο.
Το μπάτζετ είναι αυστηρά μέχρι το 1000ρικο. Ούτε ευρώ παραπάνω.
Φίλε cosmiclpetros κουκλί το 9ner αλλά εκτός προϋπολογισμού...
Την προσφορά για το Dolan που ανέφερα πριν στο 48χ17 μου την έκαναν.
Έχω βρει κ ένα kona σε προσφορά πολύ καλή αλλά είναι 56αρι και φοβάμαι μήπως μου είναι μεγάλο. Έχω ύψος 179 βέβαια έχω κ σχετικά μακρυά χέρια...

να ξέρεις οτι όσο πιο σκυφτός είσαι ,τόσο λιγοτερο καταπονείς την μέση σου! επισης θα την γυμνάσεις κιόλας με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν οι ενοχλήσεις που έχεις (απο προσωπικη εμπειρια!).
56άρι ΜΗΝ παρεις.

Απάντηση: Re: Ποδήλατο!

Με βλέπω για το Dolan...

Ρίξε μια ματιά και στο Giant Brava SLR, ωραίο και το Dolan αλλά cantilever φρένα έν έτη 2013 μου φαίνονται κάπως. Προπαντώς να δείς πιο νούμερο σου κάνει στο σωματότυπό σου αυτό είναι το βασικότερο, όλα τα άλλα φτιάχνονται. Λάστιχα μη βάλεις κάτι παραπάνω από 700X35c για να είσαι πιο άνετος στην πόλη, πολλά θα τα μάθεις στην πορεία, παραμύθια για μικρά παιδιά είναι τα του ποδηλάτου.

Καλωσόρισες στην ποδηλατοκίνηση, λίγο προσοχή θέλει με τους κάφρους εκεί έξω, φωτάκια μπρος πίσω για την ασφάλειά σου ( πέταλο προφανώς έχεις από το Dominator :helmet: ) και ένα κρανάκι, και να δεις τι ευεξία θα έχεις κάθε μέρα και πόσο όμορφα θα αισθάνεσαι μόλις το συνηθίσεις.
Για τεχνικά, σέρβις κλπ κλπ, εδώ είμαστε...

:ernaehrung004:

Κύριοι μετά απο βόλτα σε μαγαζιά, βλέποντας, ανεβαίνοντας, και κουβεντιάζοντας με τους πωλητές και μάστορες άλλαξα κατα 99% γνώμη....
KONA HONKY TONG
honky_tonk.jpg

http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/kona-honky-tonk-2014.html
μην βαράτε ρέεειιι
ξέρω πως δεν παιζει χωμα αλλά όλα τα υπόλοιπα νομίζω θα τα κάνει πολύ πιο καλά και έχει όλα τα πλεονεκτήματα του ατσαλιού... και είναι και κουκλί!!

Κουκλί είναι,αυτό είναι σίγουρο.Μια ερώτηση αν επιτρέπεται,αμάξι θα πάρεις κάποια στιγμή;Αν ναι δε θεωρώ σοφή την κίνησή σου να πας σε κούρσα-ποδήλατο,σε περιορίζει ασφυκτικά.Με ένα άλλου τύπου ποδήλατο,πχ τα cyclocross που έλεγες,βάζεις στο αμάξι μια σχάρα,και όπου γής και πατρίς.Άμα στην Ελλάδα δεν πατήσεις χώμα πού θα το κάνεις;Στον Ολλανδία;

Μια απορία έχω:Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του ατσαλιού;

Κουκλί είναι,αυτό είναι σίγουρο.Μια ερώτηση αν επιτρέπεται,αμάξι θα πάρεις κάποια στιγμή;Αν ναι δε θεωρώ σοφή την κίνησή σου να πας σε κούρσα-ποδήλατο,σε περιορίζει ασφυκτικά.Με ένα άλλου τύπου ποδήλατο,πχ τα cyclocross που έλεγες,βάζεις στο αμάξι μια σχάρα,και όπου γής και πατρίς.Άμα στην Ελλάδα δεν πατήσεις χώμα πού θα το κάνεις;Στον Ολλανδία;

Μια απορία έχω:Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του ατσαλιού;

Χμμμ όχι... αμάξι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια. Είμαι αυστηρά δίτροχος. Τα αμάξια σε ένα μεγάλο βαθμό μου την σπάνε ειδικά στην Αθήνα αλλά βέβαια είναι φορές που το χρειάζεσαι δεν λέω...
Οι γνώστες λένε πως το ατσάλι είναι πιο ξεκούραστο, έχει κάποιες ελαστικότητες και η αίσθηση που δίνει είναι πιο smooth με δεδομένο βέβαια πως δεν κυνηγάμε τα χρονόμετρα.
Τώρα σε σχέση με το χώμα... Χμμμ ένα mountainακι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν χεχε..
Είναι και το θέμα μούρη που αν μη τι άλλο, ειδικά στο ποδήλατο είναι το νούμερο 1 ΙΜΟ.

Last edited:
Καλορίζικοοοοο....
Εγώ γουστάρω που είσαι βράχος στις επιλογές σου!!! :ADFADF1:

Καλορίζικο.Έτρεχα κι εγώ πριν 2 χρόνια να πάρω ποδήλατο και ανάθεμα αν έχω κάνει 20 χιλιόμετρα...Μακάρι εσύ να το λιώσεις.