ΠΟΙΑ LCD 46-47 ΙΝΤΣΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?

Εγω θα πηγαινα για μια απο αυτες:

SAMSUNG 46F86
SONY 46W3000
TOSHIBA 46XF356

Για την Sharp προς το παρον δεν εχουν εμφανιστει κριτικες πιστευω ομως οτι θε ειναι καλη και αυτη.

Εγω θα πηγαινα για μια απο αυτες:

SAMSUNG 46F86
SONY 46W3000
TOSHIBA 46XF356

Για την Sharp προς το παρον δεν εχουν εμφανιστει κριτικες πιστευω ομως οτι θε ειναι καλη και αυτη.

i 46f86 einai panakrivi, den ftanv toso psila. me poia pistevis oti tha exw kalitero tileoptiko sima?

Φιλε etien, θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες, γιατι στο τελος θα :blink: ολοι μας :grinning-smiley-043-bye-

distixos sto spiti pou vriskome tora den exo ellinikous xaraktires. loipame poly. ean einai toso enoxlitiko tha stamatisv ta messages tora. sorry

Αινταξι δαιν οινε τοιπωτα τρωμαιρω να γραφοις γκροικλοισαδικα απλα μας φενετε λειγω παραξενω κε αργουμαι να καταλαβουμαι τοι θαιλοις να ποις γειατοι πραιπι να το διαβασουμαι ξανα κε ξανα μεχρει να βγαλουμαι ακροι ωπος καλει ωρα τορα:flipout:

ΥΣ
Και εγω ξενο εχω αλλα το καταφερα να το δαμασω και εν αναγκη το πρεβιουδαρω πρωτα -bye-

Well, thanks for your support. smooth; it might be better for everyody if I write in english while staying at home, what do you think? In the meanwhile do you have any updated suggestions for my tv?

Καλή ιδέα,το σκέφτηκα και εγώ να σου το πώ αλλά με πρόλαβες!Εγώ δεν έχω πρόβλημα τώρα με τα αγγλικά

Eγω θα προσπαθουσα για W3000 για να μαι ειλικρηνης και με αυτη τη σειρα .

SONY 46W3000
TOSHIBA 46XF356
SAMSUNG 46F86

Μπορεις τουλαχιστον τις 2 να τις δεις αμμεσα και να καραουλιασεις ποιος θα κατεβασει ποιο συντομα την τιμη .
Ιδεατη εποχη τελος φλεβαρη και αποκριες μερια οπου ολο και καποιος θα ντυθει " το αφεντικο τρελαθηκε ".
a049.gif

sorry for the late reply, I'm keeping my two children as my wife had to visit her doctor. Many thanks to everyody for the proposals so far.

τελικα που καταληξαμε? καλυτερη απο αυτες που εβαλα στη λιστα ειναι η sony w3000 ή καταλαβα λαθος?

Εγω πιστευω οτι οποια απο τις τρεις και να αγορασεις θα μεινεις ικανοποιημενος.

Clouding η καποιο αλλο προβλημα μπορει να εχει οποιαδηποτε τηλεοραση. Αλλωστε και οι Samsung τα ιδια πανελ με τις Sony εχουν.

Ο φιλος "sprsk" αναφαιρεται στη tosh 47z3030dg, την οποια επισης σκεφτομαι. Ομως δεν ξερω εαν "ντεφακτο" οποια ειναι 100hz εχει αυτοματα και καλυτερη κινηση απο οσες δεν εχουν, ή τελος παντων εαν η διαφορα φαινεται με το ματι (οταν παντα μιλαμε για "καλες" τηλεορασεις). Το clouding νομιζω οτι πρεπει να ειναι "λαχειο" και να μην αφορα ολες τις τηλεορασεις καποιας σειρας. Το κακο ειναι οτι δεν εχω καταφερει να βρω καπου μια tosh 47Ζ ή 46XF ωστε να δω με τα ματια μου πως παιζει. Δεν εχω κατι εναντιον της μαρκας, αντιθετως εχω μια μικρη tosh LCD στο υπνοδωματιο και ειμαι ευχαριστημενος, εκτως ισως λιγο απο την γωνια θεασης

Εγω πιστευω οτι οποια απο τις τρεις και να αγορασεις θα μεινεις ικανοποιημενος.

Clouding η καποιο αλλο προβλημα μπορει να εχει οποιαδηποτε τηλεοραση. Αλλωστε και οι Samsung τα ιδια πανελ με τις Sony εχουν.

+1

Εδω και λιγο καιρο ψαχνω και γω για 46-47" τιβι και σημερα βλεπω:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1028391

και

http://www.pixmania.com/gr/gr/629148/art/toshiba/oceaunaoc-lcd-regza-47z30.html

Τι συνεβει εδω; :operator:

Γενικα αξιζει νομιζετε;

Ελλάδα-Γαλλια.
Ελληνική νοοτροπία-Γαλλική νοοτροπία
οπισθροδώμηση-εμπροσθοδρώμηση
κοροιδία των καταναλωτών-ίση αντιμετώπηση των καταναλωτών

Κατά τα άλλα η τι βι είναι πολύ καλή