Ποδήλατο!

Απάντηση: Re: Ποδήλατο!

Από την παραλιακή στο ύψος της Βούλας.

Ρε 'σεις αφήστε τα μπράβο μην μπει κανένας αληθινός ποδηλάτης και τα διαβάσει... θα μας πάρει στο ψιλό... Χα χα χα!

Προχώρα άφοβα, μη μασάς πουθενά!
Γιά ελάτε και οι υπόλοιποι, ας κανονίσουμε μιά βολτούλα γιά Avclub cyclists
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Ποδήλατο!

Το Ποδηλατο μου σαν Ταχυδρομος στο Αμβουργο ...

Ηλεκτρικο με μπροστινη κινηση παρακαλω... :2thumb22sup:

Attachments

• DSC00335.jpg
    DSC00335.jpg
    206 KB · Views: 203
εχω και εγω ενα και ειμαι φαληρο:)
παω καθε μερα φαληρο ομονοια και πισω:)
αν κανονιστει βολτα ειμαι μεσα!:)

d91s.jpg

Last edited:
να παρουσιάσω και εγώ τον "στολο" μου!

1. το γρήγορο!!

kuota kharma '13 / sram force / vision t50 wheels

1557333_10151870197052507_1650998245_o-1 (Small).jpg

2. το "βρώμικο" ...μπλιάχ

cube analog disc upgraded, reba rl100 , fulcrum red power

F_IMG733 (Small).jpgscreenshot2012062921285 (Small).jpg

3. το πιριπίρδι...

tern link d8

IMG_20140124_194945 (Small).jpg

To πιρπιριδι, πως ειναι στην βολτα ?

Εννοω, ξεκουραστο, αργο, τετοια πραγματα δλδ

το πιριπίρδι ήταν έκπληξη στον δρόμο! σαφως πιο γρήγορο απ'ότι δείχνει, εξοπλισμένο με 8άρα sram/suntour μετάδοση , θα σε βγάλεις άνετα ότι απόσταση θες, κυριολεκτικά...

Σπιτι-γραφείο, που κανω καπου στα 12-13χλμ ειναι απλά για πλάκα.

ps. συγνώμη άγνωστη Viktoria (https://plus.google.com/116445600473265988088/posts), δεν υπονοώ κάτι για το ύψος σου!

Last edited:
Ποιος είναι μέσα να οργανώσουμε μια βόλτα την εβδομάδα μετά το Πάσχα;
Προσωπικά θα είμαι πίσω Τρίτη του Πάσχα (99%)

Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα ποδηλατο μεταχειρισμενο,σε αριστη ομως κατασταση που μου προταθηκε να αγορασω.Το ποδηλατο ειναι το Ghost 1300 special edition.Το δοκιμασα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με ενα ideal που επισης δοκιμασα.Να διευκρινησω οτι ειμαι ασχετος με την ποδηλασια,αλλα εκανα αρκετες δοκιμες και μου αρεσε πολυ σαν αθλημα.Απο αποψη φυσικης καταστασης δεν εχω κανενα προβλημα,τρεχω συστηματικα για μεγαλες αποστασεις,απλα θελω να δοκιμασω μια εναλλακτικη μορφη ασκησης εκτος απο το τρεξιμο.Καθε γνωμη δεκτη ειτε για αυτο που με ενδιαφερει η καποια αλλη προταση που εχετε στο μυαλο σας.Το συγκακριμενο μου προταθηκε απο φιλο πολυ εμπειρο ποδηλατη και ειδικα με ξεκλειδωτη αναρτηση που το δοκιμασα εκανε ολες τις κακοτεχνιες του δρομου ισωμα.

Last edited:
...με μπερδεψες λιγο! σε τι εδαφος σκοπευεις να κινηθείς? θα κανεις ποδηλασία βουνού η δρόμο? τι budget διαθέτεις?

Αν μιλάμε για δρόμο απο τη στιγμή που θα το δεις σαν αθλημα (δηλαδή θα αφιερώνεις ώρα, θα γράφεις χιλιόμετρα και θα σε ενδιαφέρει να γίνεις καλύτερος) και οχι σαν βόλτα στη γειτονιά, μην κοιτάς τίποτα άλλο εκτός απο ενα κουρσάκι.
Αν πάλι σκοπευεις να κανεις ποδηλασία βουνου ,το 1300 ειναι ενα εισαγωγικό mtb που να σου επιτρέψει να ξεκινήσεις αλλα σύντομα θα πρέπει η να το αλλάξεις η να το αναβαθμίσεις, ειδικά στο κομμάτι του πιρουνιού που αναποτελεσματικό-κουραστικό για πιο γρήγορες καταβάσεις σε μονοπάτια κτλ.

Η χρηση του θα ειναι πιο πολυ σε αστικο περιβαλλον,παρκα κτλ,με σκοπο να κανω χιλιομετρα οχι απο αποψη ταχυτητας αλλα αποστασης.Αποκλειεται η χρηση σε κακοτραχαλα βουνα,καταβασεις κλπ,για μια βατη ορεινη διαδρομη ισως.