Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

εεεεεεεε, δημοκρατία εχουμεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Γραφουμε οπως αρμοζει στον καθενα

Τα παραπονα σου σε περιπτωση που δεν μπορεις να ανταποκριθεις στο υφος της κουβεντας σε πριβε μυνημα η στην διαχειρηση .

και τις προστακτικες αλλου.

Απαράδεκτη συμπεριφορά που εκνεύρισε ακόμη κ μένα που δεν μου πέφτει κ λόγος , το να κατακρίνεις με αυτό το ύφος τις απόψεις ενός (νέου μάλιστα) μέλους δεν τιμά καθόλου την θετική κατά τ'άλλα συμμετοχή σου στο forum

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

εκτός κι αν γούσταρες να τον προσβάλεις , οπότε πάσο . Δεν σχολιάζω τίποτα . -bye-

Δημητρη μου ασε τα εμπρηστικα σχολια κατα μερος.

Αν θελει ο Σαμπονις να μου πει κατι και να του πω θα τα πουμε πριβε.

Τελος

Απαράδεκτη συμπεριφορά που εκνεύρισε ακόμη κ μένα που δεν μου πέφτει κ λόγος , το να κατακρίνεις με αυτό το ύφος τις απόψεις ενός (νέου μάλιστα) μέλους δεν τιμά καθόλου την θετική κατά τ'άλλα συμμετοχή σου στο forum

Διαβασε καλυτερα τα αρχικα σχολια μου στο ποστ #409

και ξαναδιαβασε το #415 καλυτερα για να καταλαβεις γιατι απαντησα ετσι.

Last edited:

βρε havoc , με όλο το θάρρος δεν το ψάχνεις λίγο ; Είπαμε έχεις , ίσως , μοναδική αίσθηση του χιούμορ ( μόνο για σένα :flipout: ) αλλά και οι άλλοι δεν σου φταίνε που δεν το αντιλαμβάνονται .

Αυτό που έγραψες στον Sabonis ήταν προσβλητικό και καλά έκανε και παρεξηγήθηκε . Κι εγώ το ίδιο θα έκανα .-bye-

Εχουμε ξαναπει οτι ο γραπτος λογος ειναι που ειναι δυσκολος.
Αν λειπει το χιουμορ το πραγμα γινεται δυσκολοτερο.
Αλλα για αυτο δεν μπορω να κανω κατι.
Το οτι συνηθως χιουμοριζομαι το ξερουν ολοι.
Το οτι δεν χαριζομαι σε σχολια επισης.
Αν δεν μπορει καποιος να διαχειριστει το γραπτο λογο και να αντιληφθει το χιουμορ απεναντι του προβλημα δικο του.
Εδω εκτειθομαστε ολοι ΜΟΝΟ με τα γραπτα μας.
Στην απεξω ζωη μπορει και να ειμαστε τελειως αλλιως.
Εδω Δυστηχως για πολλους δεν υπαρχει αλλη δυνατοτητα αξιολογησης του συνομιλητη μας.
Δεν θυμαμαι ποτε μου να μπηκα σε ενα χωρο καινουργιο γραφοντας και να μην προσπαθησα να αφουγκραστω το κλιμα που επικρατει πριν βγαλω το περιστροφο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εχουμε ξαναπει οτι ο γραπτος λογος ειναι που ειναι δυσκολος.
Αν λειπει το χιουμορ το πραγμα γινεται δυσκολοτερο.
Αλλα για αυτο δεν μπορω να κανω κατι.
Το οτι συνηθως χιουμοριζομαι το ξερουν ολοι.
Το οτι δεν χαριζομαι σε σχολια επισης.
Αν δεν μπορει καποιος να διαχειριστει το γραπτο λογο και να αντιληφθει το χιουμορ απεναντι του προβλημα δικο του.
Εδω εκτειθομαστε ολοι ΜΟΝΟ με τα γραπτα μας.
Στην απεξω ζωη μπορει και να ειμαστε τελειως αλλιως.
Εδω Δυστηχως για πολλους δεν υπαρχει αλλη δυνατοτητα αξιολογησης του συνομιλητη μας.
Δεν θυμαμαι ποτε μου να μπηκα σε ενα χωρο καινουργιο γραφοντας και να μην προσπαθησα να αφουγκραστω το κλιμα που επικρατει πριν βγαλω το περιστροφο.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι όχι μόνον δεν έχεις χιούμορ , αλλά είσαι και αδικαολόγητα ισχυρογνώμων . Τρείς ή τέσσερις συμφορουμίτες μετά τα σχόλια σου για ένα καινούργιο μέλος και το γούστο του ή το απλό σχόλιο του για μιά ταινία , σου επεσήμαναν με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο ότι τα σχόλια σου ήταν αγενή και προσβλητικά .Οχι μόνον δεν το αντελήφθης , αλλά και να το αντελήφθης , αδιαφόρησες και προσπαθείς τώρα να περάσεις στην επίθεση .

Είναι επίσης απίστευτο το γεγονός ότι αυτό το οποίο εσύ θεωρείς χιουμοριστικές απόπειρες είναι συνήθως ´χοντράδες" τις οποίες προσπαθείς να συμμαζέψεις αργότερα ( όπως τουλάχιστον σου επεσήμανε και ο Δημήτρης Θ. επ' ευκαιρία άλλου σχολίου σου- δήθεν αστείου -στο θρεντ με τον Τσοχατζόπουλο ) . Την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι βεβαίως , προσποιηθήκαμε ότι πράγματι , έκανες χιούμορ .

Εχεις απόλυτο δίκαιο ότι εδώ , στο φόρουμ , όπως ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι ο γραπτός λόγος , εκτιθέμεθα διαρκώς. Το κακό όμως με εσένα είναι ότι απλώς εκτίθεσαι ( = αφήνεις τον εαυτό σου ακάλυπτο ). Διότι το να επισημαίνεις ότι όποιος "δεν μπορεί καποιος να διαχειριστει το γραπτο λογο και να αντιληφθει το χιουμορ απεναντι του προβλημα δικό του" σημαίνει ότι εσύ μπορείς να διαχειριστείς τον γραπτό λόγο και ότι εσύ επίσης κατέχεις απολύτως την έννοια του χιούμορ . Το να πιστεύεις ότι ο εαυτός σου έχει καλά στοιχεία είναι απολύτως θεμιτό . Οταν όμως αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , καλόν θα ήταν να επανεξετάσεις με λίγο πιό κριτικό βλέμμα την ιδέα που έχεις για τα καλά σου στοιχεία και για τον εαυτό σου . Ισως τότε μάθεις να "χαρίζεσαι" σε σχόλια .

Οχι άλλο τίποτα , αλλά δεν έχω δει και κάποιο μνημείο γραπτού λόγου από εσένα στο φόρουμ , τέτοιο που να φανερώνει ότι έχεις προχωρήσει πέραν της υποχρεωτικής εκπαιδεύσεως .

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

τι ακριβώς θέλεις να πείς ;

"βασική αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι η ελευθερία λόγου. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν για τα δηλώσουν αυτή την έννοια τις λέξεις ισηγορία και παρρησία. Παρρησία είναι το δικαίωμα του πολίτη να μπορεί όχι απλώς να έχει το λόγο, αλλά να εκφράσει τη γνώμη του ελεύθερα, ακόμη και αν αυτή δεν είναι σύμφωνη με τη γνώμη των άλλων"

αυτό μόνο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι όχι μόνον δεν έχεις χιούμορ , αλλά είσαι και αδικαολόγητα ισχυρογνώμων . Τρείς ή τέσσερις συμφορουμίτες μετά τα σχόλια σου για ένα καινούργιο μέλος και το γούστο του ή το απλό σχόλιο του για μιά ταινία , σου επεσήμαναν με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο ότι τα σχόλια σου ήταν αγενή και προσβλητικά .Οχι μόνον δεν το αντελήφθης , αλλά και να το αντελήφθης , αδιαφόρησες και προσπαθείς τώρα να περάσεις στην επίθεση .

Είναι επίσης απίστευτο το γεγονός ότι αυτό το οποίο εσύ θεωρείς χιουμοριστικές απόπειρες είναι συνήθως ´χοντράδες" τις οποίες προσπαθείς να συμμαζέψεις αργότερα ( όπως τουλάχιστον σου επεσήμανε και ο Δημήτρης Θ. επ' ευκαιρία άλλου σχολίου σου- δήθεν αστείου -στο θρεντ με τον Τσοχατζόπουλο ) . Την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι βεβαίως , προσποιηθήκαμε ότι πράγματι , έκανες χιούμορ .

Εχεις απόλυτο δίκαιο ότι εδώ , στο φόρουμ , όπως ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι ο γραπτός λόγος , εκτιθέμεθα διαρκώς. Το κακό όμως με εσένα είναι ότι απλώς εκτίθεσαι ( = αφήνεις τον εαυτό σου ακάλυπτο ). Διότι το να επισημαίνεις ότι όποιος "δεν μπορεί καποιος να διαχειριστει το γραπτο λογο και να αντιληφθει το χιουμορ απεναντι του προβλημα δικό του" σημαίνει ότι εσύ μπορείς να διαχειριστείς τον γραπτό λόγο και ότι εσύ επίσης κατέχεις απολύτως την έννοια του χιούμορ . Το να πιστεύεις ότι ο εαυτός σου έχει καλά στοιχεία είναι απολύτως θεμιτό . Οταν όμως αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , καλόν θα ήταν να επανεξετάσεις με λίγο πιό κριτικό βλέμμα την ιδέα που έχεις για τα καλά σου στοιχεία και για τον εαυτό σου . Ισως τότε μάθεις να "χαρίζεσαι" σε σχόλια .

Οχι άλλο τίποτα , αλλά δεν έχω δει και κάποιο μνημείο γραπτού λόγου από εσένα στο φόρουμ , τέτοιο που να φανερώνει ότι έχεις προχωρήσει πέραν της υποχρεωτικής εκπαιδεύσεως .

To αν εχω χιουμορ ασε να το κρινει κανας αλλος γιατι εσυ ειδικα εχεις παραδεχτει σε πριβε σου προς εμενα οτι εισαι ανικανος να το διακρινεις και απο δω και περα θα διαβαζεις πολλες φορες τα γραπτα μου μπας και το καταλαβεις.
Αφου δε το καταφερνεις τι να κανουμε......κανε στην ακρη.
Αν παλι επιμενεις να ασχολεισαι με το χιουμορ- συμπεριφορα μου .......ε τι να πω....μαλλον δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις.
Θα βρεις. Ειμαι σιγουρος.
Το οτι δεν καταλαβες ουτε το αστειο του Δημητρη Θ , που με πειραξε απατωντας στην πλακα μου με πλακα ( με τον οποιο γελαγαμε αρκετη ωρα μετα με την φαση) σημαινει οτι εχεις βαθυτατα αναγκη απο διακοπες η απο οτιδηποτε αλλο που θα μπορουσε να σου οξυνει την αντιληψη για το τι ειναι χιουμορ.
Ουτε αυτο δεν καταλαβες και θες και να κανεις και κριτικη περι του γραπτου λογου και της ικανοτητας μου.
Υπαρχουν και επαναληπτικες εκπαιδευτικες βαθμιδες.

Προσπαθησα να δωσω ενα τελος αλλα φαινεται πως το μενος σου δε σε αφηνει.
Κοιτα μονο μην ξαναπερασεις τα ορια γιατι θα σου ξαναδιαγραψουν τα μνημειωδη σου γραπτα :flipout::flipout: ( ξερεις εκεινα με τα προσβλητικα λογια που καταφευγεις οταν χανεις την ψυχραιμια σου και τα επιχειρηματα σου )

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Και ποιος κανει αυτη την βαθμολογηση? καποιος που σεβεσαι και ξερεις τις αποψεις του περι κινηματογραφου?

αμα ειδες το Μεμεντο μια τοσο γεματη ταινια και μετα εβαλες στο καπακι να δεις το Blade Runner ε τι να πω.......μαλλον δεν εχεις ιδεα τι θα εβλεπες και νομιζες οτι θα δεις μια ταινια της σειρας.....
Αστοχη επιλογη...( αληθεια ποσω χρονων εισαι και τοδες τωρα αν επιτρεπεται ? )

Γραφουμε οπως αρμοζει στον καθενα

Τα παραπονα σου σε περιπτωση που δεν μπορεις να ανταποκριθεις στο υφος της κουβεντας σε πριβε μυνημα η στην διαχειρηση .

και τις προστακτικες αλλου.

1. "βαθμολόγηση" : Προφανώς και δεν βαθμολογεί ένας.Ενα σύνολο ειδικών του είδους βαθμολογούν και προκύπτει ένας βαθμός που αντιστοιχεί στο μέσο όρο.Ε τώρα να είναι άσχετοι, όπως υπονοείς, και να τους έχουν να βαθμολογούν τι να πώ;;;Σύ είπας...

2. "άστοχη επιλογή" / "πόσω χρονών" :Δεν νόμιζα καθόλου οτι θα έβλεπα ταινία της σειράς.Αντίθετα είχα μεγάλες προσδοκίες για την ταινία αυτή κρίνοντας απο το οτι τοποθετήτε στις #250 και έχει υψηλότατη βαθμολογία...Αυτό ακριβώς σου εξηγώ περίμενα τα αντίθετα για τις δύο αυτές ταινίες...Είμαι 25 ετών.Και γι'αυτό θα βρείς να πείς;;Φταίει η ηλικία μου για το οτι δεν με γέμισε η ταινία;;(το οτι την είδα τώρα δεν παίζει ρόλο παλιέ...ελεος...)

3. "όπως αρμόζει" : Μην προκαλείς.

4. "δεν μπορείς να ανταποκριθείς" : Το αυτό.

5. "τις προστακτικες αλλου" : Εδώ θα συμφωνήσουμε.Τα λόγια σου προς απάντησή μου "γράφουμε όπως αρμόζει στον καθένα".

-bye-

Για να πω κι εγώ τη γνώμη μου νομίζω ότι μια χιουμοριστική φράση του Havoc περί υπνηλίας την τεντώσαμε τόσο πολύ που οδηγεί σε ανούσιες παρεξηγήσεις. Από την άλλη βρε Nate δεν έγινε και τίποτα που η ταινία δεν άρεσε στον Σαμπόνις. Έχει και μια λογική αυτό αν θες. Η ταινία όπως έγραψα παραπάνω κανονικά είναι περισσότερο νουάρ παρά sci-fi (άσχετα αν το νουάρ στοιχείο ο παπάρας ο Σκοτ το 'εθαψε με το Director's Cut). Οπότε αν έχεις κάτσει να δεις μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και αντί για αυτή βλέπεις ένα νουάρ που απλά του έχουν αλλάξει το production design τότε σου έρχεται κάπως περίεργα. Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ όλοι έχουμε το δικαίωμα της επιλογής (φαντάσου ότι εμένα από Μπέργκμαν μόνο το "άγριες φράουλες" με κρατάει)...
Τώρα αν θα έπρεπε να πω κάτι στον Σαμπόνις, είναι δύο πράγματα. Άσχετα αν είχε λόγο να αρπαχτεί ή όχι από τα γραφόμενα του Havoc στο ποστ 409 (κατά τη γνώμη μου το περί ύπνου είχε ένα χιούμορ που χρειάζεται μια κάποια προσπάθεια για να αρπαχτείς) καλό θα είναι ακόμα και αν κάτι μας ενοχλεί να το επισημαίνουμε μεν, διακριτικά δε. Δεν υπάρχει λόγος ένα thread να γίνεται πεδίο αντεκκλήσεων μεταξύ δύο μελών, ειδικά όταν με ένα pm η παρεξηγηση θα λύνοταν σε χρόνο dt. Το δεύτερο που ήθελα να αναφέρω σαν συμβουλή περισσότερο είναι ότι, καλό θα ήταν πριν το Blade runner να δεις πρώτα μια σειρά από νουάρ για να το εκτιμήσεις πραγματικά. Και αντί για το director's cut να βρεις το original του 1982. Θα μου πεις τι ζόρι τραβάω κι εγώ τώρα. Και ότι και να σου απαντήσω, θα έχεις και δίκιο.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το ότι είναι νέος κάποιος στο φόρουμ δεν του δίνει κανένα παραπάνω δικαίωμα, ίσα ίσα που πρέπει να μάθει πρώτα τον χώρο.
Ο havoc έγραψε:

Sabonis περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Αν κοιτας την βαθμολογια περιμενοντας να σε πεισει το νουμερο οτι θα δεις ταινια που θα σου αρεσει εισαι χαμενος απο χερι.

Η συγκεκριμενη ταινια θεωρειται Βιβλος στις ταινιες Επιστημονικης Φαντασιας.
Αν εσενα σε κοιμησε αυτη η ταινια μαλλον δεν ειχες ορεξη να δεις ταινια αλλα να κοιμηθεις.

Που βρίσκεται η προσβολή ή η ειρωνεία, δεν το βλέπω όσο και να το ξαναδιαβάζω.
Αντίθετο ο Sabonis γράφει:

"1."περι ορεξεως κολοκυθοπιτα" : Εδώ γράφουμε απόψεις ή κάνω λάθος;Αμα υπάρχει πατροναρισμένο γούστο που ακολουθεί το θέμα να το ξέρω....Εχει οριστεί κάποιος ωστε να υπάρχει "επίκληση στη διάνοια";;;;;;

2."να σε πείσει" : Δεν "με πείθει" η IMDB.Απλά όταν έχω να διαλέξω απο 3500 ταινίες βοηθάει στην επιλογή....

3."να κοιμηθείς" : Το Blade runner ήταν η δεύτερη στη σειρά τεσσάρων ταινιών εκείνη την ημέρα μαζί με Memento, The legent of 1900, The name of the rose.Μάλιστα για το Memento διάβασες την άποψη μου (για τις αλλες 2 δεν έγραψα γιατι είναι ευρέως γνωστές).Ε σκέψου λοιπόν οτι με κράτησε το Memento με το συνεχές μπρός πίσω στη πλοκή.....Για να καταλάβεις ΠΟΣΟ έξω έπεσες στην "εκτήμησή" σου.

4. Επειδή δεν έχω πολλά posts στο site, δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το ύφος που γράφετε εδώ.Αν ναί πάω πάσο και θα αλλάξω το ύφος μου να γελάσουμε.Αν όχι...Havoc θα γράφεις κόσμια και δε με νοιάζει ακόμα και αν σου ανήκει το site.Να διαφωνίσουμε είναι θεμιτό αλλα στα πλαίσια αντιλόγου με επιχειρήματα.Ειρωνίες και συναφή ανήκουν στο <<1>>.
"

Απαράδεκτο υφάκι και στυλάκι φίλτατε Sabonis. Ειρωνεύεσαι, προκαλείς και πας να επιβάλεις πως θα μιλάει ο καθένας. Μάλλον δεν έχεις ξαναμπεί σε κάποιο σοβαρό φόρουμ, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείσαι.

Προς Δημήτρη Ντοκ: Και έστω ότι ο havoc φταίει (δεν συμφωνώ με αυτό το είπα και παραπάνω). Ποιός δίνει το δικαίωμα στον κάθε Sabonis να γράφει:

Αν όχι...Havoc θα γράφεις κόσμια και δε με νοιάζει ακόμα και αν σου ανήκει το site

Εκτός και αν έχουμε κάποιο πραξικόπημα και δεν το πήρα χαμπάρι

πραξικόπημα δεν έχετε, απλά ορισμένοι πάλιουρες εδώ μέσα ώρες ώρες νομίζουν ότι μιλάνε με τα φιλαράκια τους και ανταλλάσσουν καρπαζιές.

Η στοιχειώδης ευγένεια απαιτεί τουλάχιστον στις πρώτες επαφές με κάποιον να είμαστε διακριτικοί, επιφυλακτικοί και αναγνωριστικοί.
Αν στη συνέχεια μας δοθεί δικαίωμα θα μιλήσουμε και στον ενικό, θα τον αποκαλέσουμε και παλιόφιλο και τον πάρουμε και στο ψιλό.
Όταν όμως κάποιος προσπαθεί να ενωματωθεί στην παρέα μας, οφείλουμε να είμαστε λίγο πιό προσεκτικοί.

Ο νεοφερμένος δήλωσε (και εξέλαβα) ότι "σε ένα φόρουμ, ακόμα και, ο ιδιοκτήτης του, πρέπει να εκφράζεται και να συμπεριφέρεται κόσμια"

Και αυτό ορισμένοι βιάζονται να το δούν αλλιώς.

Και όλα αυτά γιά μιά σχεδόν βαρετή ταινία....:antlers:

Πού να μιλούσαμε γιά το Παττον, όπου κοιμήθηκα και στις δύο φορές που πήγα στον κινηματογράφο να το δώ (!) και το άλλο το επιστημονικής φαντασίας (ούτε τον τίτλο δεν θυμάμαι, έπαιζε ο Κηανου Ρηβς) όπου το δανείστηκα από το κλαμπ και κοιμήθηκα επίσης δύο φορές στον καναπέ....:violent-smiley-030:

Ωραίο πράγμα ο ύπνος... ειδικά αν η αίθουσα δεν έχει και sub να σε κουνάει κάθε λίγο :flipout: νομίζω πως δεν θα έπρεπε να να χαρακτιριστεί ως 7η τέχνη αλλά ως 1η!

Δημήτρη, ποιοί βιάζονται να δουν αλλιώς το:
Αν όχι...Havoc θα γράφεις κόσμια και δε με νοιάζει ακόμα και αν σου ανήκει το site
Ο Sabonis παρεξηγήθηκε με το " δεν ειχες ορεξη να δεις ταινια αλλα να κοιμηθεις" του havoc και άρχισε τις ειρωνείες και τις υποδείξεις.
Εκτός και αν έγινε συντονιστής και δεν το ξέρουμε.
Και η στοιχειώδης ευγένεια απαιτεί επιφυλακτικότητα και διακριτικότητα και απ τον νεοφερμένο.

Για να πω κι εγώ τη γνώμη μου νομίζω ότι μια χιουμοριστική φράση του Havoc περί υπνηλίας την τεντώσαμε τόσο πολύ που οδηγεί σε ανούσιες παρεξηγήσεις. Από την άλλη βρε Nate δεν έγινε και τίποτα που η ταινία δεν άρεσε στον Σαμπόνις. Έχει και μια λογική αυτό αν θες. Η ταινία όπως έγραψα παραπάνω κανονικά είναι περισσότερο νουάρ παρά sci-fi (άσχετα αν το νουάρ στοιχείο ο παπάρας ο Σκοτ το 'εθαψε με το Director's Cut). Οπότε αν έχεις κάτσει να δεις μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και αντί για αυτή βλέπεις ένα νουάρ που απλά του έχουν αλλάξει το production design τότε σου έρχεται κάπως περίεργα. Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ όλοι έχουμε το δικαίωμα της επιλογής (φαντάσου ότι εμένα από Μπέργκμαν μόνο το "άγριες φράουλες" με κρατάει)...
Τώρα αν θα έπρεπε να πω κάτι στον Σαμπόνις, είναι δύο πράγματα. Άσχετα αν είχε λόγο να αρπαχτεί ή όχι από τα γραφόμενα του Havoc στο ποστ 409 (κατά τη γνώμη μου το περί ύπνου είχε ένα χιούμορ που χρειάζεται μια κάποια προσπάθεια για να αρπαχτείς) καλό θα είναι ακόμα και αν κάτι μας ενοχλεί να το επισημαίνουμε μεν, διακριτικά δε. Δεν υπάρχει λόγος ένα thread να γίνεται πεδίο αντεκκλήσεων μεταξύ δύο μελών, ειδικά όταν με ένα pm η παρεξηγηση θα λύνοταν σε χρόνο dt. Το δεύτερο που ήθελα να αναφέρω σαν συμβουλή περισσότερο είναι ότι, καλό θα ήταν πριν το Blade runner να δεις πρώτα μια σειρά από νουάρ για να το εκτιμήσεις πραγματικά. Και αντί για το director's cut να βρεις το original του 1982. Θα μου πεις τι ζόρι τραβάω κι εγώ τώρα. Και ότι και να σου απαντήσω, θα έχεις και δίκιο.

Μα πραγματικα δε με πειραξε καθολου το οτι ηταν σε νυσταλεα κατασταση.
Απλα του το επισημανα...ουτε ανιδεο τον ειπα ουτε οτι δεν ξερει να βλεπει ταινιες.
Του ειπα οτι νυσταζε.
Τελος

Δημήτρη, ποιοί βιάζονται να δουν αλλιώς το:
Ο Sabonis παρεξηγήθηκε με το " δεν ειχες ορεξη να δεις ταινια αλλα να κοιμηθεις" του havoc και άρχισε τις ειρωνείες και τις υποδείξεις.
Εκτός και αν έγινε συντονιστής και δεν το ξέρουμε.
Και η στοιχειώδης ευγένεια απαιτεί επιφυλακτικότητα και διακριτικότητα και απ τον νεοφερμένο.

+1

δε χρειαζεται να προσθεσω κατι

πραξικόπημα δεν έχετε, απλά ορισμένοι πάλιουρες εδώ μέσα ώρες ώρες νομίζουν ότι μιλάνε με τα φιλαράκια τους και ανταλλάσσουν καρπαζιές.

Η στοιχειώδης ευγένεια απαιτεί τουλάχιστον στις πρώτες επαφές με κάποιον να είμαστε διακριτικοί, επιφυλακτικοί και αναγνωριστικοί.
Αν στη συνέχεια μας δοθεί δικαίωμα θα μιλήσουμε και στον ενικό, θα τον αποκαλέσουμε και παλιόφιλο και τον πάρουμε και στο ψιλό.
Όταν όμως κάποιος προσπαθεί να ενωματωθεί στην παρέα μας, οφείλουμε να είμαστε λίγο πιό προσεκτικοί.

Ο νεοφερμένος δήλωσε (και εξέλαβα) ότι "σε ένα φόρουμ, ακόμα και, ο ιδιοκτήτης του, πρέπει να εκφράζεται και να συμπεριφέρεται κόσμια"

Και αυτό ορισμένοι βιάζονται να το δούν αλλιώς.

η στοιχειωδης ευγενεια οπως την ξερω εγω και οπως ειπα ειναι οταν μπαινω σε ενα σπιτι πρωτη φορα να αφουγκραζεσαι τους ανθρωπους και να μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.
Αν αντ'αυτου μπαινεις και την βγαζεις εξω και την κραδαινεις εεεε, αφηστε τις ευγενειες κατα μερος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

1. "βαθμολόγηση" : Προφανώς και δεν βαθμολογεί ένας.Ενα σύνολο ειδικών του είδους βαθμολογούν και προκύπτει ένας βαθμός που αντιστοιχεί στο μέσο όρο.Ε τώρα να είναι άσχετοι, όπως υπονοείς, και να τους έχουν να βαθμολογούν τι να πώ;;;Σύ είπας...

2. "άστοχη επιλογή" / "πόσω χρονών" :Δεν νόμιζα καθόλου οτι θα έβλεπα ταινία της σειράς.Αντίθετα είχα μεγάλες προσδοκίες για την ταινία αυτή κρίνοντας απο το οτι τοποθετήτε στις #250 και έχει υψηλότατη βαθμολογία...Αυτό ακριβώς σου εξηγώ περίμενα τα αντίθετα για τις δύο αυτές ταινίες...Είμαι 25 ετών.Και γι'αυτό θα βρείς να πείς;;Φταίει η ηλικία μου για το οτι δεν με γέμισε η ταινία;;(το οτι την είδα τώρα δεν παίζει ρόλο παλιέ...ελεος...)

3. "όπως αρμόζει" : Μην προκαλείς.

4. "δεν μπορείς να ανταποκριθείς" : Το αυτό.

5. "τις προστακτικες αλλου" : Εδώ θα συμφωνήσουμε.Τα λόγια σου προς απάντησή μου "γράφουμε όπως αρμόζει στον καθένα".

-bye-

Οταν μπορεις να συνομιλησεις με καποιον και δεν αποκοπτεις τις φρασεις που σου τσιγκλισαν τον εγωισμο σου τοτε μπορουμε να μιλησουμε.

Σε ρωτησα ποσο χρονων εισαι γιατι μου ειχε κανει εντυπωση που μεχρι τωρα δεν ειχες δει την ταινια και οχι για να σε μειωσω.

Αν εχεις καποιο προβλημα κατωτεροτητας λογω νεοτητας στο χωρο θα περασει σε διαβεβαιω.

Για τα υπολοιπα δε τα σχολιαζω καν.Εισαι αρκετα νεος για να μαζευτεις.
Θα τα καταλαβεις αργοτερα.
Καλη σου μερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

To αν εχω χιουμορ ασε να το κρινει κανας αλλος γιατι εσυ ειδικα εχεις παραδεχτει σε πριβε σου προς εμενα οτι εισαι ανικανος να το διακρινεις και απο δω και περα θα διαβαζεις πολλες φορες τα γραπτα μου μπας και το καταλαβεις.
Αφου δε το καταφερνεις τι να κανουμε......κανε στην ακρη.
Αν παλι επιμενεις να ασχολεισαι με το χιουμορ- συμπεριφορα μου .......ε τι να πω....μαλλον δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις.
Θα βρεις. Ειμαι σιγουρος.
Το οτι δεν καταλαβες ουτε το αστειο του Δημητρη Θ , που με πειραξε απατωντας στην πλακα μου με πλακα ( με τον οποιο γελαγαμε αρκετη ωρα μετα με την φαση) σημαινει οτι εχεις βαθυτατα αναγκη απο διακοπες η απο οτιδηποτε αλλο που θα μπορουσε να σου οξυνει την αντιληψη για το τι ειναι χιουμορ.
Ουτε αυτο δεν καταλαβες και θες και να κανεις και κριτικη περι του γραπτου λογου και της ικανοτητας μου.
Υπαρχουν και επαναληπτικες εκπαιδευτικες βαθμιδες.

Προσπαθησα να δωσω ενα τελος αλλα φαινεται πως το μενος σου δε σε αφηνει.
Κοιτα μονο μην ξαναπερασεις τα ορια γιατι θα σου ξαναδιαγραψουν τα μνημειωδη σου γραπτα :flipout::flipout: ( ξερεις εκεινα με τα προσβλητικα λογια που καταφευγεις οταν χανεις την ψυχραιμια σου και τα επιχειρηματα σου )

-bye-

μα αγαπητέ μου στον κάθε άνθρωπο επιβάλλεται να του μιλάμε ανάλογα με τις αντιληπτικές του δυνατότητες .

Ως εκ τούτου παραδέχομαι ότι δυστυχώς έκανα λάθος , σε μιά απέλπιδα προσπάθεια περιορισμού των περιττών , ανούσιων αντεγκλήσεων και έστειλα pm σε νεατερντάλειο είδος . Το ότι κατάφερες να το διαβάσεις με εξέπληξε . Το ότι θα το χρησιμοποιούσες δημόσια , ασχέτως περιεχομένου , δείχνει ότι εκτός από νεατερντάλεια η συμπεριφορά σου και η ποιότητα του χαρακτήρα σου είναι ανύπαρκτες .

Last edited: