Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εγώ εχθές είδα την πρώτη ταινία στην καινούργια panasonic plasma. Ήταν ο Νονός του Κόπολα. Γενικά ωραία εικόνα, για μια υπέροχη ταινία.

καλοριζικη ...και καλες θεασεις !

-bye-

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Είδα εχθές το πρωί το "Blade runner" (1982) και αν εξαιρέσω την μουσική (Βαγγέλης Παπαθανασίου...) η ταινία όχι μόνο δεν με ενθουσίασε όχι μόνο με κοίμηζε η πλοκή της αλλά μπορώ να πώ οτι και εν γένη με απογοήτευσε.Να μου πείτε που είναι το πρόβλημα;Ε όταν σου λέει (http://www.imdb.com/title/tt0083658/) #101/250 και βαθμολογία 8.3/10 έχεις προσδοκείες..."Μεγάλες προσδοκίες" που λέει και το γνωστό movie...:chinscratch: Αυτό το IMDB ώρες ώρες...:smash:

Είδα εχθές το πρωί το "Blade runner" (1982) και αν εξαιρέσω την μουσική (Βαγγέλης Παπαθανασίου...) η ταινία όχι μόνο δεν με ενθουσίασε όχι μόνο με κοίμηζε η πλοκή της αλλά μπορώ να πώ οτι και εν γένη με απογοήτευσε.Να μου πείτε που είναι το πρόβλημα;Ε όταν σου λέει (http://www.imdb.com/title/tt0083658/) #101/250 και βαθμολογία 8.3/10 έχεις προσδοκείες..."Μεγάλες προσδοκίες" που λέει και το γνωστό movie...:chinscratch: Αυτό το IMDB ώρες ώρες...:smash:

Μαλλον κατι σου εκανε ο κυριος στο avatar σου για να μιλας ετσι γι αυτη την ταινια.
και διαλεξες και ασχημη εποχη για να την δεις
αν και εγω διαφωνω με την βαθμολογια του IMDB

.

Oλες οι επομενες ταινιες επιστημονικης φαντασιας ..θα ηταν διαφορετικες

αν δεν υπηρχε το BLADE RUNEER 10/10 !!

.

"Memento" (http://www.imdb.com/title/tt0209144/).Πολύ καλή ταινία που πραγματεύται την ανάγκη ενός ανθρώπου να δημιουργήσει ένα δικό του κόσμο, μέσα στον πραγματικό, ώστε να βρεί την ευτύχια.Πρωτότυπος ο τρόπος παρουσίασης των γεγονότων κάτι που ίσως δικαιολογεί και την, για μια ακόμη φορά, απλόχειρη βαθμολόγηση απο την IMDB.

THE APARTMENT

Ο Μπαντ Μπάξτερ (Τζακ Λέμον) ξέρει πως ο δρόμος για την επαγγελματική επιτυχία... περνάει από το διαμέρισμά του. Προσφέροντάς το ως κρυψώνα για προϊσταμένους που θέλουν να τσιλιμπουρδίσουν με τις ερωμένες τους, ο Μπαντ κερδίζει μια σειρά προαγωγών. Αυτή του η τακτική θα τον βάλει σε μπελάδες όμως, όταν ο διευθυντής του πάει στο διαμέρισμα παρέα με τη γοητευτική Φραν (Σίρλεϊ Μακ Λέιν), την κοπέλα των ονείρων του Μπαντ. Και τώρα... πρέπει να αποφασίσει: το κορίτσι ή την καριέρα;

10/10 ΧωΡΙς σχολια

υπογραφει
ο μπιλυ γουαιλντερ

τζακ και σιρλει ....αντε πιαστους !!

.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Sabonis περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Αν κοιτας την βαθμολογια περιμενοντας να σε πεισει το νουμερο οτι θα δεις ταινια που θα σου αρεσει εισαι χαμενος απο χερι.

Η συγκεκριμενη ταινια θεωρειται Βιβλος στις ταινιες Επιστημονικης Φαντασιας.
Αν εσενα σε κοιμησε αυτη η ταινια μαλλον δεν ειχες ορεξη να δεις ταινια αλλα να κοιμηθεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αν κοιτας την βαθμολογια περιμενοντας να σε πεισει το νουμερο οτι θα δεις ταινια που θα σου αρεσει εισαι χαμενος απο χερι.

Αν εσενα σε κοιμησε αυτη η ταινια μαλλον δεν ειχες ορεξη να δεις ταινια αλλα να κοιμηθεις.

σσσσσσ....havoc πως μιλας ετσι ..στον καινουργιο φιλο μας !

.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μα εγω φταιω...??

Αμα σου πω εσενα οτι με πηρε ο υπνος στο φετινο Βαβελ τι θα συμπερανεις ?

Οτι νυσταζα !!!!

THE APARTMENT

Ο Μπαντ Μπάξτερ (Τζακ Λέμον) ξέρει πως ο δρόμος για την επαγγελματική επιτυχία... περνάει από το διαμέρισμά του. Προσφέροντάς το ως κρυψώνα για προϊσταμένους που θέλουν να τσιλιμπουρδίσουν με τις ερωμένες τους, ο Μπαντ κερδίζει μια σειρά προαγωγών. Αυτή του η τακτική θα τον βάλει σε μπελάδες όμως, όταν ο διευθυντής του πάει στο διαμέρισμα παρέα με τη γοητευτική Φραν (Σίρλεϊ Μακ Λέιν), την κοπέλα των ονείρων του Μπαντ. Και τώρα... πρέπει να αποφασίσει: το κορίτσι ή την καριέρα;

10/10 ΧωΡΙς σχολια

υπογραφει
ο μπιλυ γουαιλντερ

τζακ και σιρλει ....αντε πιαστους !!

.

Είναι από τις ταινίες που είδα αρκετά συχνά σε περίοδο Χριστουγέννων στην τηλεόραση της Γερμανίας. Μάλιστα επειδή τότε κυριαρχούσε η ασπρόμαυρη τηλεόραση, δεν έχασα και πολλά μια και η ταινία ήταν και αυτή ασπρόμαυρη. Μάλιστα από τις τελευταίες ασπρόμαυρες που κέρδισαν όσκαρ.
Πάντως θα την αποκτήσω σύντομα, μια και πρωταγωνιστούν δύο από του ηθοποιούς της καρδιάς μου:
Jack Lemmon και Shirley MacLaine.

Τώρα εμένα που το Blade runner (το αυθεντικό cut του 82 βεβαια) το θεωρώ το τελευταίο μεγάλο νουάρ, και όχι τόσ sci fi θα με πάρετε με τις ντομάτες ή θα με στείλετε στον Σούρλα;

Τώρα εμένα που το Blade runner (το αυθεντικό cut του 82 βεβαια) το θεωρώ το τελευταίο μεγάλο νουάρ, και όχι τόσ sci fi θα με πάρετε με τις ντομάτες ή θα με στείλετε στον Σούρλα;

Και τα 2 σωστα ειναι Φωτη

Ασε που ο Σουρλας ειναι διακοπες:ADFAD2:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

1."περι ορεξεως κολοκυθοπιτα" : Εδώ γράφουμε απόψεις ή κάνω λάθος;Αμα υπάρχει πατροναρισμένο γούστο που ακολουθεί το θέμα να το ξέρω....Εχει οριστεί κάποιος ωστε να υπάρχει "επίκληση στη διάνοια";;;;;;

2."να σε πείσει" : Δεν "με πείθει" η IMDB.Απλά όταν έχω να διαλέξω απο 3500 ταινίες βοηθάει στην επιλογή....

3."να κοιμηθείς" : Το Blade runner ήταν η δεύτερη στη σειρά τεσσάρων ταινιών εκείνη την ημέρα μαζί με Memento, The legent of 1900, The name of the rose.Μάλιστα για το Memento διάβασες την άποψη μου (για τις αλλες 2 δεν έγραψα γιατι είναι ευρέως γνωστές).Ε σκέψου λοιπόν οτι με κράτησε το Memento με το συνεχές μπρός πίσω στη πλοκή.....Για να καταλάβεις ΠΟΣΟ έξω έπεσες στην "εκτήμησή" σου.

4. Επειδή δεν έχω πολλά posts στο site, δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το ύφος που γράφετε εδώ.Αν ναί πάω πάσο και θα αλλάξω το ύφος μου να γελάσουμε.Αν όχι...Havoc θα γράφεις κόσμια και δε με νοιάζει ακόμα και αν σου ανήκει το site.Να διαφωνίσουμε είναι θεμιτό αλλα στα πλαίσια αντιλόγου με επιχειρήματα.Ειρωνίες και συναφή ανήκουν στο <<1>>.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

1."περι ορεξεως κολοκυθοπιτα" : Εδώ γράφουμε απόψεις ή κάνω λάθος;Αμα υπάρχει πατροναρισμένο γούστο που ακολουθεί το θέμα να το ξέρω....Εχει οριστεί κάποιος ωστε να υπάρχει "επίκληση στη διάνοια";;;;;;

Εδω γραφουμε αποψεις ακριβως.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα στην λαικη σημαινει οτι στον καθε εναν αρεσει κατι διαφορετικο και δικαιωμα του.
Σου αφαιρεσε καποιος αυτο το δικαιωμα?? ισα ισα στο αναγνωριζει με αυτη τη φραση.
Οσον αφορα τα υπολοιπα σου συμπερασματα δε τα σχολιαζω γιατι μαλλον δεν καταλαβες.

2."να σε πείσει" : Δεν "με πείθει" η IMDB.Απλά όταν έχω να διαλέξω απο 3500 ταινίες βοηθάει στην επιλογή....

Και ποιος κανει αυτη την βαθμολογηση? καποιος που σεβεσαι και ξερεις τις αποψεις του περι κινηματογραφου?

3."να κοιμηθείς" : Το Blade runner ήταν η δεύτερη στη σειρά τεσσάρων ταινιών εκείνη την ημέρα μαζί με Memento, The legent of 1900, The name of the rose.Μάλιστα για το Memento διάβασες την άποψη μου (για τις αλλες 2 δεν έγραψα γιατι είναι ευρέως γνωστές).Ε σκέψου λοιπόν οτι με κράτησε το Memento με το συνεχές μπρός πίσω στη πλοκή.....Για να καταλάβεις ΠΟΣΟ έξω έπεσες στην "εκτήμησή" σου.

αμα ειδες το Μεμεντο μια τοσο γεματη ταινια και μετα εβαλες στο καπακι να δεις το Blade Runner ε τι να πω.......μαλλον δεν εχεις ιδεα τι θα εβλεπες και νομιζες οτι θα δεις μια ταινια της σειρας.....
Αστοχη επιλογη...( αληθεια ποσω χρονων εισαι και τοδες τωρα αν επιτρεπεται ? )

4. Επειδή δεν έχω πολλά posts στο site, δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το ύφος που γράφετε εδώ.Αν ναί πάω πάσο και θα αλλάξω το ύφος μου να γελάσουμε.Αν όχι...Havoc θα γράφεις κόσμια και δε με νοιάζει ακόμα και αν σου ανήκει το site.Να διαφωνίσουμε είναι θεμιτό αλλα στα πλαίσια αντιλόγου με επιχειρήματα.Ειρωνίες και συναφή ανήκουν στο <<1>>.

Γραφουμε οπως αρμοζει στον καθενα

Τα παραπονα σου σε περιπτωση που δεν μπορεις να ανταποκριθεις στο υφος της κουβεντας σε πριβε μυνημα η στην διαχειρηση .

και τις προστακτικες αλλου.

βρε havoc , με όλο το θάρρος δεν το ψάχνεις λίγο ; Είπαμε έχεις , ίσως , μοναδική αίσθηση του χιούμορ ( μόνο για σένα :flipout: ) αλλά και οι άλλοι δεν σου φταίνε που δεν το αντιλαμβάνονται .

Αυτό που έγραψες στον Sabonis ήταν προσβλητικό και καλά έκανε και παρεξηγήθηκε . Κι εγώ το ίδιο θα έκανα .-bye-

ναι βρε παιδιά....
δεν είναι καλωσόρισμα αυτό...

Γιά .... δείτε το.

Προσωπικα πάντως οι αναμνήσεις μου από το blade runner που το είδα όταν βγήκε (άρα δεν θυμάμαι και πολλά) είναι ότι ήταν αρκούντως μαύρη, ΠΡΕΠΕΙ να ήταν καλή ταινία, αλλά δεν την προτιμώ και τόσο.