και εγω την περιμενω αλλα μετα το Argo πολυ το φοβαμαι για αμερικανια..Zero Dark Thirty
Η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς.
και εγω την περιμενω αλλα μετα το Argo πολυ το φοβαμαι για αμερικανια..
Zero Dark Thirty. Αρκετά καλό.
Καλο αυτο γιατι κι εγω με αυτη ακριβως την λογικη θα ξεκινουσα να το δω....Συμφωνώ...
Το ξεκίνησα με πολύ μικρές προσδοκίες, κυρίως λόγω του The Hurt Locker της Bigelow που δεν μου άρεσε.
Τελικά ήταν πολύ καλύτερο απ´ότι περίμενα.
Το The Master μηπως να εμπαινε σε ξεχωριστο νημα, να πουμε καμμια κουβεντα?
ειναι αρκετα πολυπλοκη ταινια
:SFGSFGSF:'Dark City.
Καταπληκτικό. Θαυμάσιες ερμηνείες, τρελό, μπερδεμένο σενάριο, αλλά κατά περίεργο τρόπο χορταστικό. Ο κόσμος των Ξένων είναι η εικονογράφηση ενός εφιάλτη. Ο μόνος λόγος που δεν έκανε την επανάσταση του Matrix μερικά χρόνια νωρίτερα είναι η φτώχεια σε σκηνές δράσης.
:SFGSFGSF:
Πειράζει, όμως, που είχε ένα κλειστοφοβικό, μανιοκαταθλιπτικό κλίμα μοναδικό; Άνθρωποι χωρίς παρελθόν και μέλλον, με το χρόνο να σταματά, κτήρια να αναπτύσσονται με φρενιτιώδη ρυθμό σαν άλλοι πύργοι της Βαβέλ του Μπρέγκελ, "ξένοι" που χειραγωγούν και ελέγχουν τις ζωές της μάζας, εφιάλτες και πραγματικότητες που εναλλάσσονται...
Ναι, διαφορετικό θεματικά και εάν μου επιτρέπεται η αιρετική τοποθέτηση, καλύτερο συνολικά από το Matrix, τουλάχιστον για μένα που δεν αρέσκομαι ιδιαιτέρως να παρακολουθώ ταινίες φαντασίας. Μια ταινία cult, αξεπέραστη.
:SFGSFGSF:
Πειράζει, όμως, που είχε ένα κλειστοφοβικό, μανιοκαταθλιπτικό κλίμα μοναδικό; Άνθρωποι χωρίς παρελθόν και μέλλον, με το χρόνο να σταματά, κτήρια να αναπτύσσονται με φρενιτιώδη ρυθμό σαν άλλοι πύργοι της Βαβέλ του Μπρέγκελ, "ξένοι" που χειραγωγούν και ελέγχουν τις ζωές της μάζας, εφιάλτες και πραγματικότητες που εναλλάσσονται...
Ναι, διαφορετικό θεματικά και εάν μου επιτρέπεται η αιρετική τοποθέτηση, καλύτερο συνολικά από το Matrix, τουλάχιστον για μένα που δεν αρέσκομαι ιδιαιτέρως να παρακολουθώ ταινίες φαντασίας. Μια ταινία cult, αξεπέραστη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.