Ποιά μπαταρία/φορτιστή να πάρω για τη μηχανή μου ?

Απάντηση: Φορτιστές, μπαταρίες

Όταν βρίσκεις τέτοιες ευκαιρίες από όπου και αν είναι τις τσιμπάς, έτσι κιαλλιως οι μπαταρίες συνήθως δεν καλύπτονται από εγγύηση ...

Πάντως να ξέρεις οτι στο eBay κυκλοφορούν και πανομοιότυπες original στα κουτιά τους αλλά απομιμήσεις ! Κάπου είχα ανεβάσει και τις διαφορές για να τις ξεχωρίσεις

έριξα μια ματιά για την BLH1 , BL50, είναι πιο ακριβές από οτι τις πέρνεις εδώ.

Καλα counterfeit μπαταρία για την LX3 που ειχα παρει έβγαζε μάτια :)

Σύμφωνα και με αυτό το guide ( https://www.dpreview.com/forums/post/53924227 ) δεν υπαρχει κανένα στοιχείο μαϊμούς στην BLN-1 που ηρθε ;)

Γενικα ναι απο το εν-λογω μαγαζι, η θα βρεις τρελές τιμές η θα είναι λίγο πιο φθηνα / πιο ακριβα απο εδω.

https://www.pttl.gr/v-amp-i-sygnomi-alla-sas-poylisame-quot-maimoy-quot-mpataries-tis-nikon/

Ακόμη και τα μεγαλύτερα φωτογραφικα μαγαζιά την πατάνε, το γνωστό κατάστημα B&H ανακάλυψε οτι πούλησε πλαστές μπαταρίες Nikon και ανέλαβε δράση για να επανορθώσει.

Για όποιον δεν ξέρει πως να τσεκάρει τις μπαταρίες Nikon κοιτάει εδώ

Μπαταριες για A6300

Καλησπερα.
Ειμαι στην αναζητηση μπαταριων για την Sony a6300.
O τυπος της μπαταριας ειναι NP-FW50.
Βλεπω πολλες προτασεις και πραγματικα εχω χασει τον μπουσουλα.Θα ηθελα την γνωμη σας και τις προτασεις σας πανω στο θεμα ωστε να κατατοπιστω!
Ευχαριστω και καλες γιορτες!

Απάντηση: Sony α6300 - παρουσίαση και φωτογραφική χρήση

Κοίτα στο skroutz για jupio, λίγο πιο ακριβές από τις άλλες τρίτων κατασκευαστών αλλά με 3 χρόνια εγγύηση.

Εγω για την a6400 έχω πάρει τις Duracell. 3x20=60 ευρω (οι jupio έχουν 30 ευρώ) το οτι είναι φτηνότερες που είναι το προβλημα λέτε; στην διάρκεια κάθε φορτισης, στην διάρκεια ζωής της ή να υπάρξει και καποιο πρόβλημα στην μηχανής; (το τελευταίο είναι αυτό που με ενδιαφέρει και περισσότερο..)

Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με "επώνυμη" μπαταρία, εδώ με κάποια προσοχή δουλεύουμε "κινεζιές". Απλά ο γενικός κανόνας λέει ότι ΔΕΝ αφήνουμε ποτέ μπαταρία τρίτου κατασκευαστή "ξεχασμένη" μέσα στην μηχανή για μεγάλα διαστήματα. Μπορεί να φουσκώσει και να μην βγαίνει, να χάσει υγρά κ.λ.π.

Κάθε χρόνο πετώ 1-2 μπαταρίες τρίτων κατασκευαστών που έχουν φουσκώσει, δεν έχω πετάξει ποτέ μπαταρία Panasonic, Olympus εδώ και μια δεκαετία και βάλε από φούσκωμα, στην τελευταία μου μηχανή ΕΜ1.2 έχω μόνο original μπαταρίες.

Εγω για την a6400 έχω πάρει τις Duracell. 3x20=60 ευρω (οι jupio έχουν 30 ευρώ) το οτι είναι φτηνότερες που είναι το προβλημα λέτε; στην διάρκεια κάθε φορτισης, στην διάρκεια ζωής της ή να υπάρξει και καποιο πρόβλημα στην μηχανής; (το τελευταίο είναι αυτό που με ενδιαφέρει και περισσότερο..)

Ριξε μια ματια στο σκρουτζ γιατι βρηκα τις jupio μαζι με φορτιστη στα 60 ευρω.

Η διαφορά στην τιμή μεταξύ της γνήσιας Sony και τρίτων είναι περίπου 20
Για μια κάμερα αξίας 1000 δεν θα σκεφτόμουν το 20άρικο προκειμένου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Αυτά...

Η διαφορά στην τιμή μεταξύ της γνήσιας Sony και τρίτων είναι περίπου 20
Για μια κάμερα αξίας 1000 δεν θα σκεφτόμουν το 20άρικο προκειμένου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Αυτά...

Δεν θα πάρω μια. Θα πάρω 2-3 διότι θέλω να Καλυψώ ένα μεγάλο event. Για αυτό και κανω αυτή την συζήτηση. Αν μιλάγαμε για ένα τεμάχιο , ναι θα πήγαινα στην γνήσια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Η ερώτηση μου αφορά αγορά από εξωτερικό αλλά όχι κάποια προσφορά. Ας μεταφερθεί κάπου πιο σχετικά, για να μην ξεκινήσω καινούργιο νήμα.
Γιατί το amazon δεν στέλνει μπαταρίες λιθίου στην Ελλάδα; Τι μπορούμε να κάνουμε για να το παρακάμψουμε;
Προσπαθώ να βρω μπαταρίες για Sony RX1.

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Επειδη εχω ψαχτει παρα πολυ με αυτες τις μπαταριες παρε τις duracell που κυκλοφορουν και στην Ελλαδα και τις παιρνεις και με τιμολογιο αν εισαι επαγγελματιας και εισαι σετ.

Eναλλακτικα απο Κινα τις DuraPro αλλα μια μια αποστολη για να αποφυγεις δασμους.

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

δεν υπαρχει γιατι, απλα δε στελνει.

αλλα δε χρειαζεται παρε απο τη μαγαζι που σου εβαλε ο Βασιλης, κι εγω απο εκει ψωνιζω, τις jupio
Ποτε δεν ειχα θεμα μ αυτες....

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Η ερώτηση μου αφορά αγορά από εξωτερικό αλλά όχι κάποια προσφορά. Ας μεταφερθεί κάπου πιο σχετικά, για να μην ξεκινήσω καινούργιο νήμα.
Γιατί το amazon δεν στέλνει μπαταρίες λιθίου στην Ελλάδα; Τι μπορούμε να κάνουμε για να το παρακάμψουμε;

Check here:
https://sellercentral.amazon.com/forums/t/lithium-ion-battery-shipments/446420