- 9 November 2007
- 1,561
Χρειαζομαι βοηθεια. Καθε φορα που νομιζω οτι εχω καταληξει, κατι ακουω-βλεπω και αλλαζω γνωμη. Δεν παει αλλο. Παρακαλω βοηθεια.
Χρειαζομαι LCD 46-47 inch με την οποια κατα 90% θα παρακολουθω SD καναλια (mega etc). Δεν θελω Plasma διοτι μου αρεσουν τα εντονα χρωματα και η φωτεινοτητα των LCD εστω και εις βαρως της ακριβειας των χρωματων. Επισης διοτι οταν θα ξεκαθαρισει το τοπιο με τα blue ray και τα hd dvd νομιζω οτι οι LCD θα αποδιδουν καλυτερα σε HD υλικο.
Εαν αυτο βοηθαει στις προτασεις σας, με ενοχλει αφανταστα η "θαμπη" οικονα.
Παρακαλω να μου πειτε τη γνωμη/προταση σας μεταξυ των κατωθι, οι οποιες πιστευω οτι μετα τις γιορτες θα εχουν περιπου 2.000 ευρω που ειναι και το "ψυχολογικο" μου οριο:
1. SAMSUNG 46M86
2. PHILIPS 47 PFL9632D
3. SONY 46W3000
4. SHARP 46XL2
5. TOSHIBA 47Z330DG
6. TOSHIBA 46XF356
Εαν εχετε καποια αλλη αντιστοιχη προταση ειναι ευπροσδεκτη.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Χρειαζομαι LCD 46-47 inch με την οποια κατα 90% θα παρακολουθω SD καναλια (mega etc). Δεν θελω Plasma διοτι μου αρεσουν τα εντονα χρωματα και η φωτεινοτητα των LCD εστω και εις βαρως της ακριβειας των χρωματων. Επισης διοτι οταν θα ξεκαθαρισει το τοπιο με τα blue ray και τα hd dvd νομιζω οτι οι LCD θα αποδιδουν καλυτερα σε HD υλικο.
Εαν αυτο βοηθαει στις προτασεις σας, με ενοχλει αφανταστα η "θαμπη" οικονα.
Παρακαλω να μου πειτε τη γνωμη/προταση σας μεταξυ των κατωθι, οι οποιες πιστευω οτι μετα τις γιορτες θα εχουν περιπου 2.000 ευρω που ειναι και το "ψυχολογικο" μου οριο:
1. SAMSUNG 46M86
2. PHILIPS 47 PFL9632D
3. SONY 46W3000
4. SHARP 46XL2
5. TOSHIBA 47Z330DG
6. TOSHIBA 46XF356
Εαν εχετε καποια αλλη αντιστοιχη προταση ειναι ευπροσδεκτη.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.