Ναι το ξέρω αυτό το site!Πολυ καλο site για ποδηλατικα ειδη γενικοτερα, ειναι το chainreactioncycles.co.uk
Αντε καλοταξιδο το εργαλειο!
Ευχαριστώ πολύ!!
Ναι το ξέρω αυτό το site!Πολυ καλο site για ποδηλατικα ειδη γενικοτερα, ειναι το chainreactioncycles.co.uk
Αντε καλοταξιδο το εργαλειο!
Το νου σου με το Chain, πολλές φορές οι τιμές στις προσφορές είναι ίδιες μ' αυτές που βρίσκεις κι εδώ ίσως και φθηνότερα...
Αμα θες κράνος να σου δώσω ένα Urban που πήρα πέρσι στην έκθεση σε μια έξαρση καταναλωτισμού δεν το φόρεσα τελικά σχεδόν καθόλου55-60 νούμερο...δεν θέλω χρήματα.
Σαφώς και με ενδιαφέρει αλλά κ να στο πάρω χωρίς να σου δώσω τπτ...
Το θέμα μεγέθους μην το παίρνεις αψήφιστα.
Με την μέση έχω και εγώ ψιλοπροβληματάκια, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια που κάνω φουλ ποδήλατο έχουν μειωθεί κατά 90%.
Σε αυτό όμως παίζει σημαντικό ρόλο η θέση και στάση που έχεις επάνω στο ποδήλατο.
Καλορίζικο και από μένα και καλές βόλτες.
Γιά κανονίστε καμιά βόλτα, είμαστε αρκετοί που ασχολούμαστε με το άθλημα . . . όταν δεν ακούμε μουσική :2thumb22sup:
ta full suspension εχουν κλειδωμα στις αναρτησεις για οταν χρειαστει .... στις ανηφορες δηλ.
Στα υπολοιπα ειναι πολυ καλυτερα γιατι αποσβαινουν οποιοδηποτε κραδασμο , που στους Αθηναικους δρομους ειναι πολλοι!
Ειχα και hard tail πριν και τα ειδα ολα (ειδικα η μεση μου).
Αν ο φιλος μας φυσικα ειναι απολυτα υγειης , δεν εχει λογο να το διαλεξει.
Οσο για το ηλεκτρικο, καποιος που ειναι αρχαριος 'η εχει καποιο θεμα, ειναι το ιδανικο, γιατι ειναι ρυθμιζομενα κι ετσι μπορεις να κανεις πολυ καλυτερη και ασφαλεστερη γυμναστικη.... πας οσο πανε τα ποδια σου. Και δεν απογοητευεσαι απο την αρχη.
Κολάν με pad υποχρεωτικά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.