ΠΟΙΑ LCD 46-47 ΙΝΤΣΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?

Οχι, στο πιο πανω. Δε με ενδιαφερει η σαμσουνγκ.

Εχεις δικιο παντως με τις τιμες. Κοροιδια... ειχα περασει απ το πλαισιο προχτες και μου λεγανε οτι ειναι σουπερ η τιμη της...

Οχι, στο πιο πανω. Δε με ενδιαφερει η σαμσουνγκ.

Εχεις δικιο παντως με τις τιμες. Κοροιδια... ειχα περασει απ το πλαισιο προχτες και μου λεγανε οτι ειναι σουπερ η τιμη της...

Ασχετο: Στη photo εισαι εσυ?

Sorry, αλλα οχι.

(στο πιο πανω ποστ)

Δηλαδη ρε συ jois21 τις κλινικ και τις εστε λωντερ που αγοραζεις εδω δεν ειναι ακριβοτερες απ οτι εξω ?
Μην κανεις σαν την Αλις στη γουοντερλαντ.............χωρια που η Αμερικη ανακαλυφθηκε πολλα χρονια πριν .-bye-

Δηλαδη ρε συ jois21 τις κλινικ και τις εστε λωντερ που αγοραζεις εδω δεν ειναι ακριβοτερες απ οτι εξω ?
Μην κανεις σαν την Αλις στη γουοντερλαντ.............χωρια που η Αμερικη ανακαλυφθηκε πολλα χρονια πριν .-bye-

Δε σε καταλαβα...:smash:

Το οχι πηγαινε στο παραπανω ποστ που προτεινε καποιος μια σαμσουνγκ.

Εγω συφωνω απολυτα με την κοροιδια στις τιμες, το εγραψα εξαλλου. Καποια αλλα καταστηματα εχετε να προτεινετε για τιμες; Το σκρουτζ ξερω οτι βλαζει σγκεκριμενα μονο.

ευχαριστω.

Δε σε καταλαβα...:smash:

Το οχι πηγαινε στο παραπανω ποστ που προτεινε καποιος μια σαμσουνγκ.
.

α μαν ειναι ετσι ενταξ , νομισα οτι τωρα ανακαλυψες τις διαφορες στις τιμες εδω με εξω.
Οσο για το Δε σε καταλαβα...:smash: .. ιτ χαπενς ωλ δε ταιμ με εμενα :flipout:οποτε μην ανυσηχεις ..........εγω εχω το προβλημα .

Παίδες διαβάστε πιο κάτω στη περιγραφή..
..η Pixmania περιγράφει την αντίστοιχη 37αρα!

Από μεγάλα γράμματα καλά πάμε:flipout::flipout: