Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

η τζαζ που παίζει, είναι ξενέρωτη και αγάμητη και ξεδοντιάρα.
δεν λέω Που να βάλει το κλαρινέτο του.
λέω μόνο 'ο Acker Bilk να πά' να κάνει τσίσα του'.
και να μας αφήσει ήσυχους.
που θα μου χέσει και τον Ντύλαν, το λιμοτάγαρο (στο 'Manhattan' - το μόνο που βρήκε για να τον σατιρίσει, είναι πως ο motormouth, είναι ...κοντός.).

:ernaehrung004:

Συμφωνώ απολύτως σε αυτό.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Stelio μου θα συμφωνήσω με το υπόλοιπο "αντίπαλο" στρατόπεδο.....αν και την είδα ευχάριστα.... Αλλά μέχρι εκεί...... Ο Begnini θεούλης....

σε καταλαβαινω Αιμιλιε
το ειπα και ποιο πανω δεν θα αρεσει

τι να κανω εγω ειμαι οπαδος !

.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το Κοράκι

Ψυχοπαθής δολοφόνος που αφήνει στοιχεία πίσω του. Ιστορία που την έχουμε δει αρκετές φορές. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το Κοράκι

Ψυχοπαθής δολοφόνος που αφήνει στοιχεία πίσω του. Ιστορία που την έχουμε δει αρκετές φορές. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Ναι αλλά αληθινή ιστορία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Οχι, δεν ειναι αληθινη ιστορια, ειναι fictional και βασιζεται στο ομωνυμο ποιημα του Ποε.

Νόμιζα ότι ήταν αληθινή ιστορία γιατί στην αρχή κάτι έλεγε ότι αυτές είναι οι τελευταίες μέρες του συγκεκριμένου ποιητή...
Λάθος μου τότε!

Νόμιζα ότι ήταν αληθινή ιστορία γιατί στην αρχή κάτι έλεγε ότι αυτές είναι οι τελευταίες μέρες του συγκεκριμένου ποιητή...
Λάθος μου τότε!

Το μόνο αληθινό είναι οι μυστηριώδες συνθήκες θανάτου του Poe, διότι ποτέ δεν βρέθηκε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Λάθος μου τότε!

Και το Blair Witch Project έλεγε στην αρχή οτι είναι αληθινή ιστορία :p

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Χθές είδα την ταινία The Game (1997). Μου άρεσε πολύ μπορώ να πώ, είχε πλοκή και είναι μια ταινία περιπέτειας και μυστηρίου...
Όλα ξεκινάνε όταν ο ένας αδερφός (Sean Penn) δίνει στον άλλο (Michael Douglas) μια παροχή υπηρεσιών η οποία ανφέρεται στο ότι θα τον διασκεδάσουν.
Αυτό το κάνει ο Sean Penn με σκοπό να τον βγάλει λίγο απο την μίζερη και βαρετή ζωή του, γιατί μετά τον χωρισμό απο την γυναίκα του έχει αφωσιωθεί αποκλειστικά στην δουλειά του χωρίς να έχει άλλα ενδιαφέροντα... Και κάπως έτσι ξεκινάει!
Το τέλος της ταινίας ήταν απρόβλεπτο και αυτό ήταν κάτι το οποίο κατα τη γνώμη μου μέτρησε θετικά για την ταινία! Σας την προτείνω και απο κάτω παραθέτω το link της ταινίας όπως και το poster της.

http://www.imdb.com/title/tt0119174/

images

Και το Blair Witch Project έλεγε στην αρχή οτι είναι αληθινή ιστορία :p

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? το Blair witch project δεν ήταν αληθινό? μου κατεστρεψες το αριστούργημα τώρα 

Εσεις κανετε πλακα, αλλα γνωριζα ατομα που το πιστευαν, ακριβως επειδη ελεγε στην αρχη οτι ειναι αληθινο το υλικο.
ειναι απιστευτο τι μπορει να πιστεψει κανεις αν το δει να προβαλλεται σε μια μεγαλη ή ακομα χειροτερα μικρη οθονη...

Εσεις κανετε πλακα, αλλα γνωριζα ατομα που το πιστευαν, ακριβως επειδη ελεγε στην αρχη οτι ειναι αληθινο το υλικο.
ειναι απιστευτο τι μπορει να πιστεψει κανεις αν το δει να προβαλλεται σε μια μεγαλη ή ακομα χειροτερα μικρη οθονη...

Το ίδιο έλεγαν αν θυμάστε και στο πρώτο Paranormal activity όταν είχε βγεί...
Αλλά μετά τα πήραν πίσω όλα φυσικά έτσι, γιατί έγιναν ρεζίλι...

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ήταν απο τις πρώτες ταινίες που χρησιμοποίησαν αυτό το τέχνασμα και, σε συνδυασμό με την μεγάλη καμπάνια, είναι φυσικό να την πατήσουν κάποιοι.
Εμένα πάντως μου άρεσε. Το έβλεπα στο μονιτορ με ακουστικά και κοίταζα συνεχώς πίσω μου :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ήταν απο τις πρώτες ταινίες που χρησιμοποίησαν αυτό το τέχνασμα και, σε συνδυασμό με την μεγάλη καμπάνια, είναι φυσικό να την πατήσουν κάποιοι.
Εμένα πάντως μου άρεσε. Το έβλεπα στο μονιτορ με ακουστικά και κοίταζα συνεχώς πίσω μου :p

Εγω το ειδα 2! φορες στο σινεμα. Περα απο την ταινια ευχαριστηθηκα φοβερα το οτι ενω οι αιθουσες ηταν
γεματες...καλοπαιδα που εκραζαν σε ολη την ταινια, στο τελος ειχαν βγαλει ολα το σκασμο. Να τους πηγε...:devil-smiley-029:

Εγω το ειδα 2! φορες στο σινεμα. Περα απο την ταινια ευχαριστηθηκα φοβερα το οτι ενω οι αιθουσες ηταν
γεματες...καλοπαιδα που εκραζαν σε ολη την ταινια, στο τελος ειχαν βγαλει ολα το σκασμο. Να τους πηγε...:devil-smiley-029:

Nα ήμουν σε καμιά γωνιά να τους έβλεπα! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Nα ήμουν σε καμιά γωνιά να τους έβλεπα! :flipout:

E ναι αυτο αξιζε. Βεβαια μεχρι τοτε ειχαν καταστρεψει την ταινια και τα νευρα μας,:rifle:
αλλα το τελος ηταν μια ηθικη δικαιωση.

Εγώ πήγα να το δω και στο Αττικόν τρομάρα μου... :laugh:

Μάσησα εντελώς από την προπαγάνδα του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ και τελικά όχι μόνο δεν μου άρεσε, αλλά διαπίστωσα και πως οι μοναδικές στιγμές της ταινίας που άξιζαν, είχαν συμπεριληφθεί στο trailer... :p

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα τις Άλπεις του Λάνθιμου.

http://www.imdb.com/title/tt1859446/
http://www.myfilm.gr/9592

Ο Κυνόδοντας μου άρεσε (η γυναίκα μου είχε κοιμηθεί βέβαια στο τελευταίο 20λεπτο) αλλά εδώ κάτι δεν μου έδεσε καλά. Υπήρχαν καλές σκηνές αλλά λίγε και η αλληγορία που έβρισκα στον Κυνόδοντα εδώ δεν υπήρχε. Κάτι ήθελε να πει αλλά μάλλον δεν βγήκε πολύ καθαρό.