ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

kai περιμένω την νέα 46αρα PLASMA PANASONIC...άραγε πότε να έρχεται ???

Αμα περιμενεις την νεα 46αρα για να παρεις τηλεοραση ................... παρε και ενα κουβα με φελους και παιξτο Jack Daniels:flipout:

λετε να εχει ωριμασει μεχρι τον Μαιο!!

Πιθανον ......... αν και συνηθως Αυγουστο ειναι καλα για εμφιαλωση..
Ασε που θα κανει Way του φαρ απο τα 2.000 σαν καινουργιο μοντελο και μονοπωλειο , θα εχει ενδιαφερον ομως .

Λοιπόν σήμερα με τις πλάσμα αποξενώθηκα, διάβασα τον Γιάννη ότι έχουν native buzzing και προσθέτοντας την μάλλον μεγαλύτερη κατανάλωση, την ζέστη που βγάζουν,το μεγάλο βάρος για το έπιπλο και το σανίδι, την ευαισθησία σε χαραγματιές από κουτσούβελα, τις σημαντικές αντανακλάσεις και τέλος την μειωμένη φωτεινότητα,το φόβο του burn in και την περίοδο στρωσίματος, αποφάσισα τελικά να πάω με τα κύματα του WAF σε 46'' LCD...
το ερώτημα λοιπόν είναι ΠΟΙΑ 46ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ Χ3500 ;
λέω αρχικά για W3000 στα 2.099 που έχω προσφορά, τι λέτε κι εσείς;
τα 100 Hz της Χ κάνουν διαφορά όταν βλέπει κανείς Basketball or F1;

η τιμή αυτή για την 46W3000 είναι κορυφή.Μια διαφορά υπάρχει υπέρ της Χ3500 αλλά από κει και πέρα και οι δύο οι καλύτερες οπότε έτσι πως είναι τα πράματα πάρε μια 46W3000 και τσίμπα ένα ps3 και καμιά ταινία blu ray με τα περισσευάμμενα

λέω αρχικά για W3000 στα 2.099 που έχω προσφορά, τι λέτε κι εσείς;
Που τι βρηκες τοσο φθηνά?

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Λοιπόν σήμερα με τις πλάσμα αποξενώθηκα, διάβασα τον Γιάννη ότι έχουν native buzzing και προσθέτοντας την μάλλον μεγαλύτερη κατανάλωση, την ζέστη που βγάζουν,το μεγάλο βάρος για το έπιπλο και το σανίδι, την ευαισθησία σε χαραγματιές από κουτσούβελα, τις σημαντικές αντανακλάσεις και τέλος την μειωμένη φωτεινότητα,το φόβο του burn in και την περίοδο στρωσίματος, αποφάσισα τελικά να πάω με τα κύματα του WAF σε 46'' LCD...

ρε συ θα μας τρελανεις εδω περα?

οι LCD ειναι περισοτερο ευπαθεις στις χαραγματιες απο τις plasma διοτι εχουν τζαμι μπροστα απο το panel
οσο για το native buzzing πρεπει να κλεισω τον ηχο τελειως για να ακουσω ενα ανεπαισθητο ηχο.
και μιλαω παντα για την 42px70e
οσο για το burn-in ειναι ενα προβλημα και θελει λιγο προσοχη .

Last edited:

ρε συ θα μας τρελανεις εδω περα?

οι LCD ειναι περισοτερο ευπαθεις στις χαραγματιες απο τις plasma διοτι εχουν

ετσι οπως το εγραψα βγαινει λαθος νοημα (αχ....αυτο το δεκαλεπτο)

οι plasma εχουν τζαμι μπροστα που προστατευει το panel

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

ΝΑΙ αυτή ήταν η βασικότερη επιλογή μου μέχρι χτες, αλλά ...οπως τα είπα παραπάνω για τις πλάσμα έχω τελικά σοβαρό ενδοιασμό, η αλήθεια είναι ότι όταν τις βλέπεις στα μαγαζιά δίπλα σε LCD δείχνουν πολύ άτονες και μουντές...ξέρω ότι δεν είναι σωστό το περιβάλλον θεάσης αλλά και το απόγευμα στο σπίτι που λούζει ο ήλιος το σαλόνι πως θα παίζει η Μαρία η Άσχημη (σε HD !), δεν θα φαίνεται καλά η ασχήμια της...
Ακόμη: για την συγκεκριμένη προσφορά υπάρχουν υπόνοιες για λάθους του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, δεν την θεωρώ δεδομένη...δες άλλα ποστ!
τέλος την άψογη προσφορά την πήρα με ένα απλό εμαιλ σε μέλος μας στο γνωστό νησί που γίνεται το πήδημα..(σουηδέζες κτλ.)

Αν και τα 2099 είναι τρομερή τιμή για την 46W3000, δες και την Samsung 46F86 που παίζει στα 2300 περίπου http://www.shopcenter.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=169621&pcode=H002_I00169621

εδώ καταπατάμε τις αρχές του εμπορίου, διότι για ισάξια προϊόντα δεν μπορεί το BRAVA να είναι ακριβότερο από το GOLF...για λόγους αρχής λοιπόν , όσο και καλός να είναι ο κορεάτης οφείλει να είναι φθηνότερος από το brand name...
(ώρε και έχω βάλει 4 φίλους ως τώρα να πάρουν samsung...ξύλο θα φάμε...)

η τιμή αυτή για την 46W3000 είναι κορυφή.Μια διαφορά υπάρχει υπέρ της Χ3500 αλλά από κει και πέρα και οι δύο οι καλύτερες οπότε έτσι πως είναι τα πράματα πάρε μια 46W3000 και τσίμπα ένα ps3 και καμιά ταινία blu ray με τα περισσευάμμενα

πατριώτη (Από Βασιλικά δεν έλεγες παλιά; ) για πες για την κίνηση στα αθλητικά θα ήθελα να μάθω, πρέπει να με ανησυχεί για την W3000; παιδιά ποιος έχει ίδια γνώμη ;; εσύ μήπως Henry;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.5

ΝΑΙ αυτή ήταν η βασικότερη επιλογή μου μέχρι χτες, αλλά ...οπως τα είπα παραπάνω για τις πλάσμα έχω τελικά σοβαρό ενδοιασμό, η αλήθεια είναι ότι όταν τις βλέπεις στα μαγαζιά δίπλα σε LCD δείχνουν πολύ άτονες και μουντές...ξέρω ότι δεν είναι σωστό το περιβάλλον θεάσης αλλά και το απόγευμα στο σπίτι που λούζει ο ήλιος το σαλόνι πως θα παίζει η Μαρία η Άσχημη (σε HD !), δεν θα φαίνεται καλά η ασχήμια της...
Ακόμη: για την συγκεκριμένη προσφορά υπάρχουν υπόνοιες για λάθους του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, δεν την θεωρώ δεδομένη...δες άλλα ποστ!
τέλος την άψογη προσφορά την πήρα με ένα απλό εμαιλ σε μέλος μας στο γνωστό νησί που γίνεται το πήδημα..(σουηδέζες κτλ.)

οσον αφορα την τιμη εγω την πηρα στην τιμη που λεει το σαιτ του πλαισιου 2.289
για τα υπολοιπα δες το αναλογο thread

...πάντως λίγο πολύ το ερώτημα του τίτλου έχει απαντηθεί,
καταλήγω πως η καλυτερη TV με 2.500 ευρώ είναι :
1) σε 46'' LCD η SONY X3500 με οικονομικότερη λύση την W3000
2) σε 50'' PLASMA η PANASONIC 50PZ70 με οικονομικότερη λύση την samsung 50Ρ96.

Tώρα το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι τι θα κάνει ανάμεσά τους η 46'' πλασμα PAnasonic όταν έρθει...

Μην ξεχνάμε και την Pioneer 4280XD που μπορεί να χάνει 4 ίντσες αλλά δεν συγκρίνεται. Και μιας και το έφερε η κουβέντα η τιμή της αυτή την στιγμή είναι χαμηλότερη απο την 40X3500....

πολλα στοιχεια της ειναι χαμηλοτερα απο την Χ3500..παρα πολλα

Ναι αλλα εξακολουθεί να είναι η καλύτερη τηλεόραση με μεγάλη διαφορά σύμφωνα με όλα τα περιοδικά/sites/forums.