ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

το καλυτερο αυτοκινητο της χρονιας φετος (2008) βγηκε ενα Κια
εχω εχω ενα A3 του 2005....
και ομως συμφωνα με τα περιοδικα το καλυτερο αυτοκινητο του 2008 ειναι το Κια
πιστεψε με...γελαω δεν θυμωνω οταν η κυρα κουλα με το κια στην γειτονια μου θα νομιζει οτι οδηγει ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ αυτοκινητο(το κια)
θα γελαω αλλα δεν θα μπορω και δεν θα θελω να την πεισω

Κάτι μου λέει οτι η κυρία κούλα αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στις δύο τηλεοράσεις θα έπαιρνε την Sony.

αυτο το ''κατι'' που στο λεει αυτο τι ακριβως ειναι?
προσωπικη γνωση,εμπειρια,επιλογη..?
γιατι εγω πηρα την Χ
θελεις να σου πω τι πηρε η κυρα κουλα?

Εντάξει η X3500 είναι η καλύτερη τηλεόραση μέχρι τα 2500 euro.
Το επιχείρημα σου με την κυρία Κούλα μας έπεισε.

οσο μας επεισε το δικο σου για τα περιοδικα
ελπιζω να μην αγορασει ποτε καποιος τηλεοραση η κατι αλλο ακολουθωντας την συμβουλη σου
γιατι αν το κανει ΞΕΡΕΙΣ ποιος θα φταιει

αλλωστε εγω προτεινω μια τηλεοραση που την βλεπω καθημερινα..
εσυ?
μια τηλεοραση που οι αλλοι βλεπουν καθημερινα..και εδω λεμε αυτο που ξερουμε εμεις για να βοηθησουμε με μια μικρη δοση ευθυνης γιαυτα που λεμε
οχι τι ακουσαμε η την γνωμη των αλλων..ας ερθουν τα περιοδικα να μας πουν για τις εμπειριες τους και ας αναλαβουν τις ευθυνες τους

Last edited:
ΕΓΩ κανω κρισεις
ΕΣΥ κανεις προτασεις
ΕΓΩ την εχω,την βλεπω και την εκθειαζω
ΕΣΥ ακουσες,εμαθες,διαβασες...γιατι την εκθειαζεις?

Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τέτοιες διαφωνίες. Εννοείται ότι στα ματια του καθενός φαίνεται διαφορετικά η κάθε τηλεόραση. Ας μην προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Απλά ας λέμε τις απόψεις μας κι ας κρίνουν οι υπόλοιποι φίλοι που διαβάζουν κι ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Εξάλλου και οι υποψήφιοι αγοραστές θα δουν και θα κρίνουν κι αυτοί πριν αγοράσουν.
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τέτοιες διαφωνίες. Εννοείται ότι στα ματια του καθενός φαίνεται διαφορετικά η κάθε τηλεόραση. Ας μην προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Απλά ας λέμε τις απόψεις μας κι ας κρίνουν οι υπόλοιποι φίλοι που διαβάζουν κι ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Εξάλλου και οι υποψήφιοι αγοραστές θα δουν και θα κρίνουν κι αυτοί πριν αγοράσουν.

Οχι!Θελει δεν θελει θα παρει αυτη που του ειπα εγω!Αμα μαθω οτι πηρες αλλη..:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά εγώ απλώς είπα οτι μέχρι τις 2500 πιστεύω πως καλύτερη είναι η 4280XD, και αυτό επειδή την έχω δεί απο κοντά. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την Sony αλλα ούτε και με την κυρία Κούλα.

Οχι!Θελει δεν θελει θα παρει αυτη που του ειπα εγω!Αμα μαθω οτι πηρες αλλη..:violent-smiley-030:

αυτο καταλαβες απο την κουβεντα?

Βασίλη (vasdar) σε παρακαλώ ας το αφήσουμε εδώ. Για χάρη μου τουλάχιστον :grinning-smiley-043 -bye-

...πάντως λίγο πολύ το ερώτημα του τίτλου έχει απαντηθεί,
καταλήγω πως η καλυτερη TV με 2.500 ευρώ είναι :
1) σε 46'' LCD η SONY X3500 με οικονομικότερη λύση την W3000
2) σε 50'' PLASMA η PANASONIC 50PZ70 με οικονομικότερη λύση την samsung 50Ρ96.

Συμφωνω , η Pioneer 428ΧD ειναι μεν καλη αλλα μικρη και υπερβολικα ακριβη.

Πιστευω οτι τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας του HDTVtest τα λενε ολα...

best-40.gif

best-plasma.gif

Προσεξτε οτι καλυτερη πλασμα ειναι η LX και οχι οι HD Ready (428 , 508 κτλ).

Last edited:
Aκομα να βρεθει αυτη η κωλοτηλεοραση στα 2.500 ευρω ?

Σε e mail που ελαβα απο το Βατικανο !!! με ενημερωσαν οτι ηδη εδω και 2 μερες βρεθηκε στη Βενετιά βελονι και ηδη βρισκετε σε διαδικασια αποκρυπτογραφησης με την μεθοδο του ανθρακα για να δουν την ηλικια του .
Και μεις εδω ψαχνουμε ακομα ?

τα τεστ......:confused:
δεν γινεται δουλεια ετσι..καντε οτι γουσταρετε εγω παραιτουμαι

πωλουνται αρκετες pioneer στις αγγελιες..βουρ μην πανε χαμενες

Aκομα να βρεθει αυτη η κωλοτηλεοραση στα 2.500 ευρω ?

Σε e mail που ελαβα απο το Βατικανο !!! με ενημερωσαν οτι ηδη εδω και 2 μερες βρεθηκε στη Βενετιά βελονι και ηδη βρισκετε σε διαδικασια αποκρυπτογραφησης με την μεθοδο του ανθρακα για να δουν την ηλικια του .
Και μεις εδω ψαχνουμε ακομα ?

Τώρα το κοιτάζει και η αρχιεπισκοπή εδώ .. Ειναι Νο2 στην agenda :flipout:

Ειπαμε, το REFERENCE LEVEL PERFORMANCE ειναι καπαρωμένο από την Pioneer προς το παρόν.. :music-smiley-005::music-smiley-005:

Kαι τι να την κανουμε την κορυφαια εικονα στις 42" ρε Γιωργο? Να βαλουμε τον καναπε στο 1,5 μετρο και να απολαμβανουμε?

Δεν λεω πολυ καλη η Καιλι Μινογκ αλλα εχει υψος 1.55 οπως και να την μετρησουμε...:Banane0:

τα τεστ......:confused:
δεν γινεται δουλεια ετσι..καντε οτι γουσταρετε εγω παραιτουμαι

πωλουνται αρκετες pioneer στις αγγελιες..βουρ μην πανε χαμενες

Εγώ θα πάρω την X3500 δεν με ενδιαφέρει.. (εκτός εαν μου αλλάξει γνώμη ο Πάνος και παω για projectora) :award:

Μην χαλιέσε ρε vasdar εδώ κανουμε διάλογο και ενδιάμεσα και καμμιά πλακιτσα .. Εαν θυμάσαι οταν εψαχνες για ενισχυτή και σου είπα κάτι αρνητικό για τον SONY που κοιταζες το πηρες στραβά Τελικά είδες οτι ειχα δίκιο και πήρες κατι καλο.. Εδώ δεν ειμαστε ουτε μετοχοι ούτε εργαζόμενοι στις εν λογω εταιρειες απλά κανουμε το κέφι μας και το χόμπυ μας, δεν χρειάζεται φανατισμος.

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Εδώ δεν ειμαστε ουτε μετοχοι ούτε εργαζόμενοι στις εν λογω εταιρειες απλά κανουμε το κέφι μας και το χόμπυ μας, δεν χρειάζεται φανατισμος.

+1000000