Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πανο,Ακη καποιος να μεταφερει το ποστ μου για το Μαστερ στο αντιστοιχο θρεντ...

Σ'ευχαριστω Δημητρη για το λινκ που ανεβασες...-bye-

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πανο,Ακη καποιος να μεταφερει το ποστ μου για το Μαστερ στο αντιστοιχο θρεντ...

Σ'ευχαριστω Δημητρη για το λινκ που ανεβασες...-bye-

Αν και το γνωρίζεις ως παλιός διαχειριστής ότι δεν είναι πολιτική μας να κάνουμε edit στα ποστς θέλω να μου επιτρέψεις να κάνω στο δικό σου, μεταφέροντας το κείμενο στο αρμόδιο νήμα και αφήνοντας εδώ ένα σχόλιο ότι είδες την ταινία κια μια παραπομπή με λινκ στο νήμα της ταινίας.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σε εχω ταλαιπωρησει τις τελευταιες μερες,γι'αυτο εκτος απο το ευχαριστω σου χρωσταω πολλα :worshippy::worshippy:

Εννοειται οτι σου επιτρεπω βρε.Δεν χρειαζεται καν να με ρωτησεις...:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σε εχω ταλαιπωρησει τις τελευταιες μερες,γι'αυτο εκτος απο το ευχαριστω σου χρωσταω πολλα :worshippy::worshippy:

Εννοειται οτι σου επιτρεπω βρε.Δεν χρειαζεται καν να με ρωτησεις...:ernaehrung004:

Merci. -bye-

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Σε όσους αρέσει το παλιό καλό rock n roll(Fleetwood Mac, Nirvana, κλπ) και πιστεύουν οτι το ανθρώπινο στοιχείο στην μουσική δεν θα πεθάνει ποτέ, τότε ας δουν το...

Sound City.....
http://www.imdb.com/title/tt2306745/

Καταπληκτικό....

Αν ο άφλεκ με το αργώ γύρισε έπος ο παπακαλιάτης με το ΑΝ τι αριστούργημα γέννησε.
Σε πείσμα κάθε συμπλεγματικής κουνιστής κριτικού θα του βάλω με άνεση 10/10.
Νυστάζω αλλά θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια.

a-late-quartet-posters_1.jpg

vintage Walken :worshippy:

A lonely place to Die

Πολυ ευχαριστη ταινια με ωραια σκηνικα και ενδιαφερον μεχρι το τελος!

images

The Hobbit...την καταυχαριστηθηκαμε!!!

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Συμφωνώ...
Το ξεκίνησα με πολύ μικρές προσδοκίες, κυρίως λόγω του The Hurt Locker της Bigelow που δεν μου άρεσε.
Τελικά ήταν πολύ καλύτερο απ´ότι περίμενα.

Πολυ καλη ταινία το Zero Dark Thirty. Εξαιρετικα ρεαλιστική με πολυ καλες ερμηνείες, ειδικα της Chastain.
Αν και μεγαλη σε διαρκεια, σε κρατα ανετα ως το τέλος, παροτι ουσιαστικα απλωνεται σε 10 χρονια ερευνων για τον Μπιν Λαντεν.
Εμενα μου αρεσε και το Hurt Locker. Πιστευω πως η Bigelow ειναι πραγματικα καλη σκηνοθετης.

a-late-quartet-posters_1.jpg

vintage Walken :worshippy:

Χαιρεσαι να τον βλεπεις.Και αν του εχεις και αδυναμια κρεμεσαι απο τα χειλια του.Απολαυση πραγματικη η ερμηνεια του σαν το παλιο κρασι.
Η ταινια αξιζε επισης και για τις υπολοιπες ερμηνειες,για τα σχολια στον Μπετοβεν,το κουαρτετο εγχορδων op.131 το οποιο αποτελει και το συνδετικο κρικο στις σχεσεις μεταξυ τους,και ισως ειναι αυτες οι λεπτομερειες που στη ζυγαρια την κανουν ενδιαφερουσα καθως το στορυ ειναι ψιλοτετριμμενο.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Χαιρεσαι να τον βλεπεις.Και αν του εχεις και αδυναμια κρεμεσαι απο τα χειλια του.Απολαυση πραγματικη η ερμηνεια του σαν το παλιο κρασι.
Η ταινια αξιζε επισης και για τις υπολοιπες ερμηνειες,για τα σχολια στον Μπετοβεν,το κουαρτετο εγχορδων op.131 το οποιο αποτελει και το συνδετικο κρικο στις σχεσεις μεταξυ τους,και ισως ειναι αυτες οι λεπτομερειες που στη ζυγαρια την κανουν ενδιαφερουσα καθως το στορυ ειναι ψιλοτετριμμενο.

+1000

Τι ευγενική μορφή.... Τι ωραία προσωπικότητα που αναβλύζει απο την εικόνα σιγουριά και ψυχική ηρεμία....

Eπειδη βλεπω οτι ο Walken εχει πολλους και εκλεκτους φαν στο φορουμ,
σας εχω δωρακι. Οσοι δεν το εχετε δει, καθιστε αναπαυτικα. Θα τριβετε τα ματια σας.
Μπροστα του το κλιπακι των Fatboy Slim ειναι λιγο...
http://www.youtube.com/watch?v=Y7rseCwM9mU
Το υφος της πρωταγωνιστριας στο 2¨00 πρεπει να ειναι ακριβως το υφος μου οταν το ειχα πρωτοδει.
Κριστοφερ, για αυτο και ολα τα υπολοιπα :grinning-smiley-043

ps πρεπει να βρω χρονο για αυτη την ταινια οπωσδηποτε!

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

τα σχολια στον Μπετοβεν,το κουαρτετο εγχορδων op.131

"We begin with Beethoven's Opus 131. It has seven movements and they're all connected. For us, it means playing without pause, no resting, no tuning. Our instruments must in time go out of tune each in its own quite different way. Was he maybe trying to point out some cohesion, some unity between random acts of life? What are we supposed to do, stop or struggle to continuously adjust to each other up to the end even if we are out of tune? I don't know."

:worshippy:

Προχθές
Kapringen (2012)
http://www.imdb.com/title/tt2216240/?ref_=fn_al_tt_1

Δυνατή ταινία, είχε όμως σε μερικά σημεία κοιλιά. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Εχθές
Extracted (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1757746/?ref_=fn_al_tt_1

Βαρεμέρα. Την έκανα, μετά, extracted στον ύπνο μου

Και τέλος

V for Vendetta (2005)
http://www.imdb.com/title/tt0434409/?ref_=sr_1
σε συνδιασμό με το comic novel του Alan Moore.

Ανάμεικτα συναισθήματα.
Σαν εικόνα + στην ταινία. Ποιο άμεση βέβαια.
Σαν σενάριο δεν ξεφεύγει από την βασική ιδέα (λέω εγώ τώρα).
Το παλέψανε, ειδικά για χόλιγουντ.

Αλλά να ρε παιδί μου...
Στο κόμικ δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους (φασισμός αναρχία κλπ)
Το κείμενο κόβει σαν νυστέρι...
και η δράση καταιγιστική.
Με κούρασε βέβαια το σκίτσο σε συνδιασμό με την πρεσβυωπία μου.
Είναι κιόλας, αν το χωρίσεις στη μέση, σχεδόν σαν δυο διαφορετικά κόμικ.
Απ´ότι λέει ο moore δεν ήθελε να αλλάξει το πρωτότυπο, έστω και αν είχαν περάσει τόσα χρόνια.
Πολύ ανώτερο το δεύτερο μισό και σε επίπεδο εμβάθυνσης χαρακτήρων και στο κείμενο.

Αν σεναριακά είχε μπει στην ταινία ποιο ολοκληρωμένο, με δεδομένη την σκηνοθετική
ικανότητα των Wachowski και McTeigue θα μιλάγαμε για κάτι αξεπέραστο.

ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

το πρώτο μέρος είναι λίγο αργό, αλλά το δεύτερο αποζημιώνει. Λίγη υπομονή και θα σας συνεπάρει ο χαμένος παράδεισος, καθώς θα ταξιδέψετε στην Αφρική...η πιο λαλίστατη βουβή ταινία. Μπραβο!