Ποιά εικόνα σας φαίνεται πιο "αναλογική";

Ποιά εικόνα σας φαίνεται πιο "αναλογική";

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Ποιά εικόνα σας φαίνεται πιο "αναλογική";

Και μάλιστα Philips.....:BDGBGDB55:

Μπα προτιμω τις σκουπες και τις φριτεζες της εταιριας αυτης , τις τηλεορασεις τις αφηνω για τον Γιωργο...-bye-

Finally, you came to your senses :flipout::flipout::flipout:

-bye-

Και μάλιστα Philips.....:BDGBGDB55:

Καλύτερα όχι... Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έρχονται εσχατολογικές εικόνες στο μυαλό όταν το σκεύτομαι... Αρμαγεδδών, the day after tomorrow, 2012, και τα συναφή... :flipout:

Μόλις τελειώσει αυτή η ψηφοφορία θα ήθελα - άν γίνεται - να διαβάσω και το σκεπτικό όσων ψήφισαν LCD.
Έχω τρελή περιέργεια.

Διαφωνώ. Το παρόν νήμα είναι εμπνευσμένο από τους πάμπολλους χαρακτηρισμούς κακής ποιότητας εικόνας, κυρίως σε LCD, ως ψηφιακίλας. Καθώς το αντίπαλο δέος είναι η "αναλογικίλα" :flipout: , σκοπός είναι, αφού καταθέσουμε την άποψή μας, να συζητήσουμε γιατί χρησιμοποιούμε αυτούς τους όρους ακόμα και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι όχι να δημιουργήσουμε νέο επεισόδιο στη διαμάχη Plasma vs. LCD... -bye-

βασικα ειμαστε στην εποχη της ψηφιακης τεχνολογιας , ακομα το Remaster videaki απο το ροζ πανθηρα δειχνει πολλα σε σχεση με το που εχει φτασει η τεχνολογια συγκριτικα με το παρελθον

Ουδεποτε καταλαβα το αναλογικο vs ψηφιακο γιατι και τα 2 παντα ψηφιακη τεχνολογια χρησιμοποιουσαν οσον αφορα τις τηλεορασεις τουλαχιστον

Oι πλασμα εχουν αποδειξει οτι εχουν πιο φυσικα χρωματα και πιο sharp εικονα απο τις lcd , οι δευτερες κατα κανονα εχουν πιο εντονα ισως εντυπωσικα χρωματα που ξεγελανε το ματι στην αρχη αλλα φαινετια η διαφορα , ακομα και για καποιον που δεν εχει ασχοληθει με τις τηλεορασεις

Μόλις τελειώσει αυτή η ψηφοφορία θα ήθελα - άν γίνεται - να διαβάσω και το σκεπτικό όσων ψήφισαν LCD.
Έχω τρελή περιέργεια.

Εγω ακομη προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο οσων υποστηριζουν τον Ολυμπιακο Μπαμπη αλλα δεν τα εχω καταφερει...:flipout:-bye-

plasma ψήφισα.
Ως ιδιοκτήτης kuro τι άλλο θα μπορούσα να ψηφίσω άλλωστε;
Η πρώτη flat tv ήταν μια panasonic lcd 32''.
Την κράτησα 1 μήνα και την έστειλα δώρο στη μητέρα μου.
Η επόμενη ήταν η ηρωική ΡΧ80. Την έχω ακόμη στο γραφείο. Δεν είναι kuro, αλλά είναι μια πολύ τίμια τηλεόραση.
Τώρα απλά χαζεύω με την 5090Η.
Η εικόνα είναι ξεκούραστη, η τρισδιάστατη αίσθηση ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου, τα χρώματα απόλυτα φυσικά όπως τα έχουν μάθει τα μάτια μου.
Δεν ξέρω πως είναι οι νέες lcd, αλλά μια φορά την πάτησα και δεν με βλέπω να ξαναπέρνω lcd.
Ψάχνω για μία τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα και πραγματικά καταβάλλω προσπάθειες να μην τα ακουμπήσω για μια 6090Η...

Εγω ακομη προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο οσων υποστηριζουν τον Ολυμπιακο Μπαμπη αλλα δεν τα εχω καταφερει...:flipout:-bye-

Αφού από LCD πήγες σε plasma, είναι κοντά η μέρα που από ΠΑΟ θα γίνεις Ολυμπιακός...... :BDGBGDB55: -bye-

Αφού από LCD πήγες σε plasma, είναι κοντά η μέρα που από ΠΑΟ θα γίνεις Ολυμπιακός...... :BDGBGDB55: -bye-

Έχει έρθει μάλλον η μέρα που ο ίδιος ο ΠΑΟ θα γίνει Ολυμπιακός...
Πόσα παιχνίδια είχαμε άραγε φέτος που έπαιζε η αντίπαλη ομάδα με λιγότερους παίχτες; :flipout:

τι ακριβως ειδες και αλλαξες γνωμη???

Ειδα οτι πραγματα που ειναι δεδομενα στις πλασμα (αριστη κινηση , μαυρο , χρωματα κτλ) στις LCD τα πληρωνουμε χρυσα και παλι δεν τις φτανουν....-bye-

Επισης burn in , θερμανση κτλ. τα παλια κουσουρια των πλασμα εχουν σχεδον εξαφανιστει...

Ψήφισα Plasma, λόγω προσωπικής εμπειρίας . Εχω σπίτι μου και τις δύο τεχνολογίες και απλά δεν υπάρχει σύγκριση.

Και εδώ που τα λέμε τα μέχρι τώρα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μιλάνε από μόνα τους. Οσο για τα παιδιά που ψήφισαν LCD είτε δεν έχουν δει (καλή) plasma είτε ψηφισαν κατά το ελληνικό κριτήριο : "το δικό μου είναι το καλύτερο" :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιά εικόνα σας φαίνεται πιο "αναλογική";

Επισης burn in , θερμανση κτλ. τα παλια κουσουρια των πλασμα εχουν σχεδον εξαφανιστει...

Γιάννη, αυτά έχουν σχεδόν εξαφανιστεί πολύ πριν πάρεις εσύ plasma... ;) ... καλημέρα....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Ποιά εικόνα σας φαίνεται πιο "αναλογική";

Γιάννη, αυτά έχουν σχεδόν εξαφανιστεί πολύ πριν πάρεις εσύ plasma... ;) ... καλημέρα....-bye-

Σε πλασμα LG 42" δυο ετων γνωστου μου η πλατη της τηλεορασης θερμαινεται αρκετα...τεσπα ας κοιταμε το σημερα και οχι το χθες...-bye-

JL αγόρι μου, το δεύτερο ασφαλώς, για να διατηρούνται και πολλά χρόνια αυτά τα θαύματα τέχνης! ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά έτσι τα θεωρώ.
Είσαι απο τους λίγους εδώ μέσα που καταλαβαίνουν τι λέω!

Plasma ψηφισα και εγώ
υποθέτω η φυσικότητα της εικόνας είναι αυτή που εκφράζει το "αναλογικο" χαρακτήρα που δίνει μια τηλεόραση και σε αυτή της περίπτωση οι πλασμα κερδίζουν hands down κατά την αποψη μου. Έχει αναφερθεί πολλάκις στο νήμα για τα πλεονεκτήματα της σε σχέση με τις LCD μαύρο, κίνηση κλπ...οποτε δεν θα περιαυτολογήσω

είναι δύσκολο να βρεις lcd με "πλασματικη" εικόνα και αν βρεις θα πρέπει να δώσεις αρκετα....ίσως θα πρέπει να κάνετε και ένα Poll με τίτλο "ποια lcd έχει ποιο πλασματική εικόνα". είναι benchmark όπως και να το κάνουμε