ΠΟΙΑ LCD 46-47 ΙΝΤΣΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Οχι, στο πιο πανω. Δε με ενδιαφερει η σαμσουνγκ.

Εχεις δικιο παντως με τις τιμες. Κοροιδια... ειχα περασει απ το πλαισιο προχτες και μου λεγανε οτι ειναι σουπερ η τιμη της...

Οχι, στο πιο πανω. Δε με ενδιαφερει η σαμσουνγκ.

Εχεις δικιο παντως με τις τιμες. Κοροιδια... ειχα περασει απ το πλαισιο προχτες και μου λεγανε οτι ειναι σουπερ η τιμη της...

Ασχετο: Στη photo εισαι εσυ?

Sorry, αλλα οχι.

(στο πιο πανω ποστ)

Δηλαδη ρε συ jois21 τις κλινικ και τις εστε λωντερ που αγοραζεις εδω δεν ειναι ακριβοτερες απ οτι εξω ?
Μην κανεις σαν την Αλις στη γουοντερλαντ.............χωρια που η Αμερικη ανακαλυφθηκε πολλα χρονια πριν .-bye-

Δηλαδη ρε συ jois21 τις κλινικ και τις εστε λωντερ που αγοραζεις εδω δεν ειναι ακριβοτερες απ οτι εξω ?
Μην κανεις σαν την Αλις στη γουοντερλαντ.............χωρια που η Αμερικη ανακαλυφθηκε πολλα χρονια πριν .-bye-

Δε σε καταλαβα...:smash:

Το οχι πηγαινε στο παραπανω ποστ που προτεινε καποιος μια σαμσουνγκ.

Εγω συφωνω απολυτα με την κοροιδια στις τιμες, το εγραψα εξαλλου. Καποια αλλα καταστηματα εχετε να προτεινετε για τιμες; Το σκρουτζ ξερω οτι βλαζει σγκεκριμενα μονο.

ευχαριστω.

Δε σε καταλαβα...:smash:

Το οχι πηγαινε στο παραπανω ποστ που προτεινε καποιος μια σαμσουνγκ.
.

α μαν ειναι ετσι ενταξ , νομισα οτι τωρα ανακαλυψες τις διαφορες στις τιμες εδω με εξω.
Οσο για το Δε σε καταλαβα...:smash: .. ιτ χαπενς ωλ δε ταιμ με εμενα :flipout:οποτε μην ανυσηχεις ..........εγω εχω το προβλημα .

Παίδες διαβάστε πιο κάτω στη περιγραφή..
..η Pixmania περιγράφει την αντίστοιχη 37αρα!

Από μεγάλα γράμματα καλά πάμε:flipout::flipout: