Yperion
AVClub Fanatic
Να δεις τι έχει να γίνει αν ξαναγοράσεις LCD....![]()
Μπα δεν το βλεπω , αντι να παμε προς τα μπρος παμε προς τα πισω...
Τωρα η επομενη αγορα θα ειναι OLED...
Η διαμαχη πλασμα vs LCD έληξε αφοτου αγορασα εγω πλασμα...
Η διαμαχη πλασμα vs LCD έληξε αφοτου αγορασα εγω πλασμα...αυτη ηταν η χαριστικη βολη...![]()
Και μάλιστα Philips.....:BDGBGDB55:
Finally, you came to your senses![]()
Και μάλιστα Philips.....:BDGBGDB55:
Διαφωνώ. Το παρόν νήμα είναι εμπνευσμένο από τους πάμπολλους χαρακτηρισμούς κακής ποιότητας εικόνας, κυρίως σε LCD, ως ψηφιακίλας. Καθώς το αντίπαλο δέος είναι η "αναλογικίλα", σκοπός είναι, αφού καταθέσουμε την άποψή μας, να συζητήσουμε γιατί χρησιμοποιούμε αυτούς τους όρους ακόμα και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι όχι να δημιουργήσουμε νέο επεισόδιο στη διαμάχη Plasma vs. LCD...
![]()
Η διαμαχη πλασμα vs LCD έληξε αφοτου αγορασα εγω πλασμα...αυτη ηταν η χαριστικη βολη...![]()
Μόλις τελειώσει αυτή η ψηφοφορία θα ήθελα - άν γίνεται - να διαβάσω και το σκεπτικό όσων ψήφισαν LCD.
Έχω τρελή περιέργεια.
Εγω ακομη προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο οσων υποστηριζουν τον Ολυμπιακο Μπαμπη αλλα δεν τα εχω καταφερει...![]()
Αφού από LCD πήγες σε plasma, είναι κοντά η μέρα που από ΠΑΟ θα γίνεις Ολυμπιακός...... :BDGBGDB55:![]()
τι ακριβως ειδες και αλλαξες γνωμη???
Επισης burn in , θερμανση κτλ. τα παλια κουσουρια των πλασμα εχουν σχεδον εξαφανιστει...
Γιάννη, αυτά έχουν σχεδόν εξαφανιστεί πολύ πριν πάρεις εσύ plasma...... καλημέρα....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.