Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Θα προτιμούσα οι αναλύσεις να γίνονται σε άλλα νήματα.
Για να επανέλθουμε στο νόημα του νήματος εδώ, μόλις είδα το
The words.jpg

Μια απολαυστική ταινία που μου έφτιαξε το βράδυ, μην τη χάσετε.

ηταν υπεροχες,οσο για το hobbit το περιμενα με περισσοτερη δραση(δεν εχω διαβασει τα βιβλια)

Life of Pi....

Τελικά ευτυχώς που υπάρχουν τα Οσκαρ για να ξέρουμε ποιες ταινίες να αποφεύγουμε..... Έλεος...

Υ.Γ Εκπληκτικές εικόνες.....

Life of Pi....

Τελικά ευτυχώς που υπάρχουν τα Οσκαρ για να ξέρουμε ποιες ταινίες να αποφεύγουμε..... Έλεος...

Υ.Γ Εκπληκτικές εικόνες.....

το life of Pi
πηρε πολλα οσκαρ !

δεν το εχω δει
δεν σ αρεσε ?

.

το life of Pi
πηρε πολλα οσκαρ !

δεν το εχω δει
δεν σ αρεσε ?

.

Stelio δες το μόνο για την φωτογραφία του...... Σαν παραμύθι του δίνω ένα χαλαρό 6/10...... Ένα ανύπαρκτο σενάριο και μια περιπέτεια που θα μπορούσε να την απογειώσει, την τοποθετεί μέσα στα στενά πλαίσια της θρησκείας και το διαλύει.

Τι να πω.. Κρίμα και τον συμπαθώ πολύ....

Stelio δες το μόνο για την φωτογραφία του...... Σαν παραμύθι του δίνω ένα χαλαρό 6/10...... Ένα ανύπαρκτο σενάριο και μια περιπέτεια που θα μπορούσε να την απογειώσει, την τοποθετεί μέσα στα στενά πλαίσια της θρησκείας και το διαλύει.

σιγουρα θα το δω αλλα εχουν αλλα προτεραιοτητα
χθες ξεκινησα αυτο με τα μυθικα πλασματα που ξετρελαθηκατε
ειδα τα πρωτα 10 λεπτα .... καμμια αισθηση ουδετερο !
θα το συνεχισω μαλλον σημερα

Εγω το έγραψε κιόλας οτι στην αρχή με ξένισε η σκηνοθετική άποψη του ανθρώπου που έκατσε πίσω απο την κάμερα, αλλά μετά το μισάωρο(45λεπτο) θα σε παρασύρει στην "ιδιαιτερότητα" του και στο τέλος θα ανταμειφτείς....ΙΜΟ...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Θα σου αρεσει!
Ετσι αρχισα το "Starbuk" (http://www.imdb.com/title/tt1756750/?ref_=sr_1) που στην αρχη μου φανηκε για ελληνικη βιντεοταινια του ´80 (βλ ΑΝΤ1!), αλλα την αλλη μερα, που το συνεχισα, περασε ευχαριστα η ωρα!

Kαποιος δηλαδη που δεν τον συμπαθει και πολυ, να προσπερασει?

Μα δε το βαζει στα στενα ορια της θρησκειας..ισα ισα..ξεχωριζει την ενοια θεος με την ενοια θρησκεια..

Μα δε το βαζει στα στενα ορια της θρησκειας..ισα ισα..ξεχωριζει την ενοια θεος με την ενοια θρησκεια..

Aμαν πια...
Τι κακο ειναι αυτο που τους πιανει ολους με τις θρησκευτικες-μεταφυσικες αναζητησεις μολις αρχισουν
να νιωθουν μεγαλοι? Ακομα δεν εχω δει το Tree of life επειδη ακουσα και γι'αυτο ακριβως τα ιδια πραγματα
και δεν ηθελα να απογοητευτω απο ενα σκηνοθετη που τον εχω ψηλα στην εκτιμηση μου.
Νισαφι... Αμα θελουν ας διαλεξουν ο καθενας μια θρησκεια και ας ξημεροβραδιαζονται σε ενα ναο
οταν δεν γυριζουν ταινιες. Αλλα αν αυτη τους τη μεταστροφη την κουβαλανε και στις ταινιες τους...
ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.
ps. Προτιμω να ξαναδω κανενα Bunuel :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Aμαν πια...
Τι κακο ειναι αυτο που τους πιανει ολους με τις θρησκευτικες-μεταφυσικες αναζητησεις μολις αρχισουν
να νιωθουν μεγαλοι?

εγω απτην αλλη λεω γιατι να πρεπει να μεγαλωσεις πρωτα και μετα να αρχισεις την αναζητηση...

ειναι πως το βλεπει ο καθενας.. :ernaehrung004:

Κατι σαν...μεταθανατιο αγωνια!

Το Life of Pi δεν μπορώ να πω οτι μου προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέρα από την σκηνοθεσία. Ούτε το πολύ αδύναμο στόρυ, ούτε η ερμηνεία του τύπου μου άρεσαν. Αν είχε κατι καλό αυτά ήταν τρία πράγματα. Η σκηνοθεσία (πάρα πολύ καλή αν αναλογιστούμε το πόσο δύσκολο είναι να γυρίσεις μια ταινία πάνω σε μια βάρκα), η φωτογραφία (εδώ ο τύπος έκανε παπάδες, ειδικά στα νυχτερινά πλάνα, αλλά υποψιάζομαι ότι πολύ μεγάλο μέρος από αυτό που βλέπαμε στην οθόνη ήταν C.G.I) και τέλος η χρήση του 3D που νομίζω ό Λη την έβαλε -επιτέλους- στη σωστή της διάσταση. Δεν σε εντυπωσιάζει, ούτε όμως σε κουράζει. Υπηρετεί σαν τεχνολογία την σκηνοθεσία και όχι το αντίθετο. Περαν τούτων, η ταινία με άφησε αδιάφορο.

το life of Pi
πηρε πολλα οσκαρ !

δεν το εχω δει
δεν σ αρεσε ?

.

βρε άτιμε ... πόσταρα τα θετικά μου σχόλια τις προάλλες για τον περσικό χωρισμό και δεν έριξες πενιά... όλο για τα πι και φι ρωτάς ... κρυπτο-χολλυγουντόφιλε ...

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Aμαν πια...
να νιωθουν μεγαλοι?

Τα είπες όλα....

παιδια καλημερα
το Zero Dark Thirty το εχει δει κανεις?
Που περιγραφει το δεκαετες κυνηγι του Μπιν Λαντεν?
Εκτος και αν ειναι και αυτο φουλ αμερικανικη προπαγανδα..