Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Βλέπω πολλά thread να μετατρέπονται σε πεδία μάχης.
Αυτό εδώ,αυτό που άνοιξε ο Μιχάλης για να μοιραστεί τη χαρά του για το pc του μαζί μας και ένα σωρό άλλα.
Και αναρωτιέμαι αν ο Μιχάλης μας είχε καλέσει σπίτι του να δούμε το pc θα τον πλακώναμε στο ξύλο;
Αν βλέπαμε την εν λόγω ταινία στο σπίτι του sabonis θα βγάζαμε τα μαχαίρια;
Για να ηρεμήσουμε λίγο.
Απο την πρώτη στιγμή που μπήκα στο forum νοιώθω οτι βρίσκομαι μεταξύ φίλων και ας μην ξέρω προσωπικά κανέναν.
Εχουμε όλοι πολλά κοινά που μας ενώνουν εδω μέσα και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

μα αγαπητέ μου στον κάθε άνθρωπο επιβάλλεται να του μιλάμε ανάλογα με τις αντιληπτικές του δυνατότητες .

Ως εκ τούτου παραδέχομαι ότι δυστυχώς έκανα λάθος , σε μιά απέλπιδα προσπάθεια περιορισμού των περιττών , ανούσιων αντεγκλήσεων και έστειλα pm σε νεατερντάλειο είδος . Το ότι κατάφερες να το διαβάσεις με εξέπληξε . Το ότι θα το χρησιμοποιούσες δημόσια , ασχέτως περιεχομένου , δείχνει ότι εκτός από νεατερντάλεια η συμπεριφορά σου και η ποιότητα του χαρακήρα σου είναι ανύπαρκτες .

Εχεις το ακαταλογιστο του Γραφικου.

λεγε οτι θες.

Μία παράκληση.
Ο τελευταίος να τραβήξει το καζανάκι και να συνεχίσουμε την δουλειά μας.
Να μιλάμε δηλαδή για ταινίες.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μία παράκληση.
Ο τελευταίος να τραβήξει το καζανάκι και να συνεχίσουμε την δουλειά μας.
Να μιλάμε δηλαδή για ταινίες.

Εχεις δικιο και συγνωμη.

Τώρα, λοιπόν, που μπορούμε να πούμε ότι θέμε, έχω να πω αυτό:

Εδώ μέσα περισσότερο με πειράζει που την πέφτει ο ένας στον άλλο, χωρίς αφορμή και με αιτία την δική του εμπάθεια, παρά αν έμπαινα στο σπίτι μου και έβρισκα πεταμένα στο πάτωμα κουτιά από μπύρες και πίτσες, αράχνες στο πικάπ μου και γρατζουνιές στους δίσκους μου.
Είναι κρίμα, λυπάμαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εχεις δικιο και συγνωμη.

Το συγνώμη το θεωρώ υπερβολή.
Προσωπικά αν διαπιστώσω πως κάποιος παρεξηγεί το χιούμορ μου, αποσύρομαι διακριτικά.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ζητω συγνωμη απο εσενα και οποιον αλλο ενοχλησα .
Αλλα οταν θιγομαι επι προσωπικου και μαλιστα απο παλια μελη επειδη ειμαι στην ατζεντα τους δεν μπορω να μην απαντησω.

proposition.jpg

one more time !

.

Oχι

ακατεργαστο βρωμικο και κακο

οταν σε πιανει υπνος σε μια ταινια κακη η καλη
τοτε προχωρα στην επομενη

οχι ταινια ....τεχνη .

.-bye-

Last edited:

Απαράδεκτο υφάκι και στυλάκι φίλτατε Sabonis. Ειρωνεύεσαι, προκαλείς και πας να επιβάλεις πως θα μιλάει ο καθένας. Μάλλον δεν έχεις ξαναμπεί σε κάποιο σοβαρό φόρουμ, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείσαι.

Εκτός και αν έχουμε κάποιο πραξικόπημα και δεν το πήρα χαμπάρι

Μάλιστα.Εχω υφάκι και στυλάκι.Θά'πρεπε να αφήσω τον Havoc δηλαδή να γελιοποιεί τις απόψεις μου.Και για ποιό λόγο;Ετσι επειδή έχει 2.200 και βάλε επιπλέον μυνήματα στο φόρουμ.Λες και είμαι νεοσύλεκτος στο κέντρο.Να κάτσω πίσω στη ουρά στο κψμ...Και μετά εγώ είμαι ο πραξικοπηματίας.Ναι σίγουρα έτσι γίνεται στα σοβαρά φόρουμ.99 % το πρώτο ποστ-επίθεση του Havoc θα είχε σβηστεί για να μην γίνει οτι εδώ.Std.

Το σεβασμό τον κερδίζουν με το σπαθί τους δεν τον απαιτούν.
Εμένα έτσι μου μάθανε.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλα έχω αναφέραιτο δικαίωμα στην άποψη.Οπότε, αν και πιστεύω οτι πολλούς θα χαροποιούσε να μην, θα συνεχίσω να γράφω της απόψεις μου για τις ταινίες που βλέπω.Οσο τα ειρωνικά περι συντονιστών δεν θα ασχοληθώ.Συντονιστής ακόμα πόστ μου δεν έχει σβήσει.

"Φίλτατε" Δημήτρη Θ. ρίξε μια ματιά στα σοβαρά φόρουμ να δείς αν γράφω...Παντού το ίδιο nick έχω για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.Για περεταίρω flamming σε pm παρακαλώ για να τελειώνει εδώ αυτό.Δεν πιστεύω να ενδιαφέρει κανέναν εδώ και άλλη επίδειξη δύναμης.Οσο για μένα το μύνημα ελήφθη.Κάποια πόστ δεν σηκώνουν απάντηση.Που θα πάει θα μάθω που μπορώ και πού δεν μπορώ να απαντώ.

Προσοχή στα pm εδώ μέσα . Το private μετατρέπεται πολύ εύκολα σε pubblic από αρκετούς που δεν έχουν μπέσα .

Ετσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να βρίσω ούτε να πώ κάτι λιγότερο ή κάτι παραπάνω απο το ύφος του λόγου μου στο public.Απλά να μην ζαλίζονται αδίκως οι υπόλοιποι.Πάντως ευχαριστώ για το notice.

Eλατε ΕΔΩ σας εφτιαξα Αρενα.

παρακαλω την διαχειρηση οπως ολα τα μυνηματα αναλογου περιεχομενου μαζι και τα δικα μου φυσικα να μεταφερθουν εκει για να μην ενοχλουμε οσους θελουν να μιλησουν για ταινιες

και το άλλο το επιστημονικής φαντασίας (ούτε τον τίτλο δεν θυμάμαι, έπαιζε ο Κηανου Ρηβς) όπου το δανείστηκα από το κλαμπ και κοιμήθηκα επίσης δύο φορές στον καναπέ....:violent-smiley-030:

Δημήτρη, μάλλον το Johny Mnemonic νοίκιασες.

Βασίζεται ελάχιστα (μόνο στην κεντρική ιδέα) σ' ένα καταπληκτικό διήγημα του William Gibson (με τον ίδιο τίτλο) και το πήραν κι έβγαλαν τη συγκεκριμένη ταινία.

Ποια ταινια μόλις ειδατε?

«Της Κακομοίρας 2007», με την συμμέτοχη παλαιών και νέων μελών του Avclub.

..Αλλωστε αν δείς εγώ δεν είπα οτι η ταινία ήταν φόλα.Είπα οτι δεν άξιζε τόσο υψηλή βαθμολογία.Ενα 7.0-7.5 το πολύ μάλιστα.Δέχομαι βέβαια αυτό που είπες οτι την βάλανε στις top#250 διότι είναι ταινία σταθμός για τις μετέπειτα ταινίες του είδους.

Για την ταινία να σου πώ καταρχήν οτι απο την μέση και πέρα υποψιαζόμουν οτι ίσως νάναι και ο ίδιος ο Ντέκ ρέπλικα αλλα έπεσα έξω.Ετσι δικαιολογούσα την όποια συμπάθεια έδειξε στο οτι δεν ήξερε το θυληκό ρέπλικα στην γραφεία της "ταιρέλ" οτι είναι ρέπλικα.Ως κινηματογράφιση-φωτογραφία η ταινία είναι πολύ καλή για την εποχή της στην απόδοση του φουτουριστικού.Απο ότι καταλαβαίνω μέχρι σήμερα ουσιαστικά αυτό το περιβάλλον αντιγράφουν όλοι ως φουτουριστικό.Για την μουσική ουδέν σχόλιο ο Βαγγέλης έγραψε όπως πάντα.Αλλα μέχρι εκεί.Το παρακάνανε με τον "ανθρωπομορφισμό" των ρέπλικα (σκοτώνουν τον δημιουργό τους, αγαπάνε, κλαίνε με την συνηδειτοποίηση του "έμφυτου" παρελθόντος).Αλλά αυτό που μου άφησε πικρή γεύση ήταν ο Ντέκ να φυγαδεύσει τον θυληκό ρέπλικα στο τέλος.Γιατί να κάνει κάτι για αυτό το τερατούργημα (με την ένοια οτι υπερβαίνει τον σκοπό ύπαρξής του και αξιωνεί ίσους με το ανθρώπινο γένος όρους οταν ουστικά είναι πειραματικό προιόν) με το προδιαγεγραμμένο τέλος καθιστόντας μάλιστα τον εαυτό του απο κυνηγό ουσιαστικά κυνηγημένο τουλάχιστον όσο θα ζούσε ακόμα το ρέπλικα.Μήπως αυτό μας υποδειλώνει οτι ο Ντέκ απο κάποια στιγμή δεν τα έρβισκε με τον εαυτό του και βρήκε εκεί διέξοδο;Μοναχικός εργασιομανής τύπος.Κλασσική περίπτωση καταθλιπτικού.Νομίζω;

Κατεμέ λοιπόν η ταινία είναι πολύ πιεσμένη ώστε να "χωρέσουνε πολλά μυνήματα μαζί".Γιαυτό και κάπου χάνει το νόημα.

Περιμένω τις απόψεις σου.

Στην ταινια τωρα.
Απο αυτα που λες δεν βρισκω οτι η ταινια δεν σου αρεσε.Το οτι δεν σου αρεσε η εξελιξη του σεναριου σε ολους μας συμβαινει.Αλλα ακομα και στην εποχη μας ειναι αριστουργημα πως να το κανουμε.Με η χωρις καλη βαθμολογια απο IMDB.
Το βιβλιο "Do androids dream of electric sheep" δεν ηταν τοσο δυνατο οσο η ταινια. Για αυτο και ηταν εκπληξη το μεγεθος και η δυναμη των χαρακτηρων που επλασε ο Ριντλευ Σκοτ.
Καθολα δικη του δημιουργια.
Τα επισης δικα του "Total Recall" και "Minorιty Report" δεν ειχαν το ιδιο αποτελεσμα .
Ισως να ηταν και η εποχη . Μαλλον οχι ομως.
Και ενα τελευταιο.
Σε ολους εμας που αρεσε , ηταν για το πυκνο της νοημα .
Τα χριστουγεννα θα κυκλοφορησει και η special edition που θα εχει ολες τις βερσιον της ταινιας οποτε μπορει και να σου αρεσει καποια αλλη μιας και αλλαζει καπως το νοημα.

ΥΓ
Και μια φιλικη συμβουλη

οταν δεις μια πολυ καλη ταινια οπως το Μεμεντο που ειχες δει πριν και σου αρεσε ΜΗΝ δεις αλλη ταινια εκτος αν ειναι κανα ποπ κορν ταινια.
Ειναι αδικο και για αυτο που ειδες και δεν προλαβες να την "καταπιεις" ουτε για την επομενη που ισως και να σε νυσταξει ενω ισως και να ειναι η ταινια της ζωης σου.
Και εισαι αρκετα μικρος για να προλαβεις να τις δεις εστω και μια μια .......

Last edited:

Ποια ταινια μόλις ειδατε?

«Της Κακομοίρας 2007», με την συμμέτοχη παλαιών και νέων μελών του Avclub.

Που στο τελος ο Ζηκος φευγει αγκαζε με τον μπακαλη;

Ρε τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

Η διαφορά που επέφερε το Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι είναι η ρομαντική του ματιά στον ερωτισμό, που προβάλει επανειλημμένα χωρίς ίχνος πονηριάς επιτήδευσης και σεξισμού.

Για την μετάφραση του έργου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, μιάς και πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία μου θέασή της.

Και όμως Μπίλ.Τελικά η τύπισσα διάλεξε τον φλώρο.Και αφού καθάρισε τον Μαρλον ουτε που τον ήξερε μετά.Ξεμπέρδεψε μιά και καλή η ´επαναστατημένη μικροαστή´.Ο Μπερτολούτσι τόπιασε το νόημα απο τότε.:flipout::flipout:
Πιο σοβαρά τώρα ,προσωπικά την θεωρώ πολύ σπουδαία ταινία,με έναν συναρπαστικό Μαρλον Μπράντο.