Ποδήλατο!

Το νου σου με το Chain, πολλές φορές οι τιμές στις προσφορές είναι ίδιες μ' αυτές που βρίσκεις κι εδώ ίσως και φθηνότερα...

Αμα θες κράνος να σου δώσω ένα Urban που πήρα πέρσι στην έκθεση σε μια έξαρση καταναλωτισμού δεν το φόρεσα τελικά σχεδόν καθόλου :flipout: 55-60 νούμερο...δεν θέλω χρήματα.

Re: Απάντηση: Ποδήλατο!

Το νου σου με το Chain, πολλές φορές οι τιμές στις προσφορές είναι ίδιες μ' αυτές που βρίσκεις κι εδώ ίσως και φθηνότερα...

Αμα θες κράνος να σου δώσω ένα Urban που πήρα πέρσι στην έκθεση σε μια έξαρση καταναλωτισμού δεν το φόρεσα τελικά σχεδόν καθόλου :flipout: 55-60 νούμερο...δεν θέλω χρήματα.

Χίλια ευχαριστώ.. Δεν ξέρω τι νούμερο είμαι.
Στα κράνη μοτοσυκλέτας φοράω medium (shoei).
Σαφώς και με ενδιαφέρει αλλά κ να στο πάρω χωρίς να σου δώσω τπτ μου έρχεται λίγο κάπως...
Αν θες στείλε μου το τηλ σου με πμ να σε πάρω...
Πάντα κοιτώ τι παίζει στην τοπική αγορά πριν πάρω και από το ίντερνετ..
Ευχαριστώ και πάλι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο!

Σαφώς και με ενδιαφέρει αλλά κ να στο πάρω χωρίς να σου δώσω τπτ...

Σου κάνει.

Το τυράκι το είδες...τη φάκα όμως; Θα έρθεις στη Σαλαμίνα με το ποδήλατο να το πάρεις :flipout:

Πλάκα κάνω, αν και είναι πολύ εύκολο να έρθεις με το καραβάκι από Πειραιά, αλλά καλύτερα την άνοιξη που θα είναι πιο όμορφα, θα έχεις συνηθίσει και το πετάλι...θα έρθω εγώ με το δικό μου κάπου κεντρικά να τα πούμε από κοντά. Η παρέα και η ανθρώπινη επαφή με ενδιαφέρει (και το ποδήλατο τα συνδιάζει αυτά) όχι το χρήμα. Έχεις pm.

Καλορίζικο και από μένα και καλές βόλτες.

Γιά κανονίστε καμιά βόλτα, είμαστε αρκετοί που ασχολούμαστε με το άθλημα . . . όταν δεν ακούμε μουσική :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Ποδήλατο!

Το θέμα μεγέθους μην το παίρνεις αψήφιστα.
Με την μέση έχω και εγώ ψιλοπροβληματάκια, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια που κάνω φουλ ποδήλατο έχουν μειωθεί κατά 90%.
Σε αυτό όμως παίζει σημαντικό ρόλο η θέση και στάση που έχεις επάνω στο ποδήλατο.

Μία από τα ίδια και εγώ!!!

Re: Απάντηση: Ποδήλατο!

Καλορίζικο και από μένα και καλές βόλτες.

Γιά κανονίστε καμιά βόλτα, είμαστε αρκετοί που ασχολούμαστε με το άθλημα . . . όταν δεν ακούμε μουσική :2thumb22sup:

Ώστε εσύ είσαι που γράφεις κ στο cyclist friends... :-) ήμουν σχεδόν σίγουρος.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Να πάμε βόλτα οπωσδήποτε!
Θα ανοίξω νέο θέμα να το κανονίσουμε...

Το θέμα βέβαια είναι πως είμαστε από διαφορετικές περιοχές αλλά που θα πάει θα την βρούμε την άκρη!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ!!!!

Τι λέτε να δούμε το πως μπορούμε να κανονίσουμε καμιά κοινή βολτίτσα;;
Προσωπικά μιλάω για άσφαλτο μιας και εχω κουρσάκι!
Να δηλώσουμε ποιοι ενδιαφερόμαστε και περιοχές που μένουμε ώστε να βρούμε μια διαδρομή που να βολεύει;
Προσωπικά είμαι αρχάριος οπότε καλό θα είναι να μην είναι κάτι extream!!!
Ως άποψη λέω πως, σε πρώτη φάση, ακόμα και βόλτα πόλης, δεν θα ήταν κακή ιδέα...

Αρα έχουμε και λέμε:
1) DomieMic65 - Kουρσα - Περιοχή Δάφνη.

καλησπέρα και χρόνια πολλα!

μερικές κλασσικες κουρσοδιαδρομές : 1.παραλιακή, 2. μαραθώνος (για Σταυρό - Ν.Μάκρη πχ), 3. Λαυρίου, φυσικά πρωινές ώρες που η κίνηση ειναι λίγη!

2) sfortis - Γέρακας

ta full suspension εχουν κλειδωμα στις αναρτησεις για οταν χρειαστει .... στις ανηφορες δηλ.
Στα υπολοιπα ειναι πολυ καλυτερα γιατι αποσβαινουν οποιοδηποτε κραδασμο , που στους Αθηναικους δρομους ειναι πολλοι!
Ειχα και hard tail πριν και τα ειδα ολα (ειδικα η μεση μου).

Αν ο φιλος μας φυσικα ειναι απολυτα υγειης , δεν εχει λογο να το διαλεξει.

Οσο για το ηλεκτρικο, καποιος που ειναι αρχαριος 'η εχει καποιο θεμα, ειναι το ιδανικο, γιατι ειναι ρυθμιζομενα κι ετσι μπορεις να κανεις πολυ καλυτερη και ασφαλεστερη γυμναστικη.... πας οσο πανε τα ποδια σου. Και δεν απογοητευεσαι απο την αρχη.

Μου θυμίζει η όλη συζήτηση αυτά που διάβαζα στα ποδηλατικά φόρα περυσι που αγόρασα κι εγώ ποδήλατο. Είναι σαν το hi-end εδώ σε μας: Κάποιος θέλει ένα απλό σύστημα να ακούει στο εξοχικό και του την πέφτουμε όλοι να αγοράσει ξεχωριστά κομμάτια, καλώδια, ρακ και λοιπά.

Δε βρίσκεις άκρη με τους ποδηλάτες -όπως και με τους χαϊεντάδες.

Ο υπάλληλος μόλις με είδε να ρυθμίζω το ύψος σέλας έτσι ώστε να μπορώ να πατάω κάτω χωρίς να μετακινούμαι πάνω της -οπότε και δεν τέντωνε τελείως το πόδι στην κάτω θέση του πεντάλ- έπαθε αποπληξία.

Παρόμοια αποπληξία έπαθα κι εγώ από το σύγκαμα λόγω τριβής στη σέλα, αφού κάθε 3 και λίγο σταματάς για να μη σε πατήσουν. Ακολούθησα ως προς το ύψος της αρχικά τις οδηγίες στα φόρα -λες και θα πήγαινα να κάνω νέο ρεκόρ γύρου Γαλλίας ο βλάκας και ήθελα μέγιστη εκμετάλλευση δύναμης.

Φυσικά κι εγώ αν δεν είχα κάποια επείγοντα οικογενειακά προβλήματα εδώ και κανα 2 μήνες, θα το είχα κάνει ήδη ηλεκτρικό.

Για αγύμναστους μεσήλικες καπνιστές σαν εμένα είναι ιδανικό. Όπως ακριβώς το έθεσες. Θα την κάνεις τη βόλτα των 10 χλμ, έστω κι αν έχει ανηφόρες και θα ποδηλατήσεις έστω αναλογικά μιλώντας τα 4 χλμ από αυτά. Χωρίς υποβοήθηση θα κάνεις απλά 0.

Αν ο φίλος είναι γυμνασμένος, ότι και να πάρει δεν έχει και πολύ σημασία. Αν αυτό που έβαλε στο λινκ το έπαιρνα εγώ, το αυχενικό το είχα σίγουρο, χώρια τα υπόλοιπα.

Last edited:
Γυμνασμένο δεν με λες.. Αλλά όσο κάνω ποδήλατο τόσο καλύτερα νιώθω.
Κάνω βόλτες αρκετά πάνω από 10χλμ και όσο πάει νιώθω πως το έχω όλο κ πιο πολύ..
Έφαγα κ την πρώτη μου τούμπα σήμερα.
Ευτυχώς εγώ δεν έπαθα τπτ αν κ έφυγα στην κυριολεξία πάνω από το ποδήλατο. "Μουλάρωσε" το ποδηλατάκι σε ένα πεζοδρόμιο που δεν υπολόγισα καλά και δεν κατάφερα να ανέβω.
Το αριστερό χειριστήριο έφυγε λίγο από την θέση του και ψιλογδαρθηκε... Για το μάτι :-D

Πάντως ισχύει.. Η όλη φάση με τα ποδήλατα έχει χαρακτηριστικά high end. Προσοχή κ στην παραμικρή λεπτομέρεια κλπ κλπ.
Αν δεν το προσέξεις μπορεί να σε πάρει η μπάλα και να ξεφύγει η κατάσταση...

Last edited:

Κολάν με pad υποχρεωτικά!

Για να πάει για ψώνια ή για καφέ ή μια βόλτα στη γειτονιά του, θα κυκλοφορεί σαν τον Ε.Τ. τον εξωγήινο στο δρόμο? Μην του κρεμάσουν και κουδούνια του χριστιανού..

έχω μάθει πως υπάρχουν εσώρουχα με pad για χρήση κάτω απο τα ρούχα... είδωμεν... προς ώρας έχω σχεδόν συνηθίσει την σέλα... για comuting πάντα!